mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα συγνώμη που θα το πω ρε φιλαράκο,αλλά χέστηκε η φοράδα Stallone που σου ξινίζει!
Σ'όλο τον κόσμο αυτό γίνεται,τι να κάνουμε δηλαδή σταυροφορία κατά της αναξιοκρατίας;!Εδώ σε M.I.T.,Stanford και σε άλλα τέτοια πανεπιστήμια που στο άκουσμα τους καυλώνετε όλοι εδώ μέσα μπαίνουν σε ποσοστά 5%-10% οι γιοί,τα ανίψια και τα εξώγαμα των χορηγών και των μεγαλοβιομηχάνων της περιοχής!
Σωστό και λάθος δεν υπάρχει,ο καθένας ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ διαλέγει το δρόμο που θα ακολουθήσει...αν εσύ διάλεξες το "δύσκολο" δρόμο μαγκιά σου και μπορεί και να ανταμειφθείς γι'αυτό!Αλλά μην έχεις την απαίτηση ούτε μπράβο να ακούσεις από κανένα ούτε να πάρεις κάνα παράσημο!
Ξέρω ότι αυτό γίνεται ρε.Έτσι γίνεται παντού.Ούτε σταυροφορία θα κάνουμε ούτε τίποτα.Νόμιζα τη γνώμη μας λέμε πάνω στο θέμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Dogie δεν ξέρω αν ισχύει το παρακάτω παράθεμα https://museduc.gr/el/δευτεροβαθμια/ενισχυτική-διδασκαλία
αλλα θυμαμαι ξεκαθαρα που βγαιναν στις τηλεορασεις και φωναζανε
Το Πρόγραμμα οργανώνει για τα παιδιά της μειονότητας μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε Γυμνάσια και Λύκεια των τριών νομών της Θράκης. Πρόκειται για πρόσθετες ώρες διδασκαλίας που αφορούν τα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας, της Λογοτεχνίας, των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών. Βασικός στόχος των μαθημάτων είναι................
μαρή claire
Νεοφερμένος
Αφού δεν ήσουν ποτέ βουλευτής ή υπουργός απαγορεύεται να μιλάς για την πολιτική.Αφού δεν τέλειωσες ποτέ το γεωπονικό απαγορεύεται να πεις ''αυτή η ντομάτα είναι άγουρη''.Αφού δεν είσαι ποδοσφαιριστής απαγορεύεται να κρίνεις ένα σουτ ενός ποδοσφαιριστή.Αφού δεν είσαι δικαστής απαγορεύεται να πεις ''αυτός πρέπει να μπει φυλακή''.Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.
χαχαχα κατανοω απολυτα μην σκας!αχ βρε μιχαλη βαριεμαι να στα εξηγω συνεχεια αλλα παμε παλι για μια τελευταια φορα!!!προφανεστατα και ο καθενας μας εχει υποχρεωση να εκφερει την γνωμη του (ποσο μαλλον για την παιδει αφου ολοι εχουμε υπαρξει φοιτητες) αλλα απορω πως ενας ανθρωπος που δεν γνωριζει σε ΒΑΘΟΣ κατι ειναι τοσο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ οσο εσυ με παρομοιωσεις της σοκολατας...ειμαστε εδω για να ενημερωσουμε (οσο μπορουμε) παιδια που θελουν να γραφτουν σε ενα ιεκ ή σε ενα κολλεγιο..παραπανω ειπα την δικη μου ιστορια (οτι εχω περασει κ εγω μια βολτα απο κολλεγιο,για φιλους μου π σπουδαζουν εξω,για φιλες μου που φοιτησαν σε ιεκ) για να βοηθησω με καποιο τροπο εχοντας δει καποια πραγματα...οι δικες σου ατακες (γιατι με ατακες μιλας) δεν βοηθανε κανενα ποσο μαλλον σε μια κοινωνια που συνεχως αλλαζει και επαναπροσδιοριζεται!
cha0s
Περιβόητο μέλος
τι νόήμα έχει να συνεχίζουμε???
Ελα ρε μη το σταματάς, δεν έχει και κάτι καλό στην τηλεόραση...
Συνεχίστε εσεις.
Αυτό δε μου λέει τίποτα δυστυχώς. Ακόμα ένα σαθρό επιχείρημα σου μόλις προστέθηκε.
Οκ μπορεί να βρήκα μη έγκυρο άρθρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει!φιλικά το λέω!Για να μην λες οτι υποβαθμίζωΤο Πρόγραμμα οργανώνει για τα παιδιά της μειονότητας μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε Γυμνάσια και Λύκεια των τριών νομών της Θράκης. Πρόκειται για πρόσθετες ώρες διδασκαλίας που αφορούν τα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας, της Λογοτεχνίας, των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών. Βασικός στόχος των μαθημάτων είναι................
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δεν ήταν ο 1ος που ξεκίνησε τον χορό των πετυχημένων παρομοιώσεωνχαχαχα κατανοω απολυτα μην σκας!αχ βρε μιχαλη βαριεμαι να στα εξηγω συνεχεια αλλα παμε παλι για μια τελευταια φορα!!!προφανεστατα και ο καθενας μας εχει υποχρεωση να εκφερει την γνωμη του (ποσο μαλλον για την παιδει αφου ολοι εχουμε υπαρξει φοιτητες) αλλα απορω πως ενας ανθρωπος που δεν γνωριζει σε ΒΑΘΟΣ κατι ειναι τοσο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ οσο εσυ με παρομοιωσεις της σοκολατας...ειμαστε εδω για να ενημερωσουμε (οσο μπορουμε) παιδια που θελουν να γραφτουν σε ενα ιεκ ή σε ενα κολλεγιο..παραπανω ειπα την δικη μου ιστορια (οτι εχω περασει κ εγω μια βολτα απο κολλεγιο,για φιλους μου π σπουδαζουν εξω,για φιλες μου που φοιτησαν σε ιεκ) για να βοηθησω με καποιο τροπο εχοντας δει καποια πραγματα...οι δικες σου ατακες (γιατι με ατακες μιλας) δεν βοηθανε κανενα ποσο μαλλον σε μια κοινωνια που συνεχως αλλαζει και επαναπροσδιοριζεται!
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα κατανοω απολυτα μην σκας!αχ βρε μιχαλη βαριεμαι να στα εξηγω συνεχεια αλλα παμε παλι για μια τελευταια φορα!!!προφανεστατα και ο καθενας μας εχει υποχρεωση να εκφερει την γνωμη του (ποσο μαλλον για την παιδει αφου ολοι εχουμε υπαρξει φοιτητες) αλλα απορω πως ενας ανθρωπος που δεν γνωριζει σε ΒΑΘΟΣ κατι ειναι τοσο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ οσο εσυ με παρομοιωσεις της σοκολατας...ειμαστε εδω για να ενημερωσουμε (οσο μπορουμε) παιδια που θελουν να γραφτουν σε ενα ιεκ ή σε ενα κολλεγιο..παραπανω ειπα την δικη μου ιστορια (οτι εχω περασει κ εγω μια βολτα απο κολλεγιο,για φιλους μου π σπουδαζουν εξω,για φιλες μου που φοιτησαν σε ιεκ) για να βοηθησω με καποιο τροπο εχοντας δει καποια πραγματα...οι δικες σου ατακες (γιατι με ατακες μιλας) δεν βοηθανε κανενα ποσο μαλλον σε μια κοινωνια που συνεχως αλλαζει και επαναπροσδιοριζεται!
Μα δε σκάω Ποιος σου είπε ότι σκάω;
Ισοπεδωτικός είμαι γιατί είμαι της άποψης τα πτυχία να μην εξαγοράζονται.ΤΕΛΟΣ
ΥΓ:Πάω για μπάνιο,η συνέχεια μετά
μαρή claire
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι απλά στα πανεπιστήμια πρέπει να στρωθεί και για να μπει..εκεί έχουμε κολλήσει και δεν πρόκειται να το παραδεχτείτε προφανώςΜιχάλη δεν εξαγοράζωνται τα πάντα σε αυτλη το ζωή όποιος θέλει πτυχίο είτε ειναι σε κολέγιο είτε στο εκπα πρεπει να στρωθεί αυτή είναι η αλήθεια!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Μιχάλη δεν εξαγοράζωνται τα πάντα σε αυτλη το ζωή όποιος θέλει πτυχίο είτε ειναι σε κολέγιο είτε στο εκπα πρεπει να στρωθεί αυτή είναι η αλήθεια!
Οχι δεν είναι.
αδικο επισης ειναι που ο τυπος που καθοταν πισω μου οταν γραφαμε εκθεση μου ειπε οτι ηξερε το θεμα της εκθεσης το προηγουμενο βραδυ
Ρε συ, εδω ειχε μπει την προηγουμενη μερα που διναμε εκθεση ενας στο ischool, και ηταν κατηγορηματικα και υποπτα σιγουρος για το τι θα πεσει Τελικα το ψιλοπετυχε, περιεργα πραγματα...
(καλα που τον ακουσα και πηγα και τα διαβασα λιγο)
cha0s
Περιβόητο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγω φετος εδωσα πανελλήνιες και επιασα 16.700 ηθελα πολιτικων μηχανικων αλλα δεν την πιανω αλλα τωρα θα δω!εσυ?
Εγώ θα παω στην Αλβανία να σπουδάσω
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω φετος εδωσα πανελλήνιες και επιασα 16.700 ηθελα πολιτικων μηχανικων αλλα δεν την πιανω αλλα τωρα θα δω!εσυ?
Δεν εξαγόρασες θέση στη σχολή που θέλεις μέσω του φροντιστηρίου;
Αυτό δεν είπες πριν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.