Γενικά, δώσε μεγάλη προσοχή στο πρώτο κομμάτι της εξέτασης, αυτό της Λογικής.
ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος για να προετοιμαστείς γι'αυτό.Και είναι το μόνο για το οποίο δεν θα χρειαστεί να θυμάσαι την παραμικρή λεπτομέρεια της χημείας ή της βιολογίας, την οποία θα έχει πάρει το μάτι κάποιου άλλου εξεταζόμενου.Στη Λογική, με προσοχή και σωστή τακτική μπορείς να μαζέψεις πολλούς βαθμούς.
Έπειτα, πολλοί βαθμοί δίνονται στις ερωτήσεις Βιολογίας για την οποία φαντάζομαι χρειάζεται η πιο λεπτομερής προετοιμασία.
Λιγότεροι πόντοι για Μαθηματικά και Φυσική.Εδώ πραγματικά είναι λίγο παράξενη η φάση, γιατί πέφτουν περίεργα πράγματα ορισμένες φορές.Για απόφοιτο ελληνικού λυκείου, βέβαια, τις περισσότερες φορές είναι βατά parts.
Οι λιγότεροι πόντοι δίνονται στην Χημεία.Νομίζω 5-6/80 ή κάτι τέτοιο.
Το 11 παίζει να'ναι και το Α, αλλά δεν κόβω και τον λαιμό μου :p
Μάλιστα, ευχαριστώ, έχεις δώσεις κι εσύ παρόμοιες, ε;
Ήδη άρχισα να κάνω επανάληψη στα αγγλικά lol
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Διάβασα ότι μπορεί να γίνουν και τον Σεπτέμβριο.Ενδιαφερομαι κ εγω για ιταλια σε αγγλοφωνο αλλα οι εξετασεις εχουν ηδη γινει οποτε θα το ψαξω για αλλου. Βεβαια αν ξαναγινουν εξετασεις για ιταλια θα ηθελα να συμμετεχω. Ηθελα πολυ στην ιταλια. Θα ηθελα πληροφοριες για αλλα καλα πανεπιστημια εξωτερικου ιατρικης. Σχετικα φτηνα με καλο επιπεδο γνωσης! Σας ευχαριστω
Παρακολούθησε αυτό το site, γίνεται συζήτηση για τη σχολή της Pavia και φυσικά αν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί κι άλλη εξέταση τον Σεπτέμβιο, θα το ποστάρουν.
Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένος
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Οσον αφορα το site .. ΝΟΤ FOUND.. Ευχαριστώ πολυ παντος και το Pavia University ειναι μια απο τις επιλογες μου.. Δεν μπορεσα να βρω στο site του πανεπιστημιου πληροφοριες για τα διδακτρα..Διάβασα ότι μπορεί να γίνουν και τον Σεπτέμβριο.
Παρακολούθησε αυτό το site, γίνεται συζήτηση για τη σχολή της Pavia και φυσικά αν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί κι άλλη εξέταση τον Σεπτέμβιο, θα το ποστάρουν.
Joaquín
Διάσημο μέλος
https://www.medschool.itΟσον αφορα το site .. ΝΟΤ FOUND.. Ευχαριστώ πολυ παντος και το Pavia University ειναι μια απο τις επιλογες μου.. Δεν μπορεσα να βρω στο site του πανεπιστημιου πληροφοριες για τα διδακτρα..
Δεν έβαλα το https://, στο προηγούμενο λινκ.
Διορθώθηκε.
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Χιλια ευχαριστω! Η αληθεια ειναι οτι ηθελα και θεματα παλαιοτερων ετων για εξασκηση. Απο ποιοτητα σπουδων καλη?
Εννοεις κατι τετοιο; https://www.eurostudies.gr/el/eurost...-eisagogikes-eksetaseis-ton-italikon-aei.htmlΔιάβασα ότι μπορεί να γίνουν και τον Σεπτέμβριο.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Τσέκαρε εδώ, και κάπου θα τα βρεις.Από το 2011 υπάρχει η εξέταση, οπότε τα θέματα που θα βρεις δεν θα είναι πολλά.Όμως μπορείς να βρεις και το syllabus(το έχω ποστάρει σε προηγούμενη σελίδα) και να ξεκινήσεις να προετοιμάζεσαι με βάση την εξεταστέα ύλη(η οποία άλλοτε ξεφεύγει από τα λυκειακά μαθήματα, άλλοτε όχι).Χιλια ευχαριστω! Η αληθεια ειναι οτι ηθελα και θεματα παλαιοτερων ετων για εξασκηση. Απο ποιοτητα σπουδων καλη?
Για της Pavia έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλιο, όπως και για το La Sapienza της Ρώμης.Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω και πολλά ή απλά δεν θυμάμαι, ψάξε
Α, μάλιστα!Απ'ότι κατάλαβα, περιμένουν αύριο την απόφαση του υπουργείου και θα γίνουν εξετάσεις και τον Σεπτέμβριο;Κάτι τέτοιο Τέλος πάντων, βρες ένα καλό γραφείο και πάρε πληροφορίες.
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Ευχαριστω και παλι!Τσέκαρε εδώ, και κάπου θα τα βρεις.Από το 2011 υπάρχει η εξέταση, οπότε τα θέματα που θα βρεις δεν θα είναι πολλά.Όμως μπορείς να βρεις και το syllabus(το έχω ποστάρει σε προηγούμενη σελίδα) και να ξεκινήσεις να προετοιμάζεσαι με βάση την εξεταστέα ύλη(η οποία άλλοτε ξεφεύγει από τα λυκειακά μαθήματα, άλλοτε όχι).
Για της Pavia έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλιο, όπως και για το La Sapienza της Ρώμης.Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω και πολλά ή απλά δεν θυμάμαι, ψάξε
Α, μάλιστα!Απ'ότι κατάλαβα, περιμένουν αύριο την απόφαση του υπουργείου και θα γίνουν εξετάσεις και τον Σεπτέμβριο;Κάτι τέτοιο Τέλος πάντων, βρες ένα καλό γραφείο και πάρε πληροφορίες.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Αν θέλεις, έχω μαζέψει υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις σύμφωνα με το syllabus.Μπορώ να στο στείλω.Ευχαριστω και παλι!
εδιτ: ψέμματα, τα'χω διαγράψει δυστυχώς
εδιτ 2: μόλις τα βρήκα, τελικά, αν θες να στα στείλω, πμ
SelfControl
Νεοφερμένος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
εισαι ακομα πρωτη λυκειου ομως,γιατι απορριπτεις τις σπουδες σε καποιο πανεπιστημιο της ελλαδας?το επιπεδο στα ελληνικα πανεπιστημια δεν ειναι τοσο χαμηλο ωστε να αναγκαστεις να στραφεις στο εξωτερικο και εχεις αρκετο καιρο να προετειμαστεις καλα για πανελλαδικες
SelfControl
Νεοφερμένος
εγω το μονο που ξερω ειναι οτι η σουηδια εχει σχετικα ευκολη γλωσσα .ειναι ο αδερφος ενος φιλου μου εκει και κανει ειδικοτητα σε νοσοκομειο. η σουηδια ειναι καλη επιλογη γιατι μπορεις να βρεις και μετα θεση για ειδικοτητα και αργοτερα κανονικη θεση γιατρου με καλα χρηματα(βεβαια και το κοστος ζωης ειναι αναλογως υψηλο) .Επισης η σουηδια ειναι μια χωρα που βοηθα τους ξενους στην ενταξη,σου βρισκει δουλεια και σπιτι οταν πας να εγκατασταθει .παντως αυτο που μου λεει ο φιλος μου ειναι οτι το κλιμα ειναι παρα πολυ καταθλιπτικο,ηλιο δεν βλεπουν σχεδον ποτε,συνεχεια κρυο και χιονια. Για δανια ειχα ακουσει οτι εχει καλο επιπεδο σπουδων αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αποκατασταση.
εισαι ακομα πρωτη λυκειου ομως,γιατι απορριπτεις τις σπουδες σε καποιο πανεπιστημιο της ελλαδας?το επιπεδο στα ελληνικα πανεπιστημια δεν ειναι τοσο χαμηλο ωστε να αναγκαστεις να στραφεις στο εξωτερικο και εχεις αρκετο καιρο να προετειμαστεις καλα για πανελλαδικες
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες... Δεν έχω απορρίψει την Ελλάδα, απλώς κοιτάζω που μπορώ να σπουδάσω στο εξωτερικό. Σαφώς η Ελλάδα αποτελεί επιλογή μου απλώς θα προτιμούσα να σπουδάσω στο εξωτερικό διότι σκοπεύω να ζήσω μόνιμα σε κάποια χώρα του εξωτερικού.
delirium k
Νεοφερμένος
Αν καποιος εχει περαιτερω αποριες ευχαριστως να βοηθησω.εγω θα ηθελα απο τη μερια μου οποιος εχει να εκφρασει μοα.σοβαρη αποψη για τα πανεπιστημια της βουλγαριας και κυριως της σοφια σε σχεση με μεταγραφες και τις σπουδες εκει.ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τα ορθογραφικα ειμαι απο κινξτο και μπλοκαρει το πληκτρολογιο
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπουδάζω ιατρική στη Μπρατισλάβα.Τελειώνω το δευτερο έτος.Στο πρώτο έτος όλα καλά (αν και τώρα ακόμα και εκεί δυσκολεύουν).Στο δεύτερο και μετά ένα πράγμα θα σου πω...αν έχεις το κουράγιο να διαβάζεις ατελείωτες ώρες, να ξεχάσεις καλοκαίρια και διακοπές και αν έχεις γερά νεύρα να μην πάθεις νευρικό κλονισμο, έλα στο comenius.Από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα μακριά, πάνω απόλα η ψυχική ηρεμία και όποιος θέλει να γίνει καλός θα γίνει από οποιοδήποτε παν/μιο! Comenius και λεξοτανιλ πάνε πακέτο .Τέλος μην ακούς τι σου λένε οι παλαιότεροι φοιτητές γιατί από φέτος έχουν αλλάξει όλα ριζικά και προβλέπονται και άλλες αλλαγές στο πρότυπο του παν/μιου του καρόλου στην Τσεχία και των Γερμανικών παν/μιων (π.χ αν χρωστάς ένα μάθημα δεν μπορείς να περάσεις στο επόμενο έτος και πλεον άκουσα δεν μπορεις ουτε καν να το επαναλάβεις αλλά σε διώχνουναπό το παν/μιο, δινεις ξανά εισαγωγικές και ξαναπηγαίνεις στο πρώτο).Μια γνωμη για το Comenius στην Μπρατισλαβα;;
Είναι καλό πανεπιστήμιο αλλά για πολύ διαβαστερούς και με γερά νεύρα φοιτητές!
Dr. No
Δραστήριο μέλος
El_Greko
Νεοφερμένος
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή και με λίγα λόγια το Comenius είναι μόνο για διάνοιες.
Και για χοντροματσωμένους...μέχρι το τρίτο έτος όμως μετά φεύγουν!
Άμα δεν είσαι από αυτούς που έχουν γονείς γιατρούς και σκάνε χοντρά φράγκα για να βγει ο άχρηστος κανακάρης τους επίσης γιατρός (χωρίς να έχει τα προσόντα) και να κληρωνομήσει το ιατρίο ή την κλινική, πρέπει να διαβάζεις άπειρες ώρες και το άγχος είναι πολύ μεγάλο μη σου φάνε οι πληρωμένοι τη θέση.(Αν και στον τομέα τον πληρωμών τουλάχιστον στο comenius πλεον είναι πιο δυσκολο να λαδώσεις απ'ότι παλαιότερα).Όσον αφορά εμένα, επειδή δεν είμαι στην κατηγορία που προανέφερα φτήνω αίμα καθημερινά για να παραμείνω στο πανεπιστήμιο και οι ώρες διαβάσματος είναι ατελείωτες.Πίστεψέ με πρέπει να διαβαζεις πολύ περισσότερο από ότι στην Ελλάδα και έχεις πολύ περισσότερο άγχος.(Βάλτε όσες αρνητικές θέλετε )Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι ειδους διαβασμα κανουν οι Ελληνες φοιτητες που σπουδαζουν ιατρικη σε χωρες οπως βουλγαρια,ρουμανια,σλοβακια κτλ.Απο την στιγμη που πληρωνουν διδακτρα,δεν συμφερει τους πρυτανεις της εκαστοτε ιατρικης να μην περνανε ευκολα τους αλλοδαπους φοιτητες εφ'οσον σκανε χοντρα φραγκα,καθως δεν ειναι σωφρον τους πελατες τους(δλδ αλλοδαπους φοιτητες)να τους μπριζονουν και να φευγουν να πηγαινουν σε καποιας αλλης πολης την ιατρικη,η σε καποιας αλλης χωρας την ιατρικη.Αντε να τους καθυστερησουν κανενα 6μηνο επιπλεον για να βγαλει η σχολη παραπανω φραγκα,η να αναγκαστει ο φοιτητης να λαδωσει καθηγητες κτλ ωστε να περασει το μαθημα,καθως σε τετοιες χωρες οι μισθοι καθηγητων πανεπιστημιων δεν ειναι και οι καλυτεροι.Να που πεις οτι ζοριζεσαι επειδη θες να μαθεις οσα πιο πολλα μπορεις,να το δεχτω ευχαριστως,γιατι σαφως υπαρχουν τετοια ατομα.Να μου λες ομως οτι πρεπει να παρεις benzos για να περασεις το μαθημα,hell,just can't believe it.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sanem
- bboys
- nefoumpios
- YMAT
- kalhkardia
- kwstasloul
- Χρήστος2006
- Dion G.
- brizoulis
- evaggelia anna
- ~Sonne~
- Joji
- Peter Pan13
- P.Dam.
- Otinannai
- Than003
- Ryuzaki
- Drglitterstar
- Ρίνα
- redarrow
- NasosJet
- BoredPanda
- Maria.aikaterini
- Καλλι
- X. K.
- Clary
- Petraland
- Mendel2003
- Xx-Giota-xX
- Jimmy20
- MarcoReus
- olgakiks
- Αλκης Κ.
- cel123
- Johnnnn
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.