hurricane
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικα η πλειονοτητα των φοιτητων ιατρικης,οντας μηχανες γνωσεων,θα περιμεναν να κανουν δημιουργια βλαστοκυτταρων απο το 1ο εξαμηνο.
ισχύει
φιλε μου στρατο βλεπω οτι εισαι απο την ιατρικη θεσσ...λοιπον εγω καταγομαι απο κομοτηνη και η αδερφη μου σπουδαζει στην οδοντιατρικη...μου λεει οτι γενικωσ εχετε πολλα ζορια...αληθευει?επισησ θα ηθελα να μου δωσεισ κι εσυ καποιεσ συμβουλεσ για το τι πρεπει να κανω για να περασω εκει
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Κοιτα φιλε μου ισχυει οτι θελει πολυ διαβασμα η σχολη... Αν δεν εισαι διατεθιμενος να λιωσεις πανω απο τα βιβλια και χασομερας ολη μερα πινοντας και κοπροσκυλιαζοντας με την παρεα σου δυστυχως δεν εχεις καμια ελπιδα! Με υπομονη και επιμονη ο κ***ος γινεται μου*ι που λεει και ο σοφος λαος... Ποσο χρονων εισαι φιλε μου φετος δινεις?? Εισαι απο Κομοτηνη?? Πως τη λενε την αδερφη σου γιατι ξερω μια κοπελα απο κειφιλε μου στρατο βλεπω οτι εισαι απο την ιατρικη θεσσ...λοιπον εγω καταγομαι απο κομοτηνη και η αδερφη μου σπουδαζει στην οδοντιατρικη...μου λεει οτι γενικωσ εχετε πολλα ζορια...αληθευει?επισησ θα ηθελα να μου δωσεισ κι εσυ καποιεσ συμβουλεσ για το τι πρεπει να κανω για να περασω εκει
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
ίσα ίσα, αντί να κοιτάξεις μακριάααα... εγώ μόλις συνειδητοποίησα ότι θα καίγομαι όλα τα χριστούγεννα και δεν θα μπορώ να κάνω ένα πρόγραμμα της προκοπής... πρέπει να κάψω οπωσδήποτε ένα ή δύο μαθήματα γτ αλλιώς θα πεθάνω στο άγχος... (για την περίπτωσή μου μιλάω :Ρ)
Χαχαχαχ εγώ μέχρι να μπει το 2013(τουλάχιστον) δεν πρόκειται να διαβάσω τίποτα απολύτως...
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ενας φοιτητης ιατρικης οφειλει να ειναι συνεπης και να εχει βγαλει την υλη πριν τις γιορτες.Επισης οφειλει σε ολα τα μαθηματα να βαζει ως ρητρα το 8.Θα διακυβεβονται ανθρωπινες ζωες στα χερια μας,οποτε πρεπει να συνηθισουμε στη συνεπεια.
Κάνε τα όλα αυτά συνάδελφε για 12 εξάμηνα σε όλα τα μαθήματα, και μετά έλα να μας ξαναμιλήσεις.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Ενας φοιτητης ιατρικης οφειλει να ειναι συνεπης και να εχει βγαλει την υλη πριν τις γιορτες.Επισης οφειλει σε ολα τα μαθηματα να βαζει ως ρητρα το 8.Θα διακυβεβονται ανθρωπινες ζωες στα χερια μας,οποτε πρεπει να συνηθισουμε στη συνεπεια.
Όταν λες σε όλα, εννοείς και Πληροφορική, Στατιστική, Ιστορία Ιατρικής; Σοβαρά τώρα , πιστεύεις ότι αυτό που λες είναι εφικτό;
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να ασκήσεις μία ειδικότητα στο εξωτερικό χρειάζεσαι πιστοποίηση IELTS KAI TOEFL?
2η ερώτηση
Για το ΣΣΑΣ πρέπει πρώτα νε περάσεις πολιτική ιατρική και μετά να πας στο στρατό για δουλειά?
3η ερώτηση
Διάβασα κάτι για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση (για το ΣΣΑΣ μιλάω) αληθεύει? κι αν ναι γιατί?
hurricane
Διάσημο μέλος
Ίσα ρε νταλάρα... αρχιτρόλλ... Πες μου τι έχεις διαβάσει μέχρι τώρα αν είσαι μάγκας.
Δεν γνωρίζω, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ, ίσως σε βοηθήσει.1η ερώτηση
Για να ασκήσεις μία ειδικότητα στο εξωτερικό χρειάζεσαι πιστοποίηση IELTS KAI TOEFL?
Όχι. Προς το παρόν, περνάς κατευθείαν ΣΣΑΣ ιατρική, από πανελλήνιες. Συζητιέται όμως να το κάνουν όπως λες.2η ερώτηση
Για το ΣΣΑΣ πρέπει πρώτα νε περάσεις πολιτική ιατρική και μετά να πας στο στρατό για δουλειά?
Έτσι λένε.3η ερώτηση
Διάβασα κάτι για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση (για το ΣΣΑΣ μιλάω) αληθεύει? κι αν ναι γιατί?
Βασικά, καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάλληλο θέμα...: Απορίες για Ιατρική ΣΣΑΣ ή ΣΣΑΣ ιατρικό ή πολιτική ιατρική;
Ελπίζω να βοήθησα.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Βγαλ'τε τα πιεσομετρα και φουσκωστε τα.(αντι του στοχευστε)
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα δύο δε παίζει, πάνω-κάτω ισοδύναμα πτυχία θεωρούνται.Για να ασκήσεις μία ειδικότητα στο εξωτερικό χρειάζεσαι πιστοποίηση IELTS KAI TOEFL?
Έχεις δίκιο στο bold. Ωστόσο σαν ρήτρα πρέπει να μπαίνει το 10, όχι το 8. Σαν μελλοντικός ασθενής θα προτιμούσα ο γιατρός μου να γνωρίζει τα πάντα και όχι το 80% του επαγγέλματος :trollface: .Ενας φοιτητης ιατρικης οφειλει να ειναι συνεπης και να εχει βγαλει την υλη πριν τις γιορτες.Επισης οφειλει σε ολα τα μαθηματα να βαζει ως ρητρα το 8.Θα διακυβεβονται ανθρωπινες ζωες στα χερια μας,οποτε πρεπει να συνηθισουμε στη συνεπεια.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις δίκιο στο bold. Ωστόσο σαν ρήτρα πρέπει να μπαίνει το 10, όχι το 8. Σαν μελλοντικός ασθενής θα προτιμούσα ο γιατρός μου να γνωρίζει τα πάντα και όχι το 80% του επαγγέλματος :trollface: .
Με βάση αυτά που διαβάζω, σαν μελλοντική γιατρός σκέφτομαι να γράψω κάτω από το πτυχίο "έβαλε ρήτρα 10 σε Χ μαθήματα" και να το κρεμάσω στον τοίχο φάτσα φόρα.
Happy?
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια,ειχαν σπουδασει (ας το πω κοσμια) σε αμφισβητουμενες σχολες.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ειχα δει κατι γιατρους με πτυχιο 10.Σοβαρα τωρα,σε προκηρυξεις αγροτικων.
Το έθεσες πολύ κόσμια όμως.
hurricane
Διάσημο μέλος
Ειχα δει κατι γιατρους με πτυχιο 10.Σοβαρα τωρα,σε προκηρυξεις αγροτικων.
και στη σχολή μας έχει τέτοιους, που δεν δέχονται να πάρουν τίποτα άλλο πέρα από 10. Βέβαια, έχουν φτάσει τα 30 φεύγα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BillyTheKid
- bboys
- Viktoriaki
- marpa
- Than003
- despoina13
- Χρήστος2006
- BatGuin
- Frozensun
- Bleach_enjoyer
- AggelikiGr
- MrDna
- fmarulezkd
- EFAKIT
- jimis2001
- Βασιλης1234
- Hased Babis
- Drglitterstar
- Dion G.
- synthnightingale
- sakplat
- estrela
- Reader
- Nala
- Corfu kitty
- Leo komm
- feni
- kiyoshi
- Farmakopoios
- chester20080
- Φινεύς
- Ryuzaki
- Athens2002
- LINOULA2608
- Unboxholics
- Help :)
- Alexandros973
- Fellie
- Marianna.diamanti
- Kris.gr
- tan07
- MR WHITE
- nikos physics
- GV221
- sotirislk
- mermaid89
- Angelikavatzo
- suaimhneas
- Xara
- nearos
- constansn
- Lifelong Learner
- Joji
- hello1234
- ilal1200
- phleidhs
- Human being
- patra2002
- xanthippiad
- AnnaRd
- nucomer
- Marios2020
- Maynard
- dsmir
- snowy
- aggorf
- Praxis
- Pharmacist01
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- Νικολινα
- tsiobieman
- Γιώτα Γιαννακού
- Helen06
- MarcoReus
- αντιγονη.
- Otinannai
- elevag
- Δημήτριος05
- alexa-24
- Peter Pan13
- spring day
- eirinipap
- roud
- Manuela98
- Giannis_19
- ggl
- thenutritionist
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- effiee
- theodoraooo
- Mammy Nun
- Κ...
- calliope
- Γιωργος15773
- Marple
- PanPan
- Kitkat2000
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- eukleidhs1821
- anakiriak@yahoo
- alpha.kappa
- sophiaa
- Miranda32
- Meow
- nicole1982
- Sherlockina
- KingPoul
- oups
- Nocommingback
- angel27_
- Nickgr
- vslkz
- Appolon
- 042003
- bebius
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- μαρινακι96
- TheRottingPoet
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Ανώνυμη
- SlimShady
- barkos
- Stif6
- johnietraf
- Mendem
- pinkheart
- Mapas26
- Sense
- stefan
- damn
- Jimmis18
- Πέτρος0367
- liana
- Dimitris9
- kosbot6
- katerinavld
- aekaras 21
- Dunedain
- KingOfPop
- Machris
- chochoru
- fay01
- maria2001
- VforVendetta
- Paragontas7000
- El_
- tfghp
- Georgekk
- Lebron
- pacheiko
- T C
- Viedo
- Lester34
- Gus Roger10
- lnesb
- Johnman97
- Anonymous03
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- panosveki
- Καλλι
- Evapapa_
- milianis
- leonnnn
- AthenaK
- Ria99
- fockos
- anastasis06
- Σωτηρία
- Giii
- Αναστασία197
- korlef
- emzou
- Theodora03
- Zoigian
- Κλημεντίνη
- Nikkkpat
- New member
- goingtothestore
- Nefh_
- Αλκης Κ.
- johanio
- AndromedaS
- sunrisegX
- vgard
- Stevenson
- gwgw_5
- Mr.Blonde
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.