Guest 189234
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπορεις να μου πεις ποσες φωτογραφιες χρειαστηκαν?επισης χρειαστηκε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης?Ωραία σευχαριστώ αν και δεν κατάλαβα και πολλά αλλά όλο και κάποιον θα ρωτήσω εκεί....Αύριο θα πάω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω πολυ )))))) γραφτηκες και στα εργαστηρια της χημειας και της βιολογιας που ειχαν ανακοινωσει?Αίτηση εγγραφής ,φωτοτυπία την ταυτότητα ,να έχεις και την ταυτότητα μαζί και μία φωτογραφία !!!Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δε μου ζήτησαν
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
konstantina_m
Νεοφερμένος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
konstantina_m
Νεοφερμένος
πρεπει να παρουμε και το λαπτοπ μαζι μας?καλησπέρα σας ! Είμαι και εγώ πρωτοετής. Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος εβγαλε ακρη με το πουε ξεκινάει η Στατιστική γιατί πήρα στη γραμματεία και μου είπαν πως τα μαθήματα ξεκινάνε 9 του μήνα και όταν ρωτησα για τη Στατιστική μου λέει παρε τηλεφωνο εκεί αλλα δεν το σήκωναν.
Guest 189234
Επισκέπτης
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Veleros
Νεοφερμένος
Παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση που δεν μου την επεσε κανενας κομματικος στην εγγραφη
Και εμένα μου κάνει εντύπωση
Guest 189234
Επισκέπτης
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Veleros
Νεοφερμένος
https://www.med.auth.gr/article/orth...maton-kai-ergastirion-stin-iatriki-statistiki
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 189234
Επισκέπτης
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- tomftw
- BillyTheKid
- Viktoriaki
- marpa
- Than003
- despoina13
- Χρήστος2006
- BatGuin
- Frozensun
- Bleach_enjoyer
- AggelikiGr
- MrDna
- fmarulezkd
- EFAKIT
- jimis2001
- Βασιλης1234
- Hased Babis
- Drglitterstar
- Dion G.
- synthnightingale
- sakplat
- estrela
- Reader
- Nala
- Corfu kitty
- Leo komm
- feni
- kiyoshi
- Farmakopoios
- chester20080
- Φινεύς
- Ryuzaki
- Athens2002
- LINOULA2608
- Unboxholics
- Help :)
- Alexandros973
- Fellie
- Marianna.diamanti
- Kris.gr
- tan07
- MR WHITE
- nikos physics
- GV221
- sotirislk
- mermaid89
- Angelikavatzo
- suaimhneas
- Xara
- nearos
- constansn
- Lifelong Learner
- Joji
- hello1234
- ilal1200
- phleidhs
- Human being
- patra2002
- xanthippiad
- AnnaRd
- nucomer
- Marios2020
- Maynard
- dsmir
- snowy
- aggorf
- Praxis
- Pharmacist01
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- Νικολινα
- tsiobieman
- Γιώτα Γιαννακού
- Helen06
- MarcoReus
- αντιγονη.
- Otinannai
- elevag
- Δημήτριος05
- alexa-24
- Peter Pan13
- spring day
- eirinipap
- roud
- Manuela98
- Giannis_19
- ggl
- thenutritionist
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- effiee
- theodoraooo
- Mammy Nun
- Κ...
- calliope
- Γιωργος15773
- Marple
- PanPan
- Kitkat2000
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- eukleidhs1821
- anakiriak@yahoo
- alpha.kappa
- sophiaa
- Miranda32
- Meow
- nicole1982
- Sherlockina
- KingPoul
- oups
- Nocommingback
- angel27_
- Nickgr
- vslkz
- Appolon
- 042003
- bebius
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- μαρινακι96
- TheRottingPoet
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Ανώνυμη
- SlimShady
- barkos
- Stif6
- johnietraf
- Mendem
- pinkheart
- Mapas26
- Sense
- stefan
- damn
- Jimmis18
- Πέτρος0367
- liana
- Dimitris9
- kosbot6
- katerinavld
- aekaras 21
- Dunedain
- KingOfPop
- Machris
- chochoru
- fay01
- maria2001
- VforVendetta
- Paragontas7000
- El_
- tfghp
- Georgekk
- Lebron
- pacheiko
- T C
- Viedo
- Lester34
- Gus Roger10
- lnesb
- Johnman97
- Anonymous03
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- panosveki
- Καλλι
- Evapapa_
- milianis
- leonnnn
- AthenaK
- Ria99
- fockos
- anastasis06
- Σωτηρία
- Giii
- Αναστασία197
- korlef
- emzou
- Theodora03
- Zoigian
- Κλημεντίνη
- Nikkkpat
- New member
- goingtothestore
- Nefh_
- Αλκης Κ.
- johanio
- AndromedaS
- sunrisegX
- vgard
- Stevenson
- gwgw_5
- Mr.Blonde
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.