Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/MS DUTH FINAL.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοιτητική ζωή στην Αλεξανδρούπολη
ψαξε σ αυτα, μπορει να βρεις καποιες πληροφοριες για την σχολη και την πολη.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
καταρχην συγχαρητηρια για τα μορια σου αλλα πως εισαι τοσο σιγουρο οτι περνας?????50 50 εισαι με το 51 να κλεινει οτι δεν περνας αλλα οκ εσυ μπορεις να ελπιζεις.Η σχολη φιλε μου επειδη τυχαινει να ασχολουμαι με αυτα ειναι μαυρο χαλι κοινως.ανοργανωσια κατω απο το μετριο αν και ολα τα πανεπιστημια ειναι μετρια και επιπεδο σπουδωνο κατω του μετριου παλι.επισης δυστυχως στην ελλαδα υπαρχει η ρετσινια του τοπου.δηλαδη ενας της πατρας πχ αντιμετωπιζεται καλυτερα απο εναν της αλεξανδρουπολης στο μυαλο του μεσου ελληνα.φυσικα δε θα επρεπε αλλα ετσι ειναι.το οικονομικο ειναι ενα θεμα απο οσο ξερω υπαρχουν ακριβα νοικια.φυσικα υπαρχουν πολυ ωραιες γυναικες οποτε θα περασεις καλα απο αυτη την αποψη.μετα την ιατρικη αλεξανδρουπολης τι δηλωσες απο περιεργεια??
Δεν ειμαι σιγουρος, κατα πασα πιθανοτητα εγραψα.Αν και πιστευω πως εστω και τελευταιος θα μπω ( ειναι πολλα τα 602 μορια αυξηση).Επετα δηλωσα Οδοντιατρικες , Βιολογικα και Χημικα.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατα τον κυριο κουτρουμεπλη ομως δεν την πιανεις.anyway θα δουμε.παντως η σχολη ειναι χαλια ξαναλεω.
Επειδη τα εχω δει και του Κουτρουμπελη στην Αλεξανδρουπολη την δινει 18680, δηλαδη ειμαι 12 μορια πανω απο την εκτιμηση του.anyway ειδωμεν.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
MrsStyles2
Νεοφερμένος
StellakosMac
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Δεν ξέρω κατά πόσο δόκιμο ακούγεται αυτό το "αξίζει". Φυσικά όλοι θέλουμε να περάσουμε σε μία "καλή" σχολή (αν υπάρξει σύγκριση μεταξύ όμοιων σχολών διαφορετικών πόλεων/πανεπιστημίω)ν. Αλλά αυτό το "καλή" μπορεί να πάρει πολλές προεκτάσεις. Αλλά πέραν αυτών, αν κάποιος θέλει να περάσει σε μία ιατρική σχολή και έχει τη δυνατότητα να βάλει στο μηχανογραφικό του όλες τις πόλεις που έχουν μία τέτοια σχολή, δε θα βάλει και την ιατρική σχολή Αλεξανδρούπολης;Τελικά, αξίζει να περάσει κάποιος στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης; 'Εχει καλό επίπεδο σπουδών, ασχολείστε με πτώματα, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο είναι καλό?!?!?!?!?!?!?!?!
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά, αξίζει να περάσει κάποιος στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης; 'Εχει καλό επίπεδο σπουδών, ασχολείστε με πτώματα, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο είναι καλό?!?!?!?!?!?!?!?!
Εγώ προσωπικά είχα βάλει όλες τις ιατρικές και από τη στιγμή που δεν πέρναγα Αθήνα δεν με ενδιέφερε και πολύ που θα μπω (τελικά μπήκα Κρήτης)
Πιστεύω αξίζει να πας ιατρική Αλεξανδρούπολης εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα παρά να πας π.χ. βιολογκό Αθήνας(χωρίς καμία διάθεση για υποτίμηση του τμήματος)Τώρα τι να σου πω ότι σου αρέσει.
Πάντως όπως και να το κάνουμε σαν τις κλινικές τις Αθήνας πουθενά
dalebarbie
Νεοφερμένος
StellakosMac
Νεοφερμένος
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρα είναι καλή. Γιατί διάβασα πιο πάνω ότι δεν είναι και η καλύτερη. Επίσης για Ιατρική Ιωαννίνων τι θα λέγατε;
Όπου και αν πας γιατρός θα γίνεις σημασία έχει να σου αρέσει εγώ θα σου πρότεινα εάν δεν περνάς Αθήνα που είναι η καλύτερη πήγαινε πιο κοντά στο σπίτι σου
StellakosMac
Νεοφερμένος
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι εντάξει δεν διαφωνώ, απλώς για πολλές ακούγονται σχόλια πως η μία δεν είναι καλή, η άλλη έχει καλύτερο εξοπλισμό στα νοσοκομεία, ή άλλη δεν έχει μεγάλο ποσοστό πτωμάτων και όλο αυτό είναι λίγο χαώδης, και γι'αυτό προσπαθώ να βρω κάτι ικανοποιητικό. By the way, η Ιατρική Θεσσαλονίκης είναι κοντά στο σπίτι μου.!
Ε μια χαρά πήγαινε Θεσσαλονίκη είναι και ωραία πόλη ,στην Αθήνα χάνεσαι ειδικά αν δεν μένεις Αθήνα
Μην κολλάς σε αυτά που λένε στο μόνο που υπερτερεί η Αθήνα σε σχέση με τις άλλες είναι οι κλινικές που είναι σαφώς καλύτερες
StellakosMac
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.