Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ιδανικοτερο ειναι να κανεις ιδιαιτερα μαζι με εναν φιλο σου. Περναει ευχαριστα η ωρα και υπαρχει και ο ανταγωνισμος προς βελτιωση και των 2 πλευρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Μπα.Εγω παλια που εκανα εσκαγα στα γελια ολη την ωρα και δεν καναμε καθολου μαθημα.Σε ιδιαιτερο μπορω να συγκεντρωθω πιο καλα.
Το ιδανικοτερο ειναι να κανεις ιδιαιτερα μαζι με εναν φιλο σου. Περναει ευχαριστα η ωρα και υπαρχει και ο ανταγωνισμος προς βελτιωση και των 2 πλευρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
όσο να ναι κυλάει η χρονιά πιο ομαλά,κάνεις και λίγο χαβαλέ(όσο είναι απαραίτητο) για να αποφορτίζεσαι από άγχος,βλέπεις διαφορετικές απόψεις στην λύση μιας άσκησης,υπάρχει αυτός ο συναγωνισμός που σε κάνει καλύτερο,δουλεύεις σε ομάδα,γράφεις διαγωνίσματα σε στιλ πανελληνίων που είναι απαραίτητο,βλέπεις κόσμο σε μια χρονιά που δεν βγαίνεις συχνά...
Γενικά είμαι υπερ του τμήματος και τώρα για την Γ'Λυκείου μπήκα σε όλα τα μαθήματα σε τμήμα(έκανα μαθηματικά και έκθεση ιδιαίτερο)...
αυτή είναι η άποψή μου και στην Α' λυκείου και στην Β'Λυκείου έχω επαληθευτεί...
Άντι
Νεοφερμένος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Τίποτα απο τα 2
Για την α γυμνασίου που πας συμφωνώ...
chris_90
Διάσημο μέλος
Άντι
Νεοφερμένος
Για την α γυμνασίου που πας συμφωνώ...
Συγνώμη που εξέφρασα τη γνώμη μου άλλη φορά θα σε ρωτάω πριν το κάνω.
eleni91
Νεοφερμένος
βλέποντας και κάνοντας δηλαδή..
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ώρα είναι πιο γεμάτη ενώ στο φροντιστήριο η ώρα είναι 45λεπτο, και από ότι έχω ακούσει, μέχρι να σταματήσει ο χαμός και να ξεκινήσει το μάθημα, τα 45' είναι κουτσουρεμένα...
Επιπλέον, πιστεύω ότι στα ιδιαίτερα, το μάθημα γίνεται πιο προσωπικό, γνωρίζεις καλύτερα τον καθηγητή, και δε φοβάσαι να ρωτήσεις για όλες τις απορίες σου...
Εμένα με ευχαριστεί το ιδιαίτερο...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Καλύτερα ιδιαίτερο...
Η ώρα είναι πιο γεμάτη ενώ στο φροντιστήριο η ώρα είναι 45λεπτο, και από ότι έχω ακούσει, μέχρι να σταματήσει ο χαμός και να ξεκινήσει το μάθημα, τα 45' είναι κουτσουρεμένα...
Επιπλέον, πιστεύω ότι στα ιδιαίτερα, το μάθημα γίνεται πιο προσωπικό, γνωρίζεις καλύτερα τον καθηγητή, και δε φοβάσαι να ρωτήσεις για όλες τις απορίες σου...
Εμένα με ευχαριστεί το ιδιαίτερο...
Aυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ.Επειδή έκανα και θα κάνω και από τα δύο, και ιδιαίτερα και φροντιστήριο,το ιδιαίτερο είναι καλό σε αυτά που λέει και η συνονομάτη παραπάνω..Αλλά και πάλι είναι όπως τον βολεύει τον καθένα.:iagree:
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Τίποτα από τα 2.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ φέτος είχα πρόβλημα με το φροντιστήριο μου..εντάξη δεν ήταν και πολύ σημαντική η χρονιά αλλά δεν άφησα κενά. Δεν είχαμε με τα άλλα παιδια το ίδιο επίπεδο και έτσι έκανα την θεωρεία πολλές φορές επανάληψη αφούλέγαμε τα ίδια και τα ίδια. Θα ήθελα να πάω σε άλλο φροντιστήριο που είναι στο κέντρο αλλά σκέφτομαι το λεωφορείο που πρέπει να παίρνω κάθε μέρα επειδή ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάποια μαθήματα που ξέρω οτι αξίζει να τα κάνω σε αυτό το φροντιστήριο εκεί και άλλα στο σπίτι. Για παράδειγμα φυσική και μαθηματικά ιδιαίτερο. Μήπως ξέρει κανείς πόσες ώρες χρειάζονται αν κάνεις ιδιαίτερα και πόσο σου παίρνουν την ώρα?
Εγώ κάνω ιδιαίτερο Μαθηματικά, φυσική, χημεία σε μια κοπέλα (και γενικής και κατεύθυνσης), μαζί με άλλα δυο άτομα και μου παίρνει 10 ευρώ την ώρα...
Όσο αφορά το πόσες ώρες, τώρα για τη Β' θα σου πω... Φυσική γενικής 1 ώρα, φυσική κατεύθυνσης 1 ώρα, μαθηματικά γενικής 2 ώρες (Άλγεβρα) και Μαθηματικά κατεύθυνσης 2 ώρες τη βδομάδα... Και ήταν υπεραρκετές...
Προς τον Civilara, που είναι και από τη Ρόδο...
Και αν δεν κάνουμε τίποτα, πώς θα βγει η χρονιά παρακαλώ???
Και με όλο τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ειδικά στη Ρόδο (βλ. Πυθαγόρας, Ορόσημο κλπ) Εγώ προσωπικά, όχι δε θα το άντεχα... Τουλάχιστον με το ιδιαίτερο ξέρω ότι υπάρχει κάποιος σε περίπτωση που έχω απορίες.
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ακούσει κάτι τιμές για την τρίτη...20-25 η ώρα..
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τις ώρες που μου έδωσες σύγκρινα με τις ώρες που έκανα εγώ φέτος και είναι οι μισές άρα και στην τρίτη τάξη θα ισχύει αυτό.
Έχω ακούσει κάτι τιμές για την τρίτη...20-25 η ώρα..
Κοίτα να δεις... Βιολογία που έκανα στη Β' για προετοιμασία της Γ' αυτός έπαιρνε 25 ευρώ το μάθημα, άρα 100 το μήνα, και ήταν ακριβά...
Μετά, έκθεση μου παίρνει 15 ευρώ...
Τα χρήματα δεν αλλάζουν ανάλογα με την τάξη... Εξαρτάται μόνο από τον καθηγητή...
giorgioSAc
Νεοφερμένος
Κατετηξα στο συμπερασμα οτι τον μεγαλυτερο ρολο παιζει η ορεξη του μαθητη και η αντοχη του και οχι ο παραγοντας φροντηστηριο ή ιδιαιτερα...
(Αν ξαναδιαλεγα θα προτημουσα το φροντηστηριο λογω οργανωτικοτητας, αλλα και για οικονομικους λογους)
the mage
Νεοφερμένος
και λιγο πριν το πασχα που διαπιστωσα οτι επρεπε να παρω φορα, αρχισα και 2 ωρες την εβδομαδα Λατινικα
fallenangel
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.