Sal Paradise
Δραστήριο μέλος
θα ηθελα να μαθω πως εχει η κατασταση εκει εν ετει 2012;
η σχολη απο ποιοτητα και επιπεδο πως ειναι;
η αλεξ/πολη για φοιτητικη ζωη τι εναλλακτικες μπορει να προσφερει;
αυτα προς το παρον!
ευχαριστω για το χρονος σας να μου απαντησετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Οντως ειναι μαγικη πολη! εγω δε μενω εκει αλλα ειναι η καταγωγη μου και παω καθε καλοκαιρι και περναω τελειαΕγώ είμαι από Αλεξανδρούπολη και περνάω ιατρική Θράκης και παρόλο που στην αρχή δίσταζα πολυ (πολύ όμως!!) τώρα είμαι ενθουσιασμένη!!!! Και την Αλεξανδρούπολη την υπεραγαπώ, δεν ξέρω, μπορεί να είμαι απλά μαμόθρεφτο αλλά πολύ χαίρομαι που θα ζήσω σε αυτήν και ως φοιτήτρια
baremenosss
Νεοφερμένος
Εγω φιλε μου ειμαι στο οριο για την ιατρικη απθ....δευτερη εχω την αλεξπολη συνεπωσ εχω ψαξει και εχω βρει μερικεσ πληροφοριες κυριωσ απο μια ξαδερφη μου που σπουδαζει στο αντιστοιχο τμημα εκει...λοιπον...πολυ ωραιο πανεπιστημιακο νοσοκομειο,παιδια ,βασικα,ειμαι 50 μορια περιπου κατω απο την ιατρικη αλεξ/πολης και ευελπιστω οτι θα περασω εκει,καθως η ιατρικη αποτελει ονειρο και εφιαλτης μιας ζωης
θα ηθελα να μαθω πως εχει η κατασταση εκει εν ετει 2012;
η σχολη απο ποιοτητα και επιπεδο πως ειναι;
η αλεξ/πολη για φοιτητικη ζωη τι εναλλακτικες μπορει να προσφερει;
αυτα προς το παρον!
ευχαριστω για το χρονος σας να μου απαντησετε!
καλο επιπεδο σπουδων...επισησ γινονται πολλα σεμιναρια και συνεδρια τα οποια παρακολουθουν οι φοιτητες σε ενα ξενοδοχειο μεσα στην πολη...οι φοιτητες δεν εχουν τισ κλασσικεσ τυπικεσ σχεσεισ με τουσ καθηγητεσ αλλα γνωριζονται κιολασ...οσον αφορα την φοιτητικη ζωη δεν γνωριζω και πολλα αλλα απ οτι εχω ακουσει στην γειτονικη πολη την κομοτηνη εχει πολυ φοιτητικοσμο
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
psilos1975
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Το ότι ανέβηκε τόσο η βάση της σημαίνει μάλλον πως δεν την έχουν χεσμένηΤελικά έρχεται κανένας στο ΔΠΘ?? Χεσμένη την έχουν την Αλεξανδρούπολη φέτος Εντομεταξύ ένα σωρό παιδιά από το σχολείο μου θα περάσουν στα πανεπιστήμια εδώ... Σε λίγο δε θα έρχεται κανένας από την υπόλοιπη Ελλάδα στο Δημοκρίτειο χD
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ότι ανέβηκε τόσο η βάση της σημαίνει μάλλον πως δεν την έχουν χεσμένη
Το οτι ανεβηκε η βαση σημαινει οτι ο Εβρος βγαζει καλους μαθητες
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εγώ βλέπω αρκετά παιδιά να λένε:"Ιατρική κι όπου να 'ναι".Το οτι ανεβηκε η βαση σημαινει οτι ο Εβρος βγαζει καλους μαθητες
j.b.
Νεοφερμένος
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Το οτι ανεβηκε η βαση σημαινει οτι ο Εβρος βγαζει καλους μαθητες
Χαχα +1 κ γω εβριτης ειμαι αλλα επελεξα τη θεσ/νικη γ να απομακρυνθω λιγο... btw η σχολη της αλεξ ειναι πολυ καλη.. μη ξεχναμε οτι εχει το μεγαλυτερο νοσοκομειο των βαλκανιων.. 2η επιλογη την ειχα εγω...
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλεια! Θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά τότεκαι εγώ Ιατρική Θράκης!!
Χαχα +1 κ γω εβριτης ειμαι αλλα επελεξα τη θεσ/νικη γ να απομακρυνθω λιγο... btw η σχολη της αλεξ ειναι πολυ καλη.. μη ξεχναμε οτι εχει το μεγαλυτερο νοσοκομειο των βαλκανιων.. 2η επιλογη την ειχα εγω...
Εσένα σε είδα στις εφημερίδες... Συγχαρητήρια!!
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
amafil
Νεοφερμένος
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Εσένα σε είδα στις εφημερίδες... Συγχαρητήρια!!
Χαχα ωπα κ δημοσιοτητες Σε ποιο λυκειο ησουν?? Εχω αρκετους γνωστους απο αλεξ..
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Γιατί ανέβηκε φέτος τόσο πολύ η βάση της Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη?
Ανεβηκε παρισσοτερο απ τις ιατρικες της αθηνας κ της θεσνικης γιατι στην κλιμακα των γβπ 18-19 οι καλυτερες επιδοσεις στη βιολογια επιρρεαζουν περισσότερο απ οτι στην κλιμακα 19-20 στην εξαγωγη
των μοριων τ τριτου πεδιου... για τον ιδιο λογο (καλυτερες επιδοσεις στη βιο κατε) ανεβηκαν γενικα ολες οι ιατρικες παρα τον ιδιο αριθμο αριστουχων.. ηταν οι μοναδικες σχολες π επιασε ο κπυτρουμπελης..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.