fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αυτά για τα Γιάννενα.
Guest 292010
Επισκέπτης
Νομίζω στην Ιατρική Ιωαννίνων δεν παίρνεις απαλλαγή όμως ούτε στα Αγγλικά 1.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
μου έχουνε πει ότι δεν παίρνεις απαλλαγή καθώς το μάθημα είναι αγγλική ιατρική ορολογία. άλλωστε γιατί να πάρεις, στο α εξάμηνο δεν είναι? το α εξάμηνο έκεί είναι πολύ χαλαρό... αν έχω προσέξει καλά μόνο 2 είναι τα εργαστηριακά μαθήματα. μόνο κάτι γνωστοί μου από κει που πήρανε γερμανικά μου είπανε ότι η καθηγήτρια τους έδωσε άτυπη απαλλαγή, δλδ δεν χρειάστηκε να πατήσουνε ποτέ το πόδι τους εκεί παρα μόνο στην εξεταστική, που τους πέρασε.
Και στα Γαλλικά δίνεις προφορικά και είναι χαλαρά.
Πάντως ορολογία έχουν όλες οι σχολές, αλλά παρ'όλα αυτά υπάρχουν καθηγητές που δίνουν απαλλακτικό. Ξαναλέω, δεν έχει να κάνει με τη σχολή αλλά με τον καθηγητή.
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
7 Σεπ. 2012
Οι εγγραφές των νεοεισαχθέντων στην Ιατρική Σχολή θα πραγματοποιηθούν από 11-09-2012 έως 28-09-2012. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στη Γραμματεία της Σχολής καθημερινά από τις 9 π.μ. έως και τις 13.00. (Η Γραμματεία της Σχολής βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου Διοίκησης. Τηλ.: 26510 07184 και 26510 07483).
Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά εγγραφής θα βρείτε στον σύνδεσμο:
https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=4977
Guest 892943
Επισκέπτης
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κτίριο διοίκησης είναι κοινό για όλες τις σχολές, κοντά όμως στα κτίρια της ιατρικής (με επιφύλαξη στο λέω). Στην είσοδο της πανεπιστημιούπολης με ένα γλυπτό βιβλίο υπάρχουν ταμπέλες για όλα τα κτίρια/σχολές και αποκλείεται να μην καταλάβουμε πού είναι.Όποιος ξέρει ας απαντήσει: Η ανακοίνωση που έβγαλε η ιατρική σχολή για τις εγγραφές πρωτοετών λέει ότι η Γραμματεία της Σχολής βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου Διοίκησης. Το κτίριο δικοίκησης είναι μαζί με τα κτίρια της ιατρικής ή είναι πιο πέρα; Ας πούμε είναι κοντά σε μία σκάλα που λέει Doctor;;
Guest 892943
Επισκέπτης
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να υποθέσω ότι εκεί όπου είναι επί 4 ώρες συνεχόμενες το ίδιο μάθημα είμαστε χωρισμένοι σε 2 ή 4 ομάδες;Δείτε το περσινό ωρολόγιο πρόγραμμα: https://www.med.uoi.gr/orologio_programma.html
Guest 892943
Επισκέπτης
Παιδιά, πήγα σήμερα(Δευτέρα) κι έκανα την εγγραφή. Επίσης, μου έδωσαν το πρόγραμμα Α και Β εξαμήνων. Πήγατε εσείς; Αν όχι, αν θελήσετε τυχόν βοήθεια για το που είναι η γραμματεία ή για άλλα πράματα σχετικά με την εγγραφή, πείτε μου.
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. Η φωτοτυπία της ταυτότητας χρειάζεται να είναι επικυρωμένη;Παιδιά, πήγα σήμερα(Δευτέρα) κι έκανα την εγγραφή. Επίσης, μου έδωσαν το πρόγραμμα Α και Β εξαμήνων. Πήγατε εσείς; Αν όχι, αν θελήσετε τυχόν βοήθεια για το που είναι η γραμματεία ή για άλλα πράματα σχετικά με την εγγραφή, πείτε μου.
2. Η γραμματεία ήταν συνεργάσιμη;
3. Για την εγγραφή για δωρεάν σίτιση χρείαστηκαν όλα όσα ζητάει στο site της σχολής;
Guest 892943
Επισκέπτης
1. Η φωτοτυπία της ταυτότητας χρειάζεται να είναι επικυρωμένη;
2. Η γραμματεία ήταν συνεργάσιμη;
3. Για την εγγραφή για δωρεάν σίτιση χρείαστηκαν όλα όσα ζητάει στο site της σχολής;
1. Εγώ δεν την έδωσα επικυρωμένη και δεν υπήρξε πρόβλημα. Αν έχεις χρόνο και δε βαριέσαι, επικύρωσέ την.
2. Με το που πήγα, μπήκα μέσα και είπα ότι θέλω εγγραφή και μου έδωσε έν πορτοκαλί φάκελο με κάτι χαρτιά. Μετά βγήκα έξω στο διάδρομο για να τα συμπληρώσω, με τη βοήθεια παραταξιακών(καλά μην φανταστείς, σε κάτι κενά που δε θα ξέρεις πως να συμπληρώσεις θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα) και μετά περίμενα τη σειρά μου. Όταν ήρθε η σειρά μου, ξαναμπήκα στη γραμματεία και πήγα στο γραφείο ενός κυρίου. Πάντως τη δουλειά τους την έκαναν.
3. Τι να σου πω... Ο κύριος αυτός σε μια στιγμή μου ζητά αν έχω μαζί μου το εκαθαριστικό και του λέω ναι. Του λέω "είναι για τη σίτιση;" και μου λέει "όχι". Του λέω "για τη σίτιση τα χαρτια τα κάνουμε άλλη μέρα;" και μου λέει "όλοι τρώτε"... Τι να σου πω... Θα ξαναρωτήσω από Οκτώβρη. Αν μάθεις τίποτα, πες μου αν μπορείς. Πάντως εγώ όλα τα χαρτιά τα είχα(νομίζω το site τρία πράγματα ζητάει).
Να έχεις αποφασίσει ποια ξένη γλώσσα δες θε ακολουθήσεις στο μάθημα "ξένη γλώσσα Ι''.....
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτά που ζητάει για τη σίτιση τα έχω. Απλά επειδή ένας φίλος πήγε στο ιστορικό σήμερα για εγγραφή και του είπαν κάτι παρόμοιο με εσένα ρωτάω μήπως σε εμάς ισχύει κάτι διαφορετικό. Και κάτι ακόμη: 1. Ρώτησες μήπως πότε ξεκινούν τα μαθήματα; 2. Χρειάζονται ξεχωριστές εγγραφές για τα εργαστήρια;1. Εγώ δεν την έδωσα επικυρωμένη και δεν υπήρξε πρόβλημα. Αν έχεις χρόνο και δε βαριέσαι, επικύρωσέ την.
2. Με το που πήγα, μπήκα μέσα και είπα ότι θέλω εγγραφή και μου έδωσε έν πορτοκαλί φάκελο με κάτι χαρτιά. Μετά βγήκα έξω στο διάδρομο για να τα συμπληρώσω, με τη βοήθεια παραταξιακών(καλά μην φανταστείς, σε κάτι κενά που δε θα ξέρεις πως να συμπληρώσεις θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα) και μετά περίμενα τη σειρά μου. Όταν ήρθε η σειρά μου, ξαναμπήκα στη γραμματεία και πήγα στο γραφείο ενός κυρίου. Πάντως τη δουλειά τους την έκαναν.
3. Τι να σου πω... Ο κύριος αυτός σε μια στιγμή μου ζητά αν έχω μαζί μου το εκαθαριστικό και του λέω ναι. Του λέω "είναι για τη σίτιση;" και μου λέει "όχι". Του λέω "για τη σίτιση τα χαρτια τα κάνουμε άλλη μέρα;" και μου λέει "όλοι τρώτε"... Τι να σου πω... Θα ξαναρωτήσω από Οκτώβρη. Αν μάθεις τίποτα, πες μου αν μπορείς. Πάντως εγώ όλα τα χαρτιά τα είχα(νομίζω το site τρία πράγματα ζητάει).
Να έχεις αποφασίσει ποια ξένη γλώσσα δες θε ακολουθήσεις στο μάθημα "ξένη γλώσσα Ι''.....
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.