ΙΚΥ-ΕΚΟ

k816

Νεοφερμένος

Η k816 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ξέρει κανείς πόσο είναι ο "κόφτης" για τις υποτροφίες ΕΚΟ του ΙΚΥ; Ξέρω πως φέτος άλλαξαν τα κριτήρια αλλά μήπως έχει ακούσει ποτέ κανένας για άτομο που πήρε υποτροφία χωρίς να έχει τέλειο βαθμό (>9); Οι ελπίδες μου είναι μηδαμινές αλλά είπα να ρωτήσω.

(Επίσης ωραίο θα ήταν να δημοσίευαν και τα μόρια των επιτυγχόντων στα αποτελέσματα αν και δεν θα βοηθούσε αφού άλλαξαν τα κριτήρια)

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3,012 μηνύματα.
Οι ελπίδες είναι μηδαμινές γιατί αν θυμάμαι καλά είναι 500 υποτροφίες για καμια 5-6 χιλ. κόσμο.

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 7,395 μηνύματα.
Ξέρει κανείς πόσο είναι ο "κόφτης" για τις υποτροφίες ΕΚΟ του ΙΚΥ; Ξέρω πως φέτος άλλαξαν τα κριτήρια αλλά μήπως έχει ακούσει ποτέ κανένας για άτομο που πήρε υποτροφία χωρίς να έχει τέλειο βαθμό (>9); Οι ελπίδες μου είναι μηδαμινές αλλά είπα να ρωτήσω.

(Επίσης ωραίο θα ήταν να δημοσίευαν και τα μόρια των επιτυγχόντων στα αποτελέσματα αν και δεν θα βοηθούσε αφού άλλαξαν τα κριτήρια)
κάνε εσύ την αίτηση και ό,τι γίνει, δεν έχεις να χάσεις τίποτα
για το ΙΚΥ-ΕΚΟ 2021-2022 που γίνεται αυτές τις μέρες προλαβαίνεις ακόμα, οι υποτροφίες θα είναι 3100

Χρήστες Βρείτε παρόμοια