18-08-24
13:14
Ναι προφανως απλα θελω να ακουσω διαφορες γνωμες + εχω κοπελα 3 χρονια και θα φυγει αγγλια δεν ξερω αυτο πως θα με επηρεασει αν ξαναδωσω ή φυγω αλλα δεν πιστευω πως ειναι ενας παραγοντας να εισαγω στην εξισωσηΚαι γω στο ίδιο συμπέρασμα έφτασα διαβάζοντας τα.
Ακριβός.
Καταλαβαίνω ότι το παιδί είναι 18 και τα θέλει όλα τώρα και καλά κάνει.
Λογικό είναι, και μείς έτσι ήμασταν. Σ αυτές τις ηλικίες αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά το χρόνο.
Ταυτίζομαι με αυτό που είπε ο Ουριηλ για το αίσθημα όταν φτάνεις για πρώτη φορά σε χώρες πρώην ανατολικού μπλοκ.
Με το καλό κιόλας το επόμενο εξάμηνο
Στο θέμα της γλώσσα θα διαφωνήσω, με βασικό λεξιλόγιο θα κάνεις βασικό διάλογο, τίποτα το ουσιαστικό.
Οκ μιλάνε αγγλικά αλλά δεν είναι αυτή η γλώσσα του κράτους ούτε των κατοίκων του.
Εγώ είχα μάθει παρα πολύ καλά τα βουλγαρικά αλλά ποτέ δεν θα γίνει όπως η μητρική σου γλώσσα, πάντα θα υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις (πχ αστυνομία τράπεζα νοσοκομείο, σε έναν τυχαίο στο δρόμο επειδή κάτι σου είπε η κάτι θέλεις να ρωτήσεις) που θα περιγράφεις επειδή δεν ξέρεις την λέξη η δεν σου έρχεται εκείνη την ώρα.
Άλλο διαβάζω και κατανοώ επιστημονικό κείμενο (Που είναι το παν όταν σπουδάζεις )
Και άλλο ξεκινάω ξανά τη ζωή μου από το 0 γιατί αυτό γίνετε στην ουσία, και πρέπει να προσαρμοστώ στο περιβάλλον που είμαι τώρα. Αν είσαι οκ με το να μιλάς με 10, 25, 50, Έλληνες για τα επόμενα 6, 7 χρόνια go with it.
Τώρα αν κάνεις σχέση με ντόπια κοπέλα και είστε καλά μαζί, αυτό βοηθάει παρά πολύ και επιταχύνει ραγδαία την όλη διαδικασία. Για να κλείσω και λίγο πιο αισιόδοξα.
Εμείς δεν έχουμε συμφέρων είτε μείνεις Ελλάδα είτε πας Ρουμανία, Αυτά