Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Γενικά,απ'οτι καταλαβα από τα σχόλιά σας,πολύ στριμμένες πρέπει να είναι...Και εγώ προς το τέλος ήμουν αλλά έπρεπε να πάω για το δίπλωμα οδήγησης και πήγα την 1η μέρα..ακολούθησε η εξής συζήτηση.
Εγώ: Καλημέρα.
Εκείνη: Επίθετο
Εγώ: Τ...
Εκείνη: Όχι.
Εγώ: Μα δε μ' αφήσατε να σας εξηγήσω, δεν μπορώ τις άλλες μέρες.
Εκείνη: Και γιατί δεν πήρες τηλέφωνο το πρωί;
Εγώ: Πήρα, αλλά δεν το σήκωνες!!
Τελικά μ' έγραψε. Όχι μ' έγραψε μ' έγραψε, μ 'εγραψε στη σχολή εννοώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και της είπα ευχαριστώ και χαμογέλασε κιόλας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
E άμα χαμογέλασε κιόλας,πάω πάσο....Αντικειμενικά τώρα, μπορεί να' ναι λίγο οξύθυμες αλλά άμα έχεις σοβαρό θέμα σε βοηθάνε....Εγώ πχ ήθελα βεβαίωση πρόσβασης για μια υποτροφία και δεν είχανε περάσει τους πρωτοετείς ακόμη στο ηλεκτρονικό σύστημα για να μου τη δώσουνε και όταν τους είπα ότι υπάρχει προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών αμέσως με περάσανε στο σύστημα και μου τη δώσανε!!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιοι από εσάς τους συνάδελφους μπήκατε ιατρική μόνο και μόνο για χειρουργική για να σας συμπαθήσω περισσότερο;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ρε συ,δεν είναι λίγο νωρίς για να πείς αν θα ακολούθησεις τον τομέα της Παθολογικής,Χειρουργικής,Κλινοεργαστηριακής ή Ψυχιατρικής?Ερώτηση κρίσεως τώρα
Ποιοι από εσάς τους συνάδελφους μπήκατε ιατρική μόνο και μόνο για χειρουργική για να σας συμπαθήσω περισσότερο;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα δείτε χειρουργείο θα καταλάβετε!!!
Eίναι πόρωση, εγώ πχ αυτή τη στιγμή ράβω ένα πορτοκάλι
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Δεν το στυβεις καλυτερα,να πιεις κ καμια πορτοκαλαδιτσα?Όχι
Άμα δείτε χειρουργείο θα καταλάβετε!!!
Eίναι πόρωση, εγώ πχ αυτή τη στιγμή ράβω ένα πορτοκάλι
οταν λες υποτροφια εννοεισ οτι περασες απο τσ πρωτους κ παιρνεις λεφτα? γιατι με ενδιαφερει κ μενα για την σχολη μ αμα ξερεις ..Αντικειμενικά τώρα, μπορεί να' ναι λίγο οξύθυμες αλλά άμα έχεις σοβαρό θέμα σε βοηθάνε....Εγώ πχ ήθελα βεβαίωση πρόσβασης για μια υποτροφία και δεν είχανε περάσει τους πρωτοετείς ακόμη στο ηλεκτρονικό σύστημα για να μου τη δώσουνε και όταν τους είπα ότι υπάρχει προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών αμέσως με περάσανε στο σύστημα και μου τη δώσανε!!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν λες υποτροφια εννοεισ οτι περασες απο τσ πρωτους κ παιρνεις λεφτα? γιατι με ενδιαφερει κ μενα για την σχολη μ αμα ξερεις ..
Όχι, καμία σχέση!!
Νάγια η σχολή στο γουδή είναι, γιατί δεν πας μια βόλτ να δεις πως είναι;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ρε εχω παει,εχω δει τον Ιπποκρατη,τον Παπανικολαου, μια απεριποιητη βλαστηση καθως κ μια νεκροφορα στην εισοδο απο το Λαικο διπλα,απλα εγω εννοω γενικα το κομματι των δημοσιων σχεσεων!Όχι, καμία σχέση!!
Νάγια η σχολή στο γουδή είναι, γιατί δεν πας μια βόλτ να δεις πως είναι;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντάξει ο ιπποκράτης μορφή, γίνεται meeting point πριν και μετά τα μαθήματα!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Μια προτομη ,στην εισοδο του παπανικολαου δεν ειναι?Ή ειπα κοτσάνα?Που στο καλό τον έχουμε τον παπανικολάου και δεν τον έχω προσέξει ακόμη;
Ντάξει ο ιπποκράτης μορφή, γίνεται meeting point πριν και μετά τα μαθήματα!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Την παρασκευή που θα ξαναπάω στη σχολή θα δω και θα σου πω
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ναι απο Μικρας Ασιας λεω....A, εσύ λες από μικράς ασίας, εγώ μπαίνω από την πίσω είσοδο γιατί έρχομαι με μετρό και περνάω από το κυλικείο για να πάρω τον πρωινό ζεστό καφέ.
papas
Διάσημο μέλος
A, εσύ λες από μικράς ασίας, εγώ μπαίνω από την πίσω είσοδο γιατί έρχομαι με μετρό και περνάω από το κυλικείο για να πάρω τον πρωινό ζεστό καφέ.
Καλέ, δεν έχεις δεί ποτέ σου την προτομή του Παπανικολάου;
Πώς έρχεται από Μύθος για τη σχολή;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Υπαρχει,έτσι?Δεν έβλεπα οράματα....Καλέ, δεν έχεις δεί ποτέ σου την προτομή του Παπανικολάου;
Πώς έρχεται από Μύθος για τη σχολή;
papas
Διάσημο μέλος
Υπαρχει,έτσι?Δεν έβλεπα οράματα....
Υπάρχει.
Τον βλέπω, όταν έρχομαι από Νοσηλευτική προς την λέσχη για μαμ-μαμ.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Στη σχολή έχω πάει μια φορά ,αλλά με αμάξι! Στην εγγραφή θα πάω με ΜΜΜ,για να δω και το δρομολόγιο!
Ρωτώ,αφου πάρω από τη στάση στην Ακαδημίας το ένα εκ των δύο λεωφορείων που περνούν για Γουδή ,σε ποια στάση πρέπει να κατέβω?
Ή μήπως υπάρχει,καλύτερα,σταση του μετρό,που εξυπηρετεί ,κοντά στη σχολή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Κι η Κριστίνα έραβε μπανάνες. Και αμφότεροι αγαπάτε την ίδια ειδικότητα. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.Eίναι πόρωση, εγώ πχ αυτή τη στιγμή ράβω ένα πορτοκάλι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.