chiona8
Νεοφερμένος
Κι εγώ Αλεξανδρούπολη! Στις 6 ή στις 7 ξεκινάμε???
Στις 6/10 από ό,τι έμαθα όταν πήγα για εγγραφή..Από που είσαι Liz92rocker ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adri
Νεοφερμένος
Στις 6/10 από ό,τι έμαθα όταν πήγα για εγγραφή..Από που είσαι Liz92rocker ??
Κι εμένα στις 6 μου είπαν. Τη Δευτέρα που πήγα για εγγραφή δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη επίσημα βέβαια. Επίσημα είχε ανακοινωθεί η ιστολογία στις 8. Νομίζω όμως πως ξεκινάμε με βιολογία στις 6. Εσύ chiona8 πότε πήγες για εγγραφή? Τι σου είπαν ακριβώς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chiona8
Νεοφερμένος
Κι εμένα στις 6 μου είπαν. Τη Δευτέρα που πήγα για εγγραφή δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη επίσημα βέβαια. Επίσημα είχε ανακοινωθεί η ιστολογία στις 8. Νομίζω όμως πως ξεκινάμε με βιολογία στις 6. Εσύ chiona8 πότε πήγες για εγγραφή? Τι σου είπαν ακριβώς?
Κι εγώ τη Δευτέρα πήγα..Καλά παίζει να σε είδα.. Βασικά τα παιδιά μου είπαν ότι αρχίζουμε 6/10..κ από τη γραμματείαμου έδωσαν πρόγραμμα..
6/10 9.00 με Αγγλικά!! Καλή μας αρχή!!
adri
Νεοφερμένος
Κι εγώ τη Δευτέρα πήγα..Καλά παίζει να σε είδα.. Βασικά τα παιδιά μου είπαν ότι αρχίζουμε 6/10..κ από τη γραμματείαμου έδωσαν πρόγραμμα..
6/10 9.00 με Αγγλικά!! Καλή μας αρχή!!
Σίγουρα θα ισχύσει τις πρώτες μέρες αυτό το πρόγραμμα? Ξέρεις γιατί ρωτάω? Επειδή την Τετάρτη στις 12 θα γίνει ξενάγηση στο χώρο του πανεπιστημίου, και Τετάρτη στις 12 το πρόγραμμα λέει Βιοχημεία 1.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
10:00-13:00Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ώρες γίνονται οι εγγραφές στην Ιατρική Θεσσαλονίκης;
-----------------------------------------
Νικο γραφτηκες?στο ΑΠΘ απο οτι μας ειπαν τα παιδια απο μεγαλυτερα ετη μαλλον ξεκιναμε μετα τις 6/10 γιατι αυτοι δινουν μεχρι 1/10καλά ξεκινάτε κιόλας? Στο απθ πότε ξεκινάμε?
chiona8
Νεοφερμένος
Σίγουρα θα ισχύσει τις πρώτες μέρες αυτό το πρόγραμμα? Ξέρεις γιατί ρωτάω? Επειδή την Τετάρτη στις 12 θα γίνει ξενάγηση στο χώρο του πανεπιστημίου, και Τετάρτη στις 12 το πρόγραμμα λέει Βιοχημεία 1.
Τώρα που το βλέπω, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα αρχίσουμε Αγγλικά..Βιοχημεία όμως γράφει ότι ξεκινάμε 6/10 και στο ωρολόγιο πρόγραμμα υπάρχει Βιοχημεία I την Τρίτη...Οπότε λογικά την Τρίτη θα ξεκινήσουμε με Βιοχημεία ή Εργαστηριακές Ασκήσεις Βιοχημείας..δεν ξέρω...Αν μάθεις κάτι, ειδοποίησε..
adri
Νεοφερμένος
Τώρα που το βλέπω, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα αρχίσουμε Αγγλικά..Βιοχημεία όμως γράφει ότι ξεκινάμε 6/10 και στο ωρολόγιο πρόγραμμα υπάρχει Βιοχημεία I την Τρίτη...Οπότε λογικά την Τρίτη θα ξεκινήσουμε με Βιοχημεία ή Εργαστηριακές Ασκήσεις Βιοχημείας..δεν ξέρω...Αν μάθεις κάτι, ειδοποίησε..
Ρε συ, το πρόγραμμα δεν είναι λίγο βαρβάτο? Ούτε για το μεσημεριανό δε μας σκέφτηκαν?
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Νικο γραφτηκες?στο ΑΠΘ απο οτι μας ειπαν τα παιδια απο μεγαλυτερα ετη μαλλον ξεκιναμε μετα τις 6/10 γιατι αυτοι δινουν μεχρι 1/10
Εγώ γράφτηκα στην Αλεξ. Κοίτα, δε νομίζω ότι οι εξετασεις τους επηρεάζουν τα μαθήματά μας... Το θέμα είναι δεν έχουν βγάλει ούτε 1 ανακοίνωση!!!!
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να σου πω...έτσι μου είπαν.θα ξαναπάω βέβαια για να γραφτώ στο εργαστήριο την τετάρτη,θα ρωτήσω κ θα ξαναποστάρω αν μάθω κάτι.Εγώ γράφτηκα στην Αλεξ. Κοίτα, δε νομίζω ότι οι εξετασεις τους επηρεάζουν τα μαθήματά μας... Το θέμα είναι δεν έχουν βγάλει ούτε 1 ανακοίνωση!!!!
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρα μετα την εξεταστικη τα μαθηματα(δλδ στην πατρα 28 -_-)
Τωρα στην Αθηνα ξέρω μόνο ότι η εξεταστικη του χειμερινου εξαμηνου πεφτει πανω στα μαθηματα του αερινου. Αλλα σιγουρα αυτό ειναι ο ορισμός του 4#%#$^#, δεν θα επρεπε επρεπε να γίνεται, διοτι οι φοιτητες χανουν μεγαλο μερος των μαθηματων.
chiona8
Νεοφερμένος
Ρε συ, το πρόγραμμα δεν είναι λίγο βαρβάτο? Ούτε για το μεσημεριανό δε μας σκέφτηκαν?
Απλώς βαρβάτο δε λέγεται αυτό...Έλεος!! Μέτρησες πόσες ώρες τη βδομάδα έχουμε;; Άσε..Στο λέω εγώ! 40 ώρες/Βδομάδα
Και την Τρίτη το καλύτερο: 9.00-20.00 με κενό 17.00-18.00//
Πάντως το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο δείχνει ότι η σχολή είναι αρκετά οργανωμένη...
Έμαθες μήπως αν αρχίζουμε σίγουρα στις 6/10 και με ποιο μάθημα;
adri
Νεοφερμένος
Απλώς βαρβάτο δε λέγεται αυτό...Έλεος!! Μέτρησες πόσες ώρες τη βδομάδα έχουμε;; Άσε..Στο λέω εγώ! 40 ώρες/Βδομάδα
Και την Τρίτη το καλύτερο: 9.00-20.00 με κενό 17.00-18.00//
Πάντως το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο δείχνει ότι η σχολή είναι αρκετά οργανωμένη...
Έμαθες μήπως αν αρχίζουμε σίγουρα στις 6/10 και με ποιο μάθημα;
Μπα, όχι, δεν έμαθα ακόμη τίποτα. Γιατί το συνεχόμενο της Τετάρτης 10 το πρωί με 8 το απόγευμα?? χαχα, δεν ξέρω τι να πω... Αν μάθεις κάτι νεότερο ενημέρωσε με.
chiona8
Νεοφερμένος
Μπα, όχι, δεν έμαθα ακόμη τίποτα. Γιατί το συνεχόμενο της Τετάρτης 10 το πρωί με 8 το απόγευμα?? χαχα, δεν ξέρω τι να πω... Αν μάθεις κάτι νεότερο ενημέρωσε με.
Άσε..Μόνο η Παρασκευή είναι normal..Οκ,θα σε ενημερώσω!!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
chiona8
Νεοφερμένος
παιδεςςς! συγχαρητηρια σε ολους καταρχην! το ονειρο μ ειναι η ιατρικη! εσεις το περιμενατε οτι θα περασετε ιατρικη??! θελω ν πω...το ειχατε στοχο αλλα το πιστευατε 100% οτι θα τα καταφερετε?! μολις μαθατε τα μορια π βγαλατε πως κανατε?! κολοτουμπες στον αερα κτλ?! θελω κ γωωωωω
Γεια σου !GeoRge!..Eγώ στη Γ Λυκείου αποφάσισα ότι ήθελα Ιατρική..Εσύ μπράβο που από τη Β Λυκείου έχεις κατασταλάξει..:xixi: Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, χάρηκα πολύ!! Αλλά μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις πάντα έχεις,έστω και λίγο,άγχος... Εσύ για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι?/
Εύχομαι να πετύχεις κι εσύ το στόχο σου!!
εφη
Νεοφερμένος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Παντως με αυτους τους βαθμους στην Εκθεση και τις φετινες βασεις, ειναι απο πολυ δυσκολο ως αδυνατο να περασεις Ιατρικη Αθηνας και Θεσ/νικης.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδεςςς! συγχαρητηρια σε ολους καταρχην! το ονειρο μ ειναι η ιατρικη! εσεις το περιμενατε οτι θα περασετε ιατρικη??! θελω ν πω...το ειχατε στοχο αλλα το πιστευατε 100% οτι θα τα καταφερετε?! μολις μαθατε τα μορια π βγαλατε πως κανατε?! κολοτουμπες στον αερα κτλ?! θελω κ γωωωωω
Ευχαριστούμε! Κοίτα, εγώ έβγαλα 19078... Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα, αλλά μετά οι εκτιμήσεις με καταάγχωσαν... Αρχικά στη Β ήθελα Οδοντιατρική επειδή φοβόμουν τα χρόνια της Ιατρικής, αλλά μετά κατάλαβα ότι αν θέλεις κάτι πολύ αξίζουν οι θυσίες... Όατν βγήκαν τα μόρια κόντευα να κλάψω από χαρά. Βέβαια μετά οι "βασεολόγοι" φρόντισαν να περάσω ένα "αξέχαστο" καλοκαίρι άγχους πιστεύοντας ότι δε θα περάσω... Την ημέρα που έβγαιναν οι βάσεις, τις έβγαλαν πιο νωρίς. Εγώ τις είδα και είδα ότι περνούσα αλλά ήθελα να το πουν και στην τηλεόραση και να δω και το όνομα για να είμαι σίγουρος. Αλλά και όταν το σιγούρεψα ακόμη δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, το μόνο που είπα ήταν ένα απλό "πέρασα"-ξεψυχιμένο. Η θεία μου και η μαμά μου κυρίως έκαναν το σαματά Τώρα πλέον όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θέλω να αρχίσουμε! Ειδικά από σήμερα που γραφτηκα και στα εργαστήρια
Όσο για την έκθεση, έγραψα 16,5. Δεν ήταν ουάου βαθμός, αλλά ευτυχώς η έκθεση ούτε με ανέβασε ούτε με κατέβασε. Τα μαθήματα που με έσωσαν ήταν τα βαρύτητας Χημεία-Βιολογία (20 κ 19,7 αντίστοιχα)
Σου εύχομαι και σένα να το πετύχεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.