kotsis1
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Τα Σόδομα και τα Γόμορα είναι μέρος του πληθυσμού που είχε κάνει συμφωνία με τον Θεό και φυσικά δεν είχανε μείνει στην ομοφυλοφιλία, υπήρχαν κι άλλα.
Ερώτηση: τι σεξουαλικής προτίμησης είναι ένας μοναχός που έχει 40 χρόνια να έρθει σε σαρκική επαφή ή και να σκεφτεί ακόμα το σεξ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα υπάρχουν πολλά λεγόμενα του Ιησού που χάθηκαν. Όταν αναφερόταν πάντως σε θέματα μοιχείας και γάμου μιλούσε πάντα για ανδρόγυνο. Αν στηρίξουμε την ζωή μας πάνω στα λόγαι του Ιησού πολύ πιθανό να μην βρούμε ολοκληρωμένες και άμεσες απαντήσεις σε πολλά θέματα. Γι' αυτό πολλά άλλα έχουν μεταφερθεί στους Αποστόλους Του.
Τα Σόδομα και τα Γόμορα είναι μέρος του πληθυσμού που είχε κάνει συμφωνία με τον Θεό και φυσικά δεν είχανε μείνει στην ομοφυλοφιλία, υπήρχαν κι άλλα.
Ερώτηση: τι σεξουαλικής προτίμησης είναι ένας μοναχός που έχει 40 χρόνια να έρθει σε σαρκική επαφή ή και να σκεφτεί ακόμα το σεξ?
Το οτι μιλουσε για ανδρογυνο δε σημαινει οτι θεωρουσε αμαρτια την ομοφυλοφιλια. Οσο για την ερωτηση σου δε νομιζω να ξερει κανεις να απαντησει σιγουρα αν και νομιζω οτι δεν εχει σημασια το αν θα εχεις επαφη ή αν θα το σκεφτεσαι.
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Δεν ήμουν ποτέ στην θέση κάποιου/-ας, αλλά (θέλω να) ελπίζω πως μπορεί πάντα κανείς να φύγει από την ομοφυλοφιλία. Ειδικά αν είναι Χριστιανός, εκεί είναι το θαύμα.
Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ένας τέτοιος άνθρωπος έχεις ξεγράψει τελείως από την ζωή του τις σεξουαλικές επιθυμίες. Κι ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει το ίδιο.
Δεν ήμουν ποτέ στην θέση κάποιου/-ας, αλλά (θέλω να) ελπίζω πως μπορεί πάντα κανείς να φύγει από την ομοφυλοφιλία. Ειδικά αν είναι Χριστιανός, εκεί είναι το θαύμα.
Ο μοναχος εχει αποποιηθει πολλα πραγματα, οχι μονο την σεξουαλικοτητα του. Δεν ειναι ορθη η συγκριση του με εναν οποιονδηποτε ανθρωπο που ζει στην κοινωνια, ομοφυλοφιλο ή μη. Αν μου ελεγες οτι ενας ομοφυλοφιλος θα γινει μοναχος οκ, αλλα τοτε δεν εχει και καμια σημασια η σεξουαλικοτητα. (εχουμε ακουσει ελπιζω ολοι τι γινονται στα μοναστηρια βεβαια ε.)
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
τις σεξουαλικες επιθυμιες σε μικρες ηλικιες( <50)Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ένας τέτοιος άνθρωπος έχεις ξεγράψει τελείως από την ζωή του τις σεξουαλικές επιθυμίες. Κι ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει το ίδιο.
κανενας δεν τις ξεγραφει, εκτος αν υπαρχουν προβληματα.
τωρα αν καποιος αντιστεκεται σε αυτες ειναι αλλο ζητημα
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Και στην πόλη μέσα μπορείς να ζήσεις ως μοναχός.Ο μοναχος εχει αποποιηθει πολλα πραγματα, οχι μονο την σεξουαλικοτητα του. Δεν ειναι ορθη η συγκριση του με εναν οποιονδηποτε ανθρωπο που ζει στην κοινωνια, ομοφυλοφιλο ή μη. Αν μου ελεγες οτι ενας ομοφυλοφιλος θα γινει μοναχος οκ, αλλα τοτε δεν εχει και καμια σημασια η σεξουαλικοτητα. (εχουμε ακουσει ελπιζω ολοι τι γινονται στα μοναστηρια βεβαια ε.)
Το τι γίνεται στα μοναστήρια το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά δεν έχω δει τίποτα ως έγκυρη πηγή ακόμα...
I don't really mind believing that, αλλά δεν γίνεται και σ' όλα τα μοναστήρια, είπαμε...
EDIT: Ναι, ρε fasdag. Στα πάθη αντιστέκεσαι!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Το οτι μιλουσε για ανδρογυνο δε σημαινει οτι θεωρουσε αμαρτια την ομοφυλοφιλια. Οσο για την ερωτηση σου δε νομιζω να ξερει κανεις να απαντησει σιγουρα αν και νομιζω οτι δεν εχει σημασια το αν θα εχεις επαφη ή αν θα το σκεφτεσαι.
Ο Θεος εδωσε την εντολη αυξανεσθε και πληθηνεσθε. Η ομοφυλοφιλια ειναι παραφυση και η χριστιανικη θρησκεια δεν το θεωρει απλα αμαρτημα αλλα βδελυμμα.
-----------------------------------------
Ο μοναχος εχει αποποιηθει πολλα πραγματα, οχι μονο την σεξουαλικοτητα του. Δεν ειναι ορθη η συγκριση του με εναν οποιονδηποτε ανθρωπο που ζει στην κοινωνια, ομοφυλοφιλο ή μη. Αν μου ελεγες οτι ενας ομοφυλοφιλος θα γινει μοναχος οκ, αλλα τοτε δεν εχει και καμια σημασια η σεξουαλικοτητα. (εχουμε ακουσει ελπιζω ολοι τι γινονται στα μοναστηρια βεβαια ε.)
Καλα μην γινεσαι και υπερβολικη. Ελεος!!
τις σεξουαλικες επιθυμιες σε μικρες ηλικιες( <50)
κανενας δεν τις ξεγραφει, εκτος αν υπαρχουν προβληματα.
τωρα αν καποιος αντιστεκεται σε αυτες ειναι αλλο ζητημα
Εγκρατεια!! Μεγαλη λεξη
Καλα μην γινεσαι και υπερβολικη. Ελεος!!
Που εγινα υπερβολικη;
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε ναι, απο οτι φαινεται εσυ ειχες παει στο Αγιο Ορος και επαιρνες ματι τους μοναχους που το κανανΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!
miv
Επιφανές μέλος
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβαίνω καν πως ακριβώς ένας άνθρωπος θα μπορούσε γενικότερα να κάνει σεξ με κάποιο ρασοφόρο σε ένα μοναστήρι. Η διαστροφή είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης εξ'απ'ανέκαθεν (για να γίνω υπερβολικός), αλλά τέτοιου είδους γενικεύσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
Per-fe-kshun (perfection).
Εκτός αν υπάρχουν κι οι αποδείξεις...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Δεν καταλαβαίνω καν πως ακριβώς ένας άνθρωπος θα μπορούσε γενικότερα να κάνει σεξ με κάποιο ρασοφόρο σε ένα μοναστήρι. Η διαστροφή είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης εξ'απ'ανέκαθεν (για να γίνω υπερβολικός), αλλά τέτοιου είδους γενικεύσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτές.
οπως οι ανθρωποι κανουν σεξ μεταξυ τους i guess
miv
Επιφανές μέλος
kiki1993
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
-----------------------------------------
Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι ούτως ή άλλως δεν θα πήγαινες την Κυριακή στην εκκλησία (ούτε εγώ πάω, το λέω ξεκάθαρα) κι απλώς φέρνεις ως πρόφαση το ρατσισμό που πιθανώς αντιμετωπίζεις από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, προκειμένου να δώσεις μια πιο γενική ισχύ στη θέση σου. Όπως, δηλαδή, κάνουν οι περισσότεροι απ'οσους γνωρίζω που δηλώνουν άθεοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.