Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια περασα φετος ιατρικη απθ.εχω μια ερωτηση..στο α εξαμηνο μπαινουμε πρωτη φορα στο νεκροτομειο??
Όχι, στο Γ' εξάμηνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια περασα φετος ιατρικη απθ.εχω μια ερωτηση..στο α εξαμηνο μπαινουμε πρωτη φορα στο νεκροτομειο??
Ωπ .Συμφοιτητρια!!Συγχαρητηρια
ευχαριστωωΌχι, στο Γ' εξάμηνο.
συγχαρητηρια και σε εσενα εχουμε ιδεα ποτε ξεκινουν τα μαθηματα?Ωπ .Συμφοιτητρια!!Συγχαρητηρια
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
τα λεμε στη σχολη συμφοιτηταΛογικα αρχες οκτωβρη..Τωρα περιμενουμε ανακοινωση για εγγραφες
σου εχουν στειλει καποιον κωδικο για την ολοκληρωση της εγγραφης;Λογικα αρχες οκτωβρη..Τωρα περιμενουμε ανακοινωση για εγγραφες
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι τιποτα ακομα
πηρα τηλ στην γραμματεια και μου ειπαν οτι τα μαθηματα αρχιζουν στις 9.αλλα στο site λεει οτι στις 4 εχουμε ιατρικη στατιστικη αν καταλαβα καλα
Guest 189234
Επισκέπτης
«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ» του A' εξαμήνου
θα γίνονται τις εξής ημέρες:
Τετάρτη 27/09/2017
Πέμπτη 28/09/2017
Τρίτη 03/10/2017
Τετάρτη 04/10/2017
και ώρες 10.00 – 13.00
(γραμματεία Βιολογικής Χημείας,
3ος όροφος, κτίριο Ιατρικής, είσοδος 3)
Οι εγγραφές των φοιτητών Ιατρικού και Οδοντιατρικού τμήματος (Εργαστήρια, Φροντιστήρια) θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18/09/2017 μέχρι την Παρασκευή 6/10/2017 και ώρες 12:00 – 14:00.
Για την εγγραφή είναι απαραίτητες 2 φωτογραφίες με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Σχολή)
την δευτερη ανακοινωση την εχει βγαλει το απθ?Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ασκήσεις και στο μάθημα
«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ» του A' εξαμήνου
θα γίνονται τις εξής ημέρες:
Τετάρτη 27/09/2017
Πέμπτη 28/09/2017
Τρίτη 03/10/2017
Τετάρτη 04/10/2017
και ώρες 10.00 – 13.00
(γραμματεία Βιολογικής Χημείας,
3ος όροφος, κτίριο Ιατρικής, είσοδος 3)
Οι εγγραφές των φοιτητών Ιατρικού και Οδοντιατρικού τμήματος (Εργαστήρια, Φροντιστήρια) θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18/09/2017 μέχρι την Παρασκευή 6/10/2017 και ώρες 12:00 – 14:00.
Για την εγγραφή είναι απαραίτητες 2 φωτογραφίες με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Σχολή)
Guest 189234
Επισκέπτης
υγ.η δευτερη ανακοινωση ειναι για την βιολογια
πηρα τηλ στην γραμματεια και μου ειπαν οτι τα μαθηματα αρχιζουν στις 9.αλλα στο site λεει οτι στις 4 εχουμε ιατρικη στατιστικη αν καταλαβα καλα
σε αυτο που λες εχεις δικιο,γτ κανονικα τ εξαμηνο ξεκιναει 9 οκτωβριου,αλλα για καποιον περιεργο λογο στο προγραμμα της ιατρικης στατιστικης σας εχει μαθημα 4 οκτωβριου μεσα στην εξεταστικη.,δεν πανε καλα οι ανθρωποι :/
ναι ναι! εγω τα βλεπω κυριως στην σελιδα στο φβ medical school,αλλα τα χει σιγουρα και στο med auth
σε αυτο που λες εχεις δικιο,γτ κανονικα τ εξαμηνο ξεκιναει 9 οκτωβριου,αλλα για καποιον περιεργο λογο στο προγραμμα της ιατρικης στατιστικης σας εχει μαθημα 4 οκτωβριου μεσα στην εξεταστικη.,δεν πανε καλα οι ανθρωποι :/[/QUO ευχαριστω πολυ για την ιστοσελιδα στο φβ δεν το ηξερα χαχααχαχαχ ανησυχησα οτι κατι εχω κανει λαθος με την εγγραφη
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
δευτερο ετος εισαι?ναι ναι! εγω τα βλεπω κυριως στην σελιδα στο φβ medical school,αλλα τα χει σιγουρα και στο med auth
σε αυτο που λες εχεις δικιο,γτ κανονικα τ εξαμηνο ξεκιναει 9 οκτωβριου,αλλα για καποιον περιεργο λογο στο προγραμμα της ιατρικης στατιστικης σας εχει μαθημα 4 οκτωβριου μεσα στην εξεταστικη.,δεν πανε καλα οι ανθρωποι :/
Guest 189234
Επισκέπτης
αα και θα κανετε σιγουρα και ομαδα στο φβ για τους εισαχθεντες του 2017σιγα σιγα οποτε θα οργανωθειτε,μπες εσυ μετα και στους εισαχθεντες του 2016
ναι δευτεροετης πλεον
τελεια!!πως σου φανηκε το 1ο ετος?γενικα προτεινεις να διαβαζω αρκετα στο 1ο ετος ή να παω πιο χαλαρα?νο προμπλεμ,μη νομιζεις και γω περσι τα χα μαθει ολα αφου πηγα να κανω ταυτοπροσωπια στην γραμματεια,αφου δυσκολα καποιος πρωτοετης να κοιταει απο τωρα τις ανακοινωσεις στο φβ..αλλα μην ανησυχεις και οταν πας εκει να ρωτησεις οτι θελεις...πο θυμαμαι περσι δεν εβρισκα την γραμματεια
αα και θα κανετε σιγουρα και ομαδα στο φβ για τους εισαχθεντες του 2017σιγα σιγα οποτε θα οργανωθειτε,μπες εσυ μετα και στους εισαχθεντες του 2016
ναι δευτεροετης πλεον
Guest 189234
Επισκέπτης
μετα θα σε συμβουλευα να πας στα επιλεγομενα των αγγλικων α και β εξαμηνο,ειναι ευκολα δεκαρακια
και γενικα οτι αλλο προκυψει,εγω ειμαι εδω
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
τελεια!!πως σου φανηκε το 1ο ετος?γενικα προτεινεις να διαβαζω αρκετα στο 1ο ετος ή να παω πιο χαλαρα?
Ως ένας πονεμένος (προσεχώς) τεταρτοετής, προτείνω σε όλους να διαβάσουν βιοχημεία και βιολογία μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Είναι μαθήματα που αν δεν τα περάσεις στην ώρα τους μπορεί να σε κυνηγάνε πολλά χρόνια. Τα υπόλοιπα βγαίνουν και μέσα στην εξεταστική με πολύ μεγάλη ευκολία, αλλά αυτά τα δύο είναι τέρατα.
ευχαριστω πολυ πολυ για τις συμβουλες σου ευχομαι καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα και που ξερεις μπορει να μιλησουμε απο κοντα και να μην ξερουμε καν οτι εχουμε μιλησει εδω αχχαχααχχακοιτα να ειμαι ειλικρινης δεν διαβαζα πολυ περσι για αυτο και δεν εχω και πολυ υψηλους βαθμους ,ειμαι καπου στην μεση...εγω θα προτεινα να διαβαζεις με μετρο ομως,δηλ βιοχημεια γενικα να τηνβγαζεις πριν την εξεταστικη οπως και την ανατομια στο β εξαμηνο..μετα τα υπολοιπα να χεις γενικα επαφη αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο να διαβαζεις και καθε μερα.Το σημαντικο ειναι να μην τα αφησεις,να προσεχεις στα εργαστηρια και τις προοδους αλλα νταξει ζησε και την ζωη σου..σιγουρα στο πρωτο ετος συνδυαζονται ολα!!εγω και αυτο που το χρωσταω ειναι απο βλακεια που δεν διαβασα μεσα στην εξεταστικη αλλιως θα το χα περασει εστω και οριακα
μετα θα σε συμβουλευα να πας στα επιλεγομενα των αγγλικων α και β εξαμηνο,ειναι ευκολα δεκαρακια
και γενικα οτι αλλο προκυψει,εγω ειμαι εδω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- tomftw
- BillyTheKid
- Viktoriaki
- marpa
- Than003
- despoina13
- Χρήστος2006
- BatGuin
- Frozensun
- Bleach_enjoyer
- AggelikiGr
- MrDna
- fmarulezkd
- EFAKIT
- jimis2001
- Βασιλης1234
- Hased Babis
- Drglitterstar
- Dion G.
- synthnightingale
- sakplat
- estrela
- Reader
- Nala
- Corfu kitty
- Leo komm
- feni
- kiyoshi
- Farmakopoios
- chester20080
- Φινεύς
- Ryuzaki
- Athens2002
- LINOULA2608
- Unboxholics
- Help :)
- Alexandros973
- Fellie
- Marianna.diamanti
- Kris.gr
- tan07
- MR WHITE
- nikos physics
- GV221
- sotirislk
- mermaid89
- Angelikavatzo
- suaimhneas
- Xara
- nearos
- constansn
- Lifelong Learner
- Joji
- hello1234
- ilal1200
- phleidhs
- Human being
- patra2002
- xanthippiad
- AnnaRd
- nucomer
- Marios2020
- Maynard
- dsmir
- snowy
- aggorf
- Praxis
- Pharmacist01
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- Νικολινα
- tsiobieman
- Γιώτα Γιαννακού
- Helen06
- MarcoReus
- αντιγονη.
- Otinannai
- elevag
- Δημήτριος05
- alexa-24
- Peter Pan13
- spring day
- eirinipap
- roud
- Manuela98
- Giannis_19
- ggl
- thenutritionist
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- effiee
- theodoraooo
- Mammy Nun
- Κ...
- calliope
- Γιωργος15773
- Marple
- PanPan
- Kitkat2000
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- eukleidhs1821
- anakiriak@yahoo
- alpha.kappa
- sophiaa
- Miranda32
- Meow
- nicole1982
- Sherlockina
- KingPoul
- oups
- Nocommingback
- angel27_
- Nickgr
- vslkz
- Appolon
- 042003
- bebius
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- μαρινακι96
- TheRottingPoet
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Ανώνυμη
- SlimShady
- barkos
- Stif6
- johnietraf
- Mendem
- pinkheart
- Mapas26
- Sense
- stefan
- damn
- Jimmis18
- Πέτρος0367
- liana
- Dimitris9
- kosbot6
- katerinavld
- aekaras 21
- Dunedain
- KingOfPop
- Machris
- chochoru
- fay01
- maria2001
- VforVendetta
- Paragontas7000
- El_
- tfghp
- Georgekk
- Lebron
- pacheiko
- T C
- Viedo
- Lester34
- Gus Roger10
- lnesb
- Johnman97
- Anonymous03
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- panosveki
- Καλλι
- Evapapa_
- milianis
- leonnnn
- AthenaK
- Ria99
- fockos
- anastasis06
- Σωτηρία
- Giii
- Αναστασία197
- korlef
- emzou
- Theodora03
- Zoigian
- Κλημεντίνη
- Nikkkpat
- New member
- goingtothestore
- Nefh_
- Αλκης Κ.
- johanio
- AndromedaS
- sunrisegX
- vgard
- Stevenson
- gwgw_5
- Mr.Blonde
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.