εγω ειχα παθει λυσα με τα ερμηνευτικα,δε ξερω πως ειχα το κουραγιο να διαβαζω ολοκληρες σελιδες παπαγαλια!και τη παραμικρη βλακεια μου την εβαζε παπαγαλια και δεν ηθελε οταν τις εγραφα με το δικο μου τροπο,ειχα τρελαθει σε καποια φαση! οσο για το γνωστο της β...μεταφραση διαβασα μονο λυσια στο α τετραμηνο για το διαγωνισμα και στις εξετασεις.δεν ειχα ασχοληθει καθολου,διαβαζα απλα πριν μπουμε για μαθημα κατι ερμηνευτικες και συμμετείχα,αλλα ειχαμε και φοβερη καθηγητρια. αν ξαναεκανα τη β θα ελιωνα λατινικα και αγνωστο κυριως!
στο γνωστό της β και εγώ ακριβώς το ίδιο, μόνο λυσία. βεβαια εμάς η καθηγήτρια το λιγότερο που μπορώ να πω ειναι οτι δεν κανει η γυναικα ενταξει απλα δεν κανει στο γνωστό εσείς σύνταξη στοιχειώδη κάνετε? για να σας βοηθαει? και μιας και σε βρηκα τον τετελεσμενο μέλλοντα τον μαθαίνουμε στους αρχικούς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viv23
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μου λεει κυριως καποια πραγματα γιατι οντως χρειαζεται,αλλα τα βρισκω και μονη μου. βεβαια δε καθομαστε να χασουμε χρονο να κανουμε συντακτικη αναλυση στη παραδοση,ξερεις εκει που μου λεει τη μεταφραση μου λεει και μερικα κολπα στη συνταξη. επιασες το χειροτερο κομματι του αγνωστου.. οχι δεν το μαθαινεις αλλα ρωτα γτ δε τα παω καλα μαζι τους!
εμας περσι στο άλλο φροντιστήριο μας έκαναν σύνταξη κάποια που σε βοηθάνε και εγώ την μάθαινα αρκετά εύκολα έτσι μα σήμερα μπαινουμε 2η ενοτητα και μας κανει θα εχετε μεχρι εκει μεταφραση και στο φυλλαδιο ειναι μεχρι την λεξη αυτη. παπαγαλία σκέτη, ευτυχώς που έχω την σύνταξη μέχρι τα ηθικά
Guest 018946
Επισκέπτης
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Λοιπον,εγω εκανα ιδιαιτερα...Το θεμα ομως ειναι να βρεις καλους καθηγητες γιατι αλλιως κ το φροντιστηριο της γειτονιας μια χαρα ειναι....Λοιπον για β λυκειου θεωρω οτι βολευεσαι κ σε ενα καλο φροντιστηριο..Καλο ομως ε?Οχι το πρωτο που βρηκες μπροστα σου...Αλλωστε μπορει να μεινεις ικανοποιημενος κ να συνεχισεις εκει κ γ λυκειου....Ιδιαιτερα κανε μονο αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο τους καθηγητες του φροντιστηριου κ θες ενα καθηγητη που θα στεκεται μονο πανω απο τις δικες σου αποριες,θα σου βαζει το κατι παραπανω κ γενικα θα γνωριζει τις δικες σου αδυναμιες κ πως να σε βοηθησει..Αλλωστε αυτο ειναι το νοημα του ιδιαιτερου..Εξοικονομηση χρονου,κ εστιαση του καθηγητη μονο σε σενα.Ακομα,επειδη προκειται για μια δαπανηρη επιλογη μην τα ξεκινησεις αν δεν εισαι αποφασισμενος να κανεις μια σοβαρη προσπαθεια...Ειναι κριμα οι γονεις να πληρωνουν ενα χιλιαρικο το μηνα κ εσυ να την εχεις δει χαβαλε...Θετικη του χρονου . Ακουω προτασεις για φροντηστηριοιδιαιτεροκαταστασεις.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Nefelaki Apla
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Τι κατευθυνση εισαι?παιδια ενδιαφερομαι για κανα καλό φροντιστήριο στη καλλιθεα αν ξερει καποιος ας βοηθησει...
Nefelaki Apla
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Σου ερχεται ινμποξ με λεπτομερειες.θεωρητικη
Nefelaki Apla
Νεοφερμένος
Marylise
Νεοφερμένος
chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αυτα.Αν εχεις αδυναμια στην εκθεση κανε και σ αυτη μαθημα.Γεια σας θα μπω φέτος Β' λυκείου και θα διαλέξω τεχνολογική κατεύθυνση. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια μαθηματα χρειαζονται φέτος να κάνω στο φροντηστήριο!! Σιγουρα θα κάνω μαθηματικά και φυσική κατευθυνσης, ποια άλλα πιστεύετε οτι χρειάζονται; Εσεις ποια θα κάνετε;
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ στο φροντιστήριο κάνω σε μαθηματικά και φυσική (γενικής και κατεύθυνσης) και στην έκθεση, παρόλο που δεν έχω αδυναμία σε κανένα από αυτά... Δεν ξέρω, το πρόγραμμα του δικού μου φροντιστηρίου είναι λίγο υπερβολικό...
Και απο μαθηματικα γενικης και αλγεβρα και γεωμετρια θα κάνεις;
sydney96
Δραστήριο μέλος
Και απο μαθηματικα γενικης και αλγεβρα και γεωμετρια θα κάνεις;
Τα μαθηματικά γενικής είναι η άλγεβρα.
Κι εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό νόμιζα ότι είναι διαφορετικά.
Καλό είναι πάντως να κάνεις άλγεβρα φέτος.Απ'ότι έχω ακούσει και από καθηγητές και από τα παιδιά εδώ είναι σημαντική η ύλη της.
Εγώ που θα είμαι θετική θα τα κάνω όλα(και κατεύθυνση και γενική) και θα κάνω και έκθεση.Γεωμετρία όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.