stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony
Δραστήριο μέλος
ΕΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ.....
kondar
Νεοφερμένος
:no1:Παιδια γεια σας...Χωρις παρεξηγηση απο τα παιδια που σπουδαζουν στο εξωτερικο.....Εγω ειμαι κατα της ιδεας των σπουδων στο εξωτερικο....και αυτο γιατι το να πας σε ξενο πανεπηστιμιο σημαινει οτι στις εξετασεις της ελλαδας κριθηκαν ακαταληλοι για τη προσβαση τους σε καποια ιατρικη σχολη λογω λιγων μοριων.....και επομενως για να το παιζουν κοινωνικα καποιοι,μορφωμενεοι και δε ξερω κ εγω τι αποφασιζουν να πανε πχ στη Βουλγαρια οπου ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ....και μετα θα γυρισουν στην ελλαδα και θα απαιτουν απευθειας διορισμο σε νοσοκομεια και στο δημοσιο(βλεπε τους φοιτητες που ηρθαν απο την ιταλια μετα τον σεισμο...)..και στην τελικη αν εσυ ο ιδιος δεν εχεις επαφες και κονε ή αν καποιος απο τους γονεις σου δεν ειναι ιατρος και επομενως εχεις ετοιμη πελατεια,δυστυχως...........σπουδαζεις για ανεργος.....εσυ και οι δικηγοροι.......
ΕΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiannis123
Νεοφερμένος
Σας παρακαλώ ενημερώστε με για ότι ξερετε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.EmMa
Νεοφερμένος
παιδιά εγώ θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για ιατρική στην Αγγλία
Σας παρακαλώ ενημερώστε με για ότι ξερετε..
στην αγγλια...βασικα η καλυτερη στην μεγαλη βρετανια γενικοτερα ειναι η ιατρικη σχολη Dundee στη Σκωτία.Μετα φυσικα ειναι Cambridge και Oxford..τα στανταρ δηλαδη....Μπες εδω για περισσοτερες λεπτομερειες κ αλλες σχολες...
https://skorcareer.com.my/blog/10-top-medical-schools-in-uk-20082009/2008/06/16/
με ενδιαφερει κ μενα η ιατρικη στην αγγλια..ψαξ'το καλυτερα παντως..
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
GFrag17
Νεοφερμένος
Αυτο που λετε οτι οι πτυχιουχοι Ρουμανιας και Βουλγαριας δεν εχουν αδεια ασκησης επαγγελματος σε αυτες τις χωρες γιατι γινεται ? Δεν επιτρεπουν σε μη Ρουμανους /Βουλγαρους υπηκοους να εξασκησουν εκει το επαγγελμα ?
Α ειδα αυτο το τοπικ που εφτιαξα, το ειχα ξεχασει τελειως. Ειμαι Βουλγαρια, Φαρμακευτικη και σας πληροφορω ειναι πολυ πιο δυσκολα απ οτι νομιζουν ορισμενοι. Ουτε χαριζουν σε βαθμους, ουτε σε απουσιες, ουτε τιποτα.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Ενώ για να βγάλεις ένα 7,5 στην Ελλάδα πρέπει να λιώσεις στο διάβασμα.
Τώρα ίσως έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα με εναν φιλο μου που μιλουσα πριν , ο οποιος εχει καταγωγη απο Ρουμανια ,μου λεει οτι απο φιλους μαθαινει πως η κατασταση δεν ειναι πλεον ετσι . Δεν μπορεις να αγορασεις πλεον τιποτα και ενα μαθημα αν δεν το περασεις 3 φορες κοβεσαι απο την σχολη . Αυτο ισχυει για την ιατρικη σχολη στο Κλουζ οπως μου λεει , η οποια ισχυριζεται οτι ειναι απο τις καλυτερες στην Ευρωπη - προσωπικα δεν το πιστευω ,απλα και μονο για τον λογο που μπαινει οποιος θελει - .
Μπορει να μπαινεις πολυ ευκολα αλλα να βγαινεις δυσκολα.
kondar
Νεοφερμένος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντωμεταξύ, οι γιατροί που προκύπτουν από εκει, δε θεωρούνται καλοί, αλλά ίσως να γίνεται και περισσότερη δουλειά τώρα πια. Λόγω ίσως της προσπάθειας προσέλκυσης μαθητών και κατάργησης αυτής της φιλοσοφίας της απαξίωσης και των ξένων πανεπιστημίων από τους συγγενείς και γνωστούς.
Ιατρική στο εξωτερικό θα επέλεγα αν ειχα εξαντλήσει όλες μου τις δυνατότητες εδώ...
Anthony
Δραστήριο μέλος
Παιδια δειτε τα πραγματα λιγο σοβαρα.Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Πως γινεται να βγαζει ο αλλος πανελλαδικα 8000 μορια και να πηγαινει ιατρικη στη ΡουμανοΒουλγαροΤσεχια και να λεει οτι λιωνει στο διαβασμα και πως περναει με την αξια του????Δεν γινονται αυτα.Οποιος τα λεει αυτα ειναι κορο'ι'δο και ακομη μεγαλυτερα κορο'ι'δα εσεις που τον πιστευετε........
ΓΙΑ μενα και ειμαι απολυτα σιγουρος πως και για πολλους ακομα, τα ξενα πανεπηστημια δεν αποσκοπουν σε τιποτα αλλο παρα στην επιδειξη του χρηματος που εχει ο καθε γονεας..........ΡΕ φιλε αν ειχες τα @@ να περνουσες ιατρικη στην ελλαδα,θα σουβγαινε και αρκετα φτηνοτερα....Τωρα μου πας με τα 7.000 μορια που εωγαλες στις πανελληνιες, στην ιατρικη στο ΑMD/87 G.T.P UNIVERSITY OF TREXA-GIREVE???????E ΚΑΙ??????ΚΑΙ γυρνας μετα στην Ελλαδα και να περιμενεις δαφνοστεφανωματα και αντιμετωπιση Νομπελιστα Γιατρου????? Με το χαρτι αυτο ισως προσελκησεις τους αφελεις αρρωστους........Και στο κατω κατω την πραγματικη σου αξια με τις προσπαθειες και τον κοπο σου σΤΑ ελληνικα πανεπηστημια θα την δειξεις...........Οσο για το θεμα των μαθηματων αυτα που ακουω,οτι "να,παλιοτερα οντως μπορουσες να πληρωσεις τους καθηγητες και να περασεις μαθηματα αλλα τωρα ειναι τοοοοοοοσο ασυτηρα που πλεον δεν γινεται με καμια παναγια!!" τα ακουω λογια βερεσε.....ελα που δεν σου περασε ουτε κατα διανοια απο το μυαλο...........Το 80% ετσι περνανε τα μαθηματα στο εξωτερικο μετα ερχονατι στην ελλαδα και σε πληροφορω το 30% περιπου (δε θυμαμαι ποσο ειχα διαβασει) αυτων των ΜΕΓΑΛΟ-γιατρων ειναι που σ κανουν αφαιρεση κυστης και ξεχνανε μεσα σου βελονες και ψαλιδια και αυτοι που ενω εχεις σκωληκωειδητιδα σου κανουν εγχειρηση για λαμαρινα στον αγκωνα.........
μελιγα λογια kondar μαζι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτη ειναι η αποψη μου και αυτην λεω...τωρα οποιος βγει και με κραξει ας πει οτιδηποτε γουσταρει....δε προκειτε να καταφερει κατι......
neos air
Νεοφερμένος
Anthony
Δραστήριο μέλος
Vampire_Quiny
Νεοφερμένος
δεν ηξερα οτι οι κομπινες που ειδα παραπανω θεωρουνται πλεον κατι το συνηθισμενο και δεδομενο στις ιατρικες των ανατολικων χωρων. ενταξει να πεις αν ο αλλος καθισε και την εβγαλε τη σχολη εξω με την αξια του. αλλα ειναι δυνατο να γινεται καποιος γιατρος με αντιγραφες και με λαδωματα??
Alessandra
Διάσημο μέλος
Πληρώνοντας. Πώς γίνεται να έχει κάποιος βαθμο 10; Ή 9,5;
Δε γίνεται, παρά μόνο με λάδωμα. Ένας φίλος μου είχε πάει στη Βουλγαρία για την σχολή αθλητιατρικής και μου έλεγε ότι το λάδι ήταν κυριολεκτικό: λάδι από την Ελλάδα. Και άλλα αγαθά, βέβαια. Υπάρχει φτώχεια και έτσι εξηγούνται αυτά. Το επίπεδο των σπουδών δεν είναι το ίδιο, τουλάχιστον στη Ρουμανία, είναι χαμηλότερο.
Anthony
Δραστήριο μέλος
neos air
Νεοφερμένος
Δηλαδη πως εγινε αυτο ..;; Οι καθηγητες τους λενε ολοφανερα οτι για να παρουν το μαθημα πρεπει να σκασουν 1500 ευρω ? Μηπως υπαρχει και τιμοκαταλογος οπως στα κρεοπωλεια ?συγγενικο μου προσωπο που σπουδαζει οδοντιατρικη στην ουγγαρια χτες μ ειπε πως εδωσε 1500ευρω σε εναν καθηγητη για να τον περασει στο μαθημα της ανατομιας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sanem
- bboys
- nefoumpios
- YMAT
- kalhkardia
- kwstasloul
- Χρήστος2006
- Dion G.
- brizoulis
- evaggelia anna
- ~Sonne~
- Joji
- Peter Pan13
- P.Dam.
- Otinannai
- Than003
- Ryuzaki
- Drglitterstar
- Ρίνα
- redarrow
- NasosJet
- BoredPanda
- Maria.aikaterini
- Καλλι
- X. K.
- Clary
- Petraland
- Mendel2003
- Xx-Giota-xX
- Jimmy20
- MarcoReus
- olgakiks
- Αλκης Κ.
- cel123
- Johnnnn
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.