aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chicane
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Από την άλλη μεριά το φροντηστήριο,έχει ένα γκρούπ από 5 εώς 10 μαθητές που πολλές φορές αυτό ειναι καλό διότι δημιουργούνται απορίες που πιθανόν να μην τις έχει σκεφτεί κάποιος.
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και για κάποιον τα ιδιαίτερα είναι καλύτερα ενώ για κάποιον αλλον το φροντηστήριο.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αν θες να μαθεις νεα πραγματα(γλωσσες) η εισαι τελιος σκραπας σε ενα μαθημα(γλωσσα κανεις? ) παρε ιδιαιτερα. Εγω πηρα proficiency του Michigan απο ιδιαιτερα με φοιτητρια 15 ευρο την ωρα (3 ωρες την εβδομαδα). Κανω φροντιστηριο Γαλλικα κ καταλαβαινω πως μαθαινω λιγοτερα, για αυτο του χρονου θα κανω ιδιαιτερα γαλλικα 2-3 ωρες την εβδομαδα(δεν αποφασισα ακομα)
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
αποψη μου ειναι οτι μονο με τα ιδιαιτερα σωζεσαι.λιγες ωρες και αποδοτικες
Συμφωνώ απολύτως..:iagree:
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν πολλά παιδιά που έκαναν μάθημα σε ομαδικό φροντιστήριο και τα πήγαν πάρα πολύ καλά στις εξετάσεις! Αν το τμήμα δεν αποτελείται από πολλά παιδιά (το πολύ 4), δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα! Ειδικά αν όλοι οι μαθητές διαβάζουν και έχουν πολύ καλή επίδοση, όλα θα πάνε καλά.
Εγώ προσωπικά, Α και Β λυκείου πήγα σε ομαδικό φροντιστήριο (δεν είχα ποτέ κενά στα μαθήματα), αλλά στην τρίτη έκανα ιδιαίτερα... Σκέφτομαι όμως, ότι σε κάποια μαθήματα θα μπορούσα να πάω και σε ομαδικό (πχ ΑΕΠΠ και φυσικη). Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης ψηφίζω ιδιαίτερα... είναι τεράστια η ύλη, δεν βγαίνει!
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
αποψη μου ειναι οτι μονο με τα ιδιαιτερα σωζεσαι.λιγες ωρες και αποδοτικες
φροντηστηριο προτιμαω..
ημασταν 12-13 ατομα περιπου!
απλα ακουγα τους καθηγητες μου, με μηδαμινο διαβασμα στο σπιτι...
δουλεια γινοταν και μαλιστα με το 1/3 των χρηματων απο αυτα που διναν φιλοι μου για ιδιαιτερα......:xixi:
εξαλλου το αν θα περασεις η οχι εξαρταται απο σενα, απο το πως θα αξιοποιησεις τα οσα παρεις..
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μονο με τα ιδιαιτερα σωζεσαι?? Με συγχωρεις αλλα εδω θα διαφωνησω καθετα!! Το αν θα κανεις ιδιαιτερα η ομαδικο μαθημα ειναι καθαρα στη φυση καθε παιδιου... Τωρα αν καποιος μπορει να αποδωσει καλυτερα κανοντας μονος του μαθημα αυτο ειναι δικο του θεμα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και το οικονομικο!! Αν καποιος ειναι αποφασισμενος να πετυχει, τοτε πιστευω πως θα τα καταφερει οπως και να χει!! Εγω προσωπικα επελεξα να κανω μαθημα σε τμημα, και μαλιστα 10 ατομων, για πολλους και διαφορους λογους... Πρωτα απ'ολα τα λεφτα ηταν πολυ λιγοτερα, το τμημα αποτελουνταν απο μαθητες που εκαναν συστηματικη προσπαθεια και το σημαντικοτερο, απο τις αποριες των αλλων μαθαινα και γω!! Ειχαμε μια κοπελα στο τμημα, πραγματικο αστερι, 19618 εβγαλε τελικα, που ειχα τοσο ευστοχες αποριες και ερωτησεις, με αποτελεσμα να μας βοηθησει ολους αφανταστα... Ασε που μεσα σε μια ομαδα υπαρχει η αλληλουποστηριξη και ο υγιης ανταγωνισμος!! Και οσο γελοιο και αν ακουγεται, δε θα ντεχα να καθομαι ολη τη μερα στο σπιτι για να κανω μαθημα... Πηγαινοντας στο φροντιστηριο εκανα και τη βολτα μου!! Τελικα εβγαλα 18228 και για το διαβασμα που εριξα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...
εμενα να δεις που το φροντηστηριο μου ειναι διπλα απ΄τα bershka!!!!!
παρακαλουσα να παω για μαθημα.........
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω παντως που πηγα σε φροντιστηριο, και με βοηθησε και ειμασταν και μια πολυ ωραια παρεα που περναγαμε καλα και ξεχνιομασταν παραλληλα...
chris_90
Διάσημο μέλος
Την δευτερη φορα εκανα ιδιαιτερα και μπορω να πω οτι ειδα τεραστια διαφορα. Πραγματικα θεωρω οτι καλυφθηκαν ολα τα κενα που ειχα σε ολα τα μαθηματα (και ειδα και μεγαλη διαφορα στο βαθμο, σχεδον 2.000 μορια ανοδο).
lifeisgood
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει πιστεύω πιο στενή σχέση καθηγητή και μαθητή και μπορούν να λυθούν όλες οι απορίες πιο εύκολα, χωρίς ο μαθητής να ντρέπεται να ρωτήσει κάτι. Έχω ακούσει ότι στα ομαδικά οι καθηγητές, προχωρούν πολύ γρήγορα χωρίς να στέκονται για να καλύψουν ακόμα και τις πιο "μικρές" απορίες των μαθητών.
Πάντως, σχετικά με τα ιδιαίτερα, είναι καλύτερο πιστεύω να υπάρχει ένα μικρό γκρουπάκι, το πολύ 4 ατόμων για να λειτουργούν καλύτερα.
lifeisgood
Νεοφερμένος
Εξαρταται απο το παιδι. Προσωπικά προτιμώ το φροντιστήριο. Βεβαια εξαρτάται και απο το επιπεδο του τμηματος. Εγω για παραδειγμα ημουν σε τμημα 12 ατομων αλλα και οι 12 ηταν φοβεροι μαθητες, απο 16000 και πανω βγαλαν. Αν ομως ηταν το τμημα μου οπως αυτο που περιγραφει ο κρις παραπανω, σιγουρα θα προτιμουσα το ιδιαιτερο.
12 ατομα???πως γινοταν μαθημα με 12 ατομα??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.