Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Κι εγώ είμαι κούκλα, αλλά δεν το κάνω θέμα, παλιοψωνάρα
Χοχοχο σε τάπωσε Crowley
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Περίπου πόσες φωτογραφίες; Μού έχουν μείνει 5-6
Είσαι καλυμμένη
Το δίωρο το επιλέγουμε ή μας βάζουν όπως θέλουν? Μου είπαν οτι απο το Β' Εξάμηνο και μετά μας αφήνουν να διαλέξουμε ώρα.
Στην Βιοχημεία το διαλέγεις μαρή, αφού το έγραψα. Στην βιολογία νομίζω δεν διαλέγεις. Γι' αυτό σου λέει, μάθετε πρώτα που θα είστε στη Βιολογία και μετά ελάτε να γραφτείτε εδώ.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Κάτι κορίτσια της ΔΑΠ μου το έλεγαν, μου ειπαν και ποια μερα να ερθω, και ειπαν οτι θα με παρουν και τηλ οταν βγουν οι ανακοινωσεις της Βιολογιας. Ελπιζω να το μαθω διαφορετικα γιατι δε θελω να τους δωσω αερα και να απανταω στα τηλ τους.
Ωραίο κομμάτι. Επίκαιρο με τις εγγραφές.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι εγγραφές στα εργαστήρια του μαθήματος της Ιατρικής Βιολογίας για τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής θα αρχίσουν στις 26.9.2011.
΄Ωρες εγγραφής: 10.00-13.00 . Απαραίτητες 2 (δύο) φωτογραφίες.
πηγή: www.med.auth.gr
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά εάν πάω Τρίτη θα μπορώ να γραφτώ πάντως, εγώ στις 29 είμαι για Βιοχημεία.
Αναγκαστικά θα έρθω λίγες μέρες πριν στη Θεσσαλονίκη.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Χοχοχο σε τάπωσε Crowley
Εγώ λέω στο thread να προσθέσουμε poll,για το ποιος είναι κουκλί.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως γίνεται να διαλέξουμε ποια ώρα θέλουμε να πηγαίνουμε στο εργαστήριο Βιοχημείας χωρίς να ξέρουμε ακόμα το πρόγραμμα? Αν πχ διαλέξω Δευτέρα πρωί 8-10 δε θα συμπίπτει με κάποιο αμφιθέατρο??
Όπως έγραψε και ο Nerwnas, οι παραδόσεις των αμφιθεάτρων ξεκινούν καθημερινά στις 10:00 και διαρκούν μέχρι τις 13:00. Εργαστήρια έχετε 8:00 - 10:00 ή 13:00 με -15:00, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να συμπίπτουν.
Όλα θα ρυθμιστούν , απλώς να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BillyTheKid
- bboys
- Viktoriaki
- marpa
- Than003
- despoina13
- Χρήστος2006
- BatGuin
- Frozensun
- Bleach_enjoyer
- AggelikiGr
- MrDna
- fmarulezkd
- EFAKIT
- jimis2001
- Βασιλης1234
- Hased Babis
- Drglitterstar
- Dion G.
- synthnightingale
- sakplat
- estrela
- Reader
- Nala
- Corfu kitty
- Leo komm
- feni
- kiyoshi
- Farmakopoios
- chester20080
- Φινεύς
- Ryuzaki
- Athens2002
- LINOULA2608
- Unboxholics
- Help :)
- Alexandros973
- Fellie
- Marianna.diamanti
- Kris.gr
- tan07
- MR WHITE
- nikos physics
- GV221
- sotirislk
- mermaid89
- Angelikavatzo
- suaimhneas
- Xara
- nearos
- constansn
- Lifelong Learner
- Joji
- hello1234
- ilal1200
- phleidhs
- Human being
- patra2002
- xanthippiad
- AnnaRd
- nucomer
- Marios2020
- Maynard
- dsmir
- snowy
- aggorf
- Praxis
- Pharmacist01
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- Νικολινα
- tsiobieman
- Γιώτα Γιαννακού
- Helen06
- MarcoReus
- αντιγονη.
- Otinannai
- elevag
- Δημήτριος05
- alexa-24
- Peter Pan13
- spring day
- eirinipap
- roud
- Manuela98
- Giannis_19
- ggl
- thenutritionist
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- effiee
- theodoraooo
- Mammy Nun
- Κ...
- calliope
- Γιωργος15773
- Marple
- PanPan
- Kitkat2000
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- eukleidhs1821
- anakiriak@yahoo
- alpha.kappa
- sophiaa
- Miranda32
- Meow
- nicole1982
- Sherlockina
- KingPoul
- oups
- Nocommingback
- angel27_
- Nickgr
- vslkz
- Appolon
- 042003
- bebius
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- μαρινακι96
- TheRottingPoet
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Ανώνυμη
- SlimShady
- barkos
- Stif6
- johnietraf
- Mendem
- pinkheart
- Mapas26
- Sense
- stefan
- damn
- Jimmis18
- Πέτρος0367
- liana
- Dimitris9
- kosbot6
- katerinavld
- aekaras 21
- Dunedain
- KingOfPop
- Machris
- chochoru
- fay01
- maria2001
- VforVendetta
- Paragontas7000
- El_
- tfghp
- Georgekk
- Lebron
- pacheiko
- T C
- Viedo
- Lester34
- Gus Roger10
- lnesb
- Johnman97
- Anonymous03
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- panosveki
- Καλλι
- Evapapa_
- milianis
- leonnnn
- AthenaK
- Ria99
- fockos
- anastasis06
- Σωτηρία
- Giii
- Αναστασία197
- korlef
- emzou
- Theodora03
- Zoigian
- Κλημεντίνη
- Nikkkpat
- New member
- goingtothestore
- Nefh_
- Αλκης Κ.
- johanio
- AndromedaS
- sunrisegX
- vgard
- Stevenson
- gwgw_5
- Mr.Blonde
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.