nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iN`
Νεοφερμένος
ΜΕΧΜΕΤ - ΔΠΘ δουλεύεις στο πανεπιστήμιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danai!
Νεοφερμένος
εγω σας εγκαταλειπω, παιρνω μεταγγραφη για Γιαννενα
Σε δέχονται τελικά εε; Μπράβο ρε συ.. άντε καλή σταδιοδρομία
spirakos_ast
Νεοφερμένος
Χριστινα Θεσνικη
Νεοφερμένος
Διορθωση:Τελικα το site δεν χρησιμοποιειται για να δηλωσεις μαθηματα αλλα για να παρακολουθεις διαλεξεις απο καθηγητες και τα λοιπα:
https://duthmed07.wordpress.com/2010/01/22/εγγραφή-στο-meducatoriris/
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστινα Θεσνικη
Νεοφερμένος
spirto
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ktar
Νεοφερμένος
Ε όχι! Έλεος! Ποιός διαδίδει τέτοιες μπούρδες? Ας έρθει να δει τι εγκαταστάσεις έχουμε να το βουλώσει!Παιδιά άκουσα ότι τα μισά μαθήματα γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει;
Guest 292010
Επισκέπτης
ktar
Νεοφερμένος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Καλά, βέβαια, το ότι είναι το μεγαλύτερο δεν μας λέει απαραίτητα κάτι για την ποιότητά του (και κατ' επέκταση την ποιότητα της εκπαίδευσης των φοιτητών Ιατρικής). Το μεγαλύτερο από άποψη κλινλων εννοείς;
Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
AlexBiohazardou
Νεοφερμένος
Παιδιά άκουσα ότι τα μισά μαθήματα γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Ισχύει;
Δεν ισχύει! Μέχρι και σήμερα 25 Ιουνίου 2011 όλα τα μαθήματα γίνονται στην Αλεξανδρούπολη.
ktar
Νεοφερμένος
Αλήθεια; Ούτε εγώ το ήξερα
Καλά, βέβαια, το ότι είναι το μεγαλύτερο δεν μας λέει απαραίτητα κάτι για την ποιότητά του (και κατ' επέκταση την ποιότητα της εκπαίδευσης των φοιτητών Ιατρικής). Το μεγαλύτερο από άποψη κλινλων εννοείς;
Το μεγαλύτερο σε μέγεθος
Και σε διαβεβαιώ πως είναι εξαιρετικό νοσοκομείο.
Παιδιά, εσείς που είστε φοιτητές της Ιατρικής Αλεξανδρούπολης και βλέπετε τα πράγματα από πρώτο χέρι, πως βλέπετε τη σχολή αυτή; Υπολείπεται σε κάτι ή υπερταιρεί, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ιατρικές;
Δεν υπολείπεται απολύτως σε τίποτα! Και το εννοώ! Από την άλλη και μόνο που νιώθεις τους καθηγητές τόσο κοντά σου, αυτό το θεωρώ τεράστιο +
fockos
Επιφανές μέλος
Συνεπώς το μάθημα γίνεται ποιοτικό όσο δε πάει άλλο.
Η Αθήνα έχει σιγουρα τις καλυτερες κλινικες...
της Ελλάδας αλλά σε κάθε κλινική πάνε 20 παιδιά (τι να μάθεις με τόσο κίνηση) και πλακώνουν και φοιτητές από άλλες σχολές.
Το μεγαλύτερο σε μέγεθος
Και σε διαβεβαιώ πως είναι εξαιρετικό νοσοκομείο.
Δεν υπολείπεται απολύτως σε τίποτα! Και το εννοώ! Από την άλλη και μόνο που νιώθεις τους καθηγητές τόσο κοντά σου, αυτό το θεωρώ τεράστιο +
φωτογραφία ; θέλω να το δω πρέπει να είναι πολύ ωραίο.
(δε νομίζω να είναι μεγαλύτερο και πιο όμορφο από το Αττικό (εκεί που δούλευα) ) . Μοιάζει σαν νοσοκομειο εξωτερικού (φυσικά επανέρχεσαι στην πραγματικότητα όταν βλέπεις τα ράτζα...)
ktar
Νεοφερμένος
Η ιατρική αυτή δέχεται μόνο 60 (νομιζω φοιτητές )
Συνεπώς το μάθημα γίνεται ποιοτικό όσο δε πάει άλλο.
Η Αθήνα έχει σιγουρα τις καλυτερες κλινικες...
της Ελλάδας αλλά σε κάθε κλινική πάνε 20 παιδιά (τι να μάθεις με τόσο κίνηση) και πλακώνουν και φοιτητές από άλλες σχολές.
φωτογραφία ; θέλω να το δω πρέπει να είναι πολύ ωραίο.
(δε νομίζω να είναι μεγαλύτερο και πιο όμορφο από το Αττικό (εκεί που δούλευα) ) . Μοιάζει σαν νοσοκομειο εξωτερικού (φυσικά επανέρχεσαι στην πραγματικότητα όταν βλέπεις τα ράτζα...)
60 δε δέχεται απλά στο τέλος με τις μεταγραφές μένουμε γύρω στουσ 60 με 70
Μια φωτογραφία από όταν χτιζόταν ακόμη πριν 8 χρόνια:
Τώρα πια ακριβώς από πίσω είναι όλα τα κτήρια των προκλινικών της Ιατρικής και της Μοριακής Βιολογίας μαζί με τη βιβλιοθήκη.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως μου κάνει πολύ εντύπωση που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει πως το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο των Βαλκανίων
δεν το γνωριζουν γιατι ειναι κομπλεξικοι φιλε μου αλλα θα τους περασει δεν πειραζει
Άσε που Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη απέχουν και κάμποσο? :p
2 ωρες και 30 λεπτα περιπου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.