EleniPapa!
Νεοφερμένος
Η EleniPapa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
H ıατρική ειναι ενας πολυ καλός κλαδός με πολλές ειδικότητες ειμαι 23 χρόνων και σκεφτομαι να δώσω κατατακτήριες Αθήνα .
Θέλω οι φοιτητές ιατρικής να μου πουν την εμπείρια τους απο όλη αυτη την διαδικάσια
Ειμαι θεωρητικές σπουδές και γενικά θεωρώ οτι ειναι ένας κλάδος πολύ σημαντικός
Αν μπορείτε να μου πε΄τε συνήθηκες εργάσιας
Θέλω οι φοιτητές ιατρικής να μου πουν την εμπείρια τους απο όλη αυτη την διαδικάσια
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Έχει τρελό ανταγωνισμό η Ιατρική Αθήνας. Εμπειρία προσωπική δεν έχω αλλα πολύς κόσμο έχει προσπαθήσει και έχει αποτύχει. Θέλει πολύ σύστημα και αφοσίωση και σίγουρα κάποιο φροντιστήριο. Ειδικά εφόσον το πρώτο σου πτυχίο δεν έχει καμία σχέση με τα εξεταζόμενα μαθήματα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
Οι συνθήκες εργασίας είναι σχετικό, εξαρτάται με την ειδικότητα που θα πάρεις και σε ποιο νοσοκομείο θα είσαι
Οι συνθήκες εργασίας είναι σχετικό, εξαρτάται με την ειδικότητα που θα πάρεις και σε ποιο νοσοκομείο θα είσαι
Matenma
Νεοφερμένος
Η Matenma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
H ıατρική ειναι ενας πολυ καλός κλαδός με πολλές ειδικότητες ειμαι 23 χρόνων και σκεφτομαι να δώσω κατατακτήριες Αθήνα .
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
Πως είναι ο ανταγωνισμός για ιατρική Αθήνας, για κατόχους πτυχίου οδοντιατρικής; Κάπως πιο απλός και προσιτός, ή υπερβολικά δύσκολος (16/20 μίνιμουμ βαθμοί) όπως ακριβώς και για τους άλλους πτυχιούχους;
Πάντως ναι, από θεωρητική για Ιατρική Αθήνας κατατακτήριες θέλει πολύ διάβασμα, ίσως και 2χρονο.
Πάντως ναι, από θεωρητική για Ιατρική Αθήνας κατατακτήριες θέλει πολύ διάβασμα, ίσως και 2χρονο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...