valantis
Νεοφερμένος
ΥΓ Όσο πάει μεγαλώνει το γκρουπ!!!
ΥΓ2 Τι θα λέγατε να βρεθούμε στο facebook και να κάνουμε ένα γκρουπ όπου ο καθένας θα ενημερώνει τον άλλο όποτε κάτι συμβεί?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν. εγώ θα πάω την πρώτη μέρα των εγγραφών, δηλαδή την τετάρτη. η γραμματεια είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11 μέχρι τις 12. οποιος θέλει να συναντηθούμε μαζί. αν τελικά κανένας δεν μπορέσει να έρθει, θα βολιδοσκοπίσω την κατάσταση και έρχομαι μαζί σας όταν θα πάτε όλοι μαζί. θα φροντίσω να έχω μαζί μου την πρώτη φορά και κάποιος δευτεροετή για να μου πει τα κατατόπια και μετά τα δείχνω και σε εσάς......
ΥΓ2 Τι θα λέγατε να βρεθούμε στο facebook και να κάνουμε ένα γκρουπ όπου ο καθένας θα ενημερώνει τον άλλο όποτε κάτι συμβεί?
ooooooo!!!!! απο ιδέες πετάει η ομάδα!!!!! θα το φροντίσουμε!!!! χμ...πρωτοετεις φοιτητές ιατρικης ΑΠΘ- ischool????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Senorita
Νεοφερμένος
λοιπόν. εγώ θα πάω την πρώτη μέρα των εγγραφών, δηλαδή την τετάρτη. η γραμματεια είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11 μέχρι τις 12. οποιος θέλει να συναντηθούμε μαζί. αν τελικά κανένας δεν μπορέσει να έρθει, θα βολιδοσκοπίσω την κατάσταση και έρχομαι μαζί σας όταν θα πάτε όλοι μαζί. θα φροντίσω να έχω μαζί μου την πρώτη φορά και κάποιος δευτεροετή για να μου πει τα κατατόπια και μετά τα δείχνω και σε εσάς......
εεμμ και εισαι τοσο σιγουρος οτι θα μπορουν ολοι την πρωτη μερα?! μπορει να εχουν και δουλειες..(οπως εγω π.χ.) λιγαααακι αργοτερα βρε παιδια!
+1 για το facebook
αααααα τωρα που το σκεφτομαι........το τμημα μας δεν εχει forum οπως οι περισσοτερες σχολες....θελετε να ειμαστε οι δημιουργοι?!?
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
εεμμ και εισαι τοσο σιγουρος οτι θα μπορουν ολοι την πρωτη μερα?! μπορει να εχουν και δουλειες..(οπως εγω π.χ.) λιγαααακι αργοτερα βρε παιδια!
+1 για το facebook
εγώ πάντως guys and girls πεταγομαι θεσσαλονίκη για την πλάκα με τον προαστιακό οποτε ερχομαι οποτε θέλετε!!!
δεν είναι μονο η εξυπηρέτηση αν πάμε όλοι μαζί, είναι κ ο χαβαλές!!!!!!
dimious200
Νεοφερμένος
valantis
Νεοφερμένος
όσον αφορά το φόρουμ-facebook, ας αρχίσουμε με το facebook που είναι και πιο εύκολο.... λες να κάνω εγώ την αρχή για το γκρουπ???
αααα όσον αφορά αυτό που είπες senorita. υπάρχει άλλο ένα φόρουμ της σχολής αλλά ανήκει σε παράταξη και η δεοντολογία δεν το επιτρέπει να το αναφέρω.
περιμένω το οκ για το γκρουπ....
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
valantis
Νεοφερμένος
Πρωτοετείς Ιατρικής ΑΠΘ 2009-2010 - ischool
ψάξτε το έτσι. προς το παρόν το γκρουπ θα είναι κλειστό για να μην μπαίνουν άσχετοι και διάφοροι επιτήδειοι...... (έχουν δει πολλά τα ματάκια μου...) σας περιμένω!!!
αααα και όσοι με κάνουν add και γράψουν την ένδειξη i-school έχουν αυτόματο add στο group...
annmary
Νεοφερμένος
viktab
Νεοφερμένος
alex.31
Νεοφερμένος
γεια!!!κ εγω ιατρικη αλεξανδρουπολης.....ποσοι ειμαστε απο εδω??εχεις καμια ιδεα..??και εγώ πρωτοετής Ιατρικής! στην αλεξανδρουπολη βεβαια...
-----------------------------------------
χα....ωραια!!3 για ιατρικη αλεξανδρουπολης!!εχεις καμια ιδεα για το τι παιζει εκει πανω.....???και 'γω στην Ιατρική της Αλεξανδρούπολης. Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά!
erer
Νεοφερμένος
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ μολις μπηκα κ γω στο groupaki.Α addαρα κ τους υπολοιπους που ειναι στο group,να ξερετε οτι η αιτηση φιλιας ειναι απο μενα.Λοιπόννν!! το γκρουπ είναι έτοιμο!!! το όνομα αυτού είναι :
Πρωτοετείς Ιατρικής ΑΠΘ 2009-2010 - ischool
ψάξτε το έτσι. προς το παρόν το γκρουπ θα είναι κλειστό για να μην μπαίνουν άσχετοι και διάφοροι επιτήδειοι...... (έχουν δει πολλά τα ματάκια μου...) σας περιμένω!!!
αααα και όσοι με κάνουν add και γράψουν την ένδειξη i-school έχουν αυτόματο add στο group...
constantin_red
Νεοφερμένος
Κι εγω ειμαι για Ιατρικη στο ΑΠΘ. Καλη η ιδεα για το γκρουπακι, αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα. Δεν εχω facebook και ουτε σκοπευω να κανω.. Παρ'ολα αυτα θελω να συναντηθουμε ολοι μαζι για την εγγραφη, δεν υπαρχει προβλημα, ετσι?
ps. genetics_75 απο που εισαι? απο περιεργεια, γιατι διαβασα οτι μπορεις να παρεις κ τον προαστιακο..
GiorGia
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
GiorGia
Νεοφερμένος
μονο που δεν λεει ωρες!!!!:what:
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα παιδια.
Κι εγω ειμαι για Ιατρικη στο ΑΠΘ. Καλη η ιδεα για το γκρουπακι, αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα. Δεν εχω facebook και ουτε σκοπευω να κανω.. Παρ'ολα αυτα θελω να συναντηθουμε ολοι μαζι για την εγγραφη, δεν υπαρχει προβλημα, ετσι?
ps. genetics_75 απο που εισαι? απο περιεργεια, γιατι διαβασα οτι μπορεις να παρεις κ τον προαστιακο..
ε σιγά θα ανοικοινώσουμε κ εδώ πότε κ που θα βρεθούμε για την εγγραφή.......
απο λάρισα!!!!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
λέει τις ώρες για κάθε μάθημα...:no1:
μονο που δεν λεει ωρες!!!!:what:
GiorGia
Νεοφερμένος
:thanks:λέει τις ώρες για κάθε μάθημα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.