09-11-09
22:22
Γεια σας με λένε Αλέξη και είμαι 13 ετών.
Θα ήθελα να μου πείτε κάποια ιδέα για μία θεατρική παράσταση που θα οργανώσουμε με φίλους.Πέρυσι είχε θέμα ένα μεντιουμ-απατεώνασ και πρόπερσι είχε σχέση με ένα ζαχαροπλαστείο που πούλαγε λυγμένα και χαλασμένα προιόντα.
Βασικά αυτά αν έχετε καμία ιδέα πείτε μου.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.Να έχει γέλιο ειναι ο βασικός σκοπός.!!
Θα ήθελα να μου πείτε κάποια ιδέα για μία θεατρική παράσταση που θα οργανώσουμε με φίλους.Πέρυσι είχε θέμα ένα μεντιουμ-απατεώνασ και πρόπερσι είχε σχέση με ένα ζαχαροπλαστείο που πούλαγε λυγμένα και χαλασμένα προιόντα.
Βασικά αυτά αν έχετε καμία ιδέα πείτε μου.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.Να έχει γέλιο ειναι ο βασικός σκοπός.!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
09-11-09
22:30
που τις ανεβάζετε τις θεατρικές παραστάσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
09-11-09
23:08
που τις ανεβάζετε τις θεατρικές παραστάσεις;
Βασικά παρεξηγηθήκαμε....
Συγνώμη λάθος μου, δεν έκανα σωστη διατύπωση. Δεν είναι παραστάσεις είνι σκερτς που κρατανε μισή ώρα.Λάθος μου συγνώμη...
A_myrto
Νεοφερμένος
Η A_myrto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
10-04-10
14:05
ανεβάστε τα ευτράπελα της τάξης. σατηρίστε καθηγητές και μαθητές.
υ.γ.κλέψτε ιδέες από τον αρκά
υ.γ.κλέψτε ιδέες από τον αρκά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...