spirto
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
μην τη δηλωσειςΚαλησπέρα σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το αν αξίζει να πάω ιατρική. Έχω βγάλει 18950 μόρια και πιστεύω ότι με μια μικρή πτώση των βάσεων θα μπω σε κάποια επαρχειακή πόλη. Ωστόσο πολλοί γνωστοί προσπαθούν να με αποτρέψουν από το να τη δηλώσω λόγω των πολλών ετών σπούδων και της δύσκολης επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά η ιατρική μου αρέσει πολύ και θέλω να ασχοληθώ μ' αυτή. Είναι αλήθεια ότι οι γιατροί αρχίζουν να δουλεύουν μετα τα 40; είναι τόσο δύσκολη η επαγγελματική τους αποκατάσταση; Σχετικά με τις σπουδές, δεν είμαι καλή στην αποστήθιση και δεν ξέρω κατά πόσον μπορώ να τα βγάλω εύκολα πέρα.
fockos
Επιφανές μέλος
Η ιατρική είναι 6 χρόνια. Μετά τα 6 χρόνια κάνεςι αγροτικό και μετά ειδικότητα. Αυτά τα δύο δεν είναι μεταπτυχιακό. Είναι δουλειά και δουλεύεις ως ιατρός.
Συνεπώς όταν λένε ότι θα εργαστείς ως ιατρός στα 40 είναι μεγάλος μύθος. Ως ιατρός θα εργαστείς το πολύ στα 26-27 σου.
Επίσης η επαγγελματική αποκατάσταση είναι πολυ καλύτερη από πολλέ άλλες σχολές (π.χ. βιολογικό, μαθηματικό, φυσικό, χημικο)......
Αν την δηλώσεις ή όχι εινα δικό σου θέμα;
αλήθεια τι άλλες σχολές σκέφτεσαι ;
01011001
Δραστήριο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Η επαγγελματική αποκατάσταση των γιατρών στην Ελλάδα με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ σκούρη.
Και ναι, αν διαλέξεις την Ιατρική, θα πρέπει αν είσαι έτοιμη να κάνεις πολλές θυσίες.
Δες κι εδώ.
Να συμπληρώσω πως το αγροτικό δεν είναι υποχρεωτικό πλέον. Αλλά αν θες μπορείς να κάνεις.
01011001
Δραστήριο μέλος
Η ιατρική είναι 6 χρόνια. Μετά τα 6 χρόνια κάνεςι αγροτικό και μετά ειδικότητα. Αυτά τα δύο δεν είναι μεταπτυχιακό. Είναι δουλειά και δουλεύεις ως ιατρός.
Το αγροτικό το κάνεις μόνο αν θες να μπείς στο ΕΣΥ.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loukritia 6 χρόνια μινιμουμ είναι αυτά. Και απ'τα καλύτερα χρόνια. Δεν είναι καθόλου απλό.
Λολ θα δείξει. Προσωπικά, προς το παρόν τουλάχιστον, θέλω να σπουδάσω Ιατρική ανεξαρτήτως χρόνων σπουδών
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Το αγροτικό το κάνεις μόνο αν θες να μπείς στο ΕΣΥ.
αγροτικό το κάνει όποιος θέλει και όποτε θέλει. Παλιοτερα ήταν αναγκαστικό για τις κλινικές ειδικότητες.
Τωρα όπως λεει η Καλειδοσκόπιο δεν είναι υποχρεωτικό. (τώρα το μαθα )
Αλλά εγώ προσπωικά θα το κάνω για να αποκτήσω κλινική εμπειρία. (και για να κάνω κατι στην αναμονή).
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μύθοι αδαών τα περί αποκατάστασης στην Ιατρική. Φυσικά και έχει, αλλά πρέπει και συ από την πλευρά σου να το κυνηγήσεις. Αυτό που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι η μη ικανότητα σου για παπαγαλία. Τη σχολή θα τη βγάλεις μεν, αλλά θα ζοριστείς πολύ. Σκέψου το καλά.Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το αν αξίζει να πάω ιατρική. Έχω βγάλει 18950 μόρια και πιστεύω ότι με μια μικρή πτώση των βάσεων θα μπω σε κάποια επαρχειακή πόλη. Ωστόσο πολλοί γνωστοί προσπαθούν να με αποτρέψουν από το να τη δηλώσω λόγω των πολλών ετών σπούδων και της δύσκολης επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά η ιατρική μου αρέσει πολύ και θέλω να ασχοληθώ μ' αυτή. Είναι αλήθεια ότι οι γιατροί αρχίζουν να δουλεύουν μετα τα 40; είναι τόσο δύσκολη η επαγγελματική τους αποκατάσταση; Σχετικά με τις σπουδές, δεν είμαι καλή στην αποστήθιση και δεν ξέρω κατά πόσον μπορώ να τα βγάλω εύκολα πέρα.
fockos
Επιφανές μέλος
spirto
Νεοφερμένος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δε ξέρω αν θα σου φανεί εύκολη ή δύσκολη η ιατρική το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις ωραία.
Δεν ειμαι σιγουρος αν μιλας σοβαρα...
Εγω ξερω πως η ιατρικη ειναι απο τις πιο ζορικες σχολες με λιγο ελευθερο χρονο.
Δεν ισχυει αυτο;
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Το περνάω ωραία δεν ταυτίζεται με το έχω ελεύθερο χρόνο και βγαίνω, πίνω, χορεύω
fockos
Επιφανές μέλος
Δεν ειμαι σιγουρος αν μιλας σοβαρα...
Εγω ξερω πως η ιατρικη ειναι απο τις πιο ζορικες σχολες με λιγο ελευθερο χρονο.
Δεν ισχυει αυτο;
φίλε είναι ζόρικη σχολή αλλά όχι δύσκολη. Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να είσαι όλη μέρα πανω σε ένα βιβλιο Και ναι παιρνάς πάρα πολυ ωραία.
Πας σε συνέδρια , το καλοκαρί πας σε μετεκπαιδεύσεις΄...
ακόμα και οι κλινικες είναι πολύ ωραίες (αυτό εξαρτάται από τον άθρωπο φυσικά),
spirto
Νεοφερμένος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Αν θες να είσαι καλός πάντως, θα έλεγα υπολόγιζε περίπου ένα τρίωρο κάθε μέρα. Αυτό είναι απλά ενδεικτικό, άλλοι διαβάζουν περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Εξαρτάται από το εξάμηνο, τους ρυθμούς του καθενός, τη δυσκολία του μαθήματος κλπ.
Αυτό για μέσα στο εξάμηνο, στην εξεταστική υπολόγιζε κανένα 10ωρο τη μέρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BlueMaffin
- Christr22
- nefoumpios
- Panatha mono
- Marianna.diamanti
- elevag
- despoina13
- evge2345
- xanthippiad
- Peter Pan13
- Nasia2433266
- ~Sonne~
- Giannis_19
- Drglitterstar
- vlahoss
- hello1234
- Mammy Nun
- kris1
- AnnaRd
- redarrow
- effiee
- Nickgr
- BoredPanda
- Appolon
- Joji
- Nikos05
- iminspain
- Γιωργος15773
- Ασαπ
- Ryuzaki
- Nefh_
- Γατόπαρδος.
- Αλκης Κ.
- TigerHunt
- Pharmacist01
- MarcoReus
- don_vito
- vasilikiant
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.