Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα αυτα τα 186 κ.λπ για την ιατρικη δεν τα βλεπω σε αυτην
πολυ πιο κατω δειχνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Δύο επόμενες γενικές συνελεύσεις που προσπάθησαν να γίνουν απο κομματοπαιδα δεν έγιναν λόγο μειωμένης απαρτίας. Οπότε για μια ακόμη το φοιτητικό κίνημα ειναι μικρότερο των περιστάσεων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως αν γινόταν τότε 7ημερη κατάληψη το θέμα θα πήγαινε και στα Αθηναικά ΜΜΕ και θα δινόντουσαν τα βιβλία τώρα το πάρτυ τέλειωσε. Προσωπικά δεν ήθελα κατάληψη ούτε θέλω και το θεωρώ λάθος τρόπο αντιδρασης και προτιμώ την κατάσταση ως έχει δε θα με συμφερε καθόλου μια κατάληψη μέσα στην εξεταστική.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ πιστεύω ότι δύσκολα πλέον θα γίνει κάτι, ειδικά μετά τις τελευταίες συνελεύσεις οι οποίες δεν έγιναν, έχει πέσει πολύ η δυναμική όπως είπες κι εσύ...
Με την κατάληψη πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν θα γινόταν κάτι... απλά θα περίμεναν να τη λήξουμε ενώ αυτοί πληρώνονται κανονικά, το θέμα έφτασε και σε μεγάλα αθηναϊκά site, αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε. Βέβαια η κατάληψη θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο, αλλά και πάλι, από τη στιγμή που με λογικά επιχειρήματα οι καθηγητές δεν είναι διαθέσιμοι καν να συζητήσουν (γιατί κάποια αντιπρόταση εκ μέρους των καθηγητών δεν έχω ακούσει μέχρι σήμερα, για λιγότερα ή διαφορετικά συγγράμματα) δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ελπίδα.
fockos
Επιφανές μέλος
karv2
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karv2
Νεοφερμένος
κάθε χρόνο έτσι λένε όλοι και κανείς δεν εμφανίζεται μετά...
Μπουχουχου Το φαντάστηκα , αλλά έκανα μια προσπάθεια!
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
fockos
Επιφανές μέλος
Seo8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iknowyou
Νεοφερμένος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Καλησπερεεςςς...θελω να με χτυπήσετε με πληροφορίες για Ιατρική Πάτρας..περασε απο πανελληνιες ο αδερφος μου αλλα δεν εχω καποιον γνωστο για να μάθω σχετικα με δυσκολια,επιπεδο σπουδων και γενικα πραγματα απο την σχολη..σκεφτεται για μεταγραφη αθήνα και δεν ξέρει τι να κάνει
Τι να πουμε, αμα θελει να ερθει αθηνα να ερθει, αμα θελει να μαθει καλη ιατρικη και πτυχιο σε λογικο χρονο να παει στο harvard της μεσογειου.
Iknowyou
Νεοφερμένος
Μονο ονομα εχει και τιποτα αλλο η Αθήνα..όσο αφορά την Πάτρα , το επιπεδο σπουδων ακουγεται οτι ειναι το ιδιο και καλύτερο, αλλα δεν ξερω και για αυτο θελω να ακουσω πραγματα απο καποιον που ξερει για την ιατρικη πατρας.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
ενταξει εγω ιατρικη αθηνας ειμαι και δεν θα το λεγα και χαρβαρντ μεσογειου.
Μονο ονομα εχει και τιποτα αλλο η Αθήνα..όσο αφορά την Πάτρα , το επιπεδο σπουδων ακουγεται οτι ειναι το ιδιο και καλύτερο, αλλα δεν ξερω και για αυτο θελω να ακουσω πραγματα απο καποιον που ξερει για την ιατρικη πατρας.
Θα σε στεναχωρησω και δεν το θελω , harvard της μεσογειου ονομαζουν το πανεπιστημιο κρητης οι εκει φοιτητες.
Iknowyou
Νεοφερμένος
Σε καθε περιπτωση , δυνατοτητα επιλογης εχουμε μεταξυ αθηνας και πατρας και για αυτο θελω να μαθω πραγματα για πατρα..ια να μπορεσω να τις συγκρινω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
χαχααχαχαχαχα..ισα ισα..γνωριζω οτι στη κρητη παιζει πολυ καλο προγραμμα σπουδων και ειναι καλη ιατρικη..απλα ολοι λενε συνεχεια για την αθηνα και με εχει κουρασει.
Σε καθε περιπτωση , δυνατοτητα επιλογης εχουμε μεταξυ αθηνας και πατρας και για αυτο θελω να μαθω πραγματα για πατρα..ια να μπορεσω να τις συγκρινω
Τι να πω . η πατρα ειναι ωραια πολη , εχει ωραια λουκουμια και ακριβα ενοικια. Φετος ο πρυτανης ειπε οτι η ιατρικη και αλλες εχουν θεμα γιατι εφυγαν καθηγητες με συνταξη και το υπουργειο δεν του δινει αλλους .
Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεμένουν από καθηγητές Τμήματα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BillyTheKid
- bboys
- Christr22
- Andante
- sophiaa
- georgios03
- GV221
- ΕΙΡΗΝΗ
- Hased Babis
- Trelakias
- Sofos Gerontas
- Micro
- Vanillatack
- elevag
- Peter Pan13
- eirinipap
- emzou
- fockos
- spring day
- P.Dam.
- Ness
- Wonderkid
- Pharmacist01
- Kostas_Athens
- Ryuzaki
- constansn
- katia.m
- Mewmaw
- tsiobieman
- Than003
- Nala
- Φινεύς
- Frozensun
- dmav
- Joji
- Drglitterstar
- ultraviolence
- flaura
- roud
- Anasia
- suuuuiiii
- tfghp
- Unboxholics
- suaimhneas
- kiyoshi
- thenutritionist
- ειδήμων
- Magigi
- eukleidhs1821
- g59
- Νικολινα
- Primary Care
- Sherlockina
- an ordinary tenant
- sweater weather
- Αλκης Κ.
- AndromedaS
- panamixagr97
- anastasia papa
- Κλημεντίνη
- Γιωργος15773
- Ασαπ
- Nefh_
- future.nurse.29
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.