Scandal
Διαχειριστής
Σήμερα που πήγα ΙΚΑ χωρίς ραντεβού (ναι και δε με εξυπηρέτησαν ), τους έδειχνα το χαρτί με τα δικαιολογητικά και δεν ήταν βέβαιοι περί τίνος πρόκειται. :rucrazy:
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
-petros
dimitris17
Νεοφερμένος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitris17
Νεοφερμένος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
ενταξει μου λυθηκε η απορια..οπου θελουμε τις παμε εντος τετραμηνουεμεις που θα παρουμε μετεγγραφη πρεπει να προσκομισουμε τις ιατρικες εξετασεις στο τμημα που περασαμε ή μπορουμε να τις παμε και σε αυτο που θα παρουμε την μετεγγραφη?
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Οχι... πρεπει να δεις αν το ανακοινωνουν στο site τους η να παρεις τηλ. τη γραμματεια τους. Κανε το δευτερο καλυτερα, ειναι πιο σιγουρο...θελουν ολες οι σχολες ιατρικες εξετασεις?
jimkoul
Νεοφερμένος
Το σχετικό παραπεμπτικό σημείωμα μπορούν να παραλαμβάνουν οι σπουδαστές από το Ιατρείο του Πανεπιστημίου.
^ Αυτό γράφει στο site της σχολής. Είναι απαραίτητο να πάρω αυτό το σημείωμα ή μπορώ να πάω απευθείας σε ένα Κρατικό Νοσοκομείο για τις εξετάσεις;;
Όχι, απο οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο. Έτσι θα κάνω κι εγώ. σιγά μην τρέχω στο ιατρείο της ΑΣΟΕΕ ...
παιδια εγω που σας ειπα οτι περασα απο τη σχολη μου τα εδωσαν(παρολη τη ταλαιπωρια των "βοηθων",μου ειπαν πως με αυτα θα γλιτωσω χρονο στις εξετασεις
-----------------------------------------
ρε παιδια τι εννοειται στη ιδια ομαδα?εγω συμφωνα με την ημερομηνια εγγραφης ειμαι μαζι με τον forg0tt3n!!τπτ.. καλά είμαστε και στο ίδιο τμήμα είμαστε και ίδια ομάδα, θα περάσομε καλά ...
αλλα δε ξερω αν αυτο αρκει.λογικα βασει ονοματος θα πανε
nistoso
Νεοφερμένος
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι Α/τείς φοιτητές υποχρεούνται σε ιατρική εξέταση, με προσκόμιση ακτινογραφίας θώρακα.
Η ιατρική εξέταση θα γίνεται στην Υγειονομική Υπηρεσία του Παν/μίου, (ώρα 9.00 π.μ.-14.00 μ.μ.) στον 1ο όροφο του κτιρίου των Α Φοιτητικών κατοικιών (απέναντι από το φοιτητικό εστιατόριο) στην Πανεπιστημιούπολη.
Τωρα ρε παιδια αυτο τι σημαινει ??? οτι θα εχω μαζι μου την ακτινογραφια του θωρακα η θα μου τη βγαλουνε εκει περα ??? Μπερδευτηκα...
Scandal
Διαχειριστής
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1261066&postcount=47Τωρα ρε παιδια αυτο τι σημαινει ??? οτι θα εχω μαζι μου την ακτινογραφια του θωρακα η θα μου τη βγαλουνε εκει περα ??? Μπερδευτηκα...
-petros
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Τωρα ρε παιδια αυτο τι σημαινει ??? οτι θα εχω μαζι μου την ακτινογραφια του θωρακα η θα μου τη βγαλουνε εκει περα ??? Μπερδευτηκα...
Απ'οτι ξέρω, αν είναι από οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, είναι αποδεκτή. Τουλάχιστον στο ΕΚΠΑ που θυμάμαι την αδερφή μου. Δεν ξέρω τι γινεται αλλού, αλλά δε νομίζω αυτές οι προδιαγραφές να διαφέρουν και πολύ...
mother
Νεοφερμένος
Ευχαριστω για τη βοηθεια Πετρο :no1:...Απλα ελπιζω να μη μου πουνε τιποτα επειδη την εκανα αλλου και φαω και δευτερη φορα την ακτινοβολια στη μαπα (καλα δε παιζει να ξανακανω αλλα λεμε τωρα)
δεν το πιστεύω.. αλίμονο ... κι εμένα έβγαλε ο γιος μου ακτινογραφία τον προηγούμενο μήνα γιατί θα έκανε μια επέμβαση.. και την ζήτησα και μου την δώσαν ακριβώς γιαυτό το λόγο.. αν και τελικά απότι είδα.. στη σχολή του δεν ζητάν εξετάσεις
jimkoul
Νεοφερμένος
για κοιταχτε εδω:https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=937824&lngDtrID=244
ποτε θα κανουμε τις εξετασεις μας εμεις?
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απεργιακός πυρετός στο χώρο της Υγείας όλη την εβδομάδα
για κοιταχτε εδω:https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=937824&lngDtrID=244
ποτε θα κανουμε τις εξετασεις μας εμεις?
Εγω παντως πηγα σημερα και ηταν μια ουρα 150 ατομα και βαλε για το ακτινολογικο που εκανε απεργεια...Να'ναι καλα η μαμα του κολλητου μου που μου εκανε την ακτινογραφια τελικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.