go2jimmys
Νεοφερμένος
Σωστότατος!!!!!!!Γιατί απλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να πιστεύει σε κάτι τέτοιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
go2jimmys
Νεοφερμένος
γενικα μιλάω:xixi::xixi::xixi:εμενα χαλαρα γραμμενη παλιιιιι......
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια αν οπως λενε οι επιστημονες ο κοσμος δημιουργηθηκε απο ενα "μπουμ"...τοτε πώς εξηγειται οτι ο κοσμος ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΑ φτιαγμενος ; ετσι τυχαια; αυτο πραγματικα δεν μπορω να το διαννοηθω....
To ''TELEIA'' από που το συμπαιρένεις????????
Από τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην γη και επιτρέπουν την ύπαρξη μας?????
Γιατί αν το λες για αυτό έχω να σου πω ότι η γη είναι ένα απειροελάχιστο κομμάτι του σύμπαντος και ότι στους περισσότερους πλανήτες οι θερμοκρασίες είναι -200 ή +300 ή και εγώ δεν ξέρω τι....
Πες μας πως το εννοείς ότι όλα είναι τόσο αρμονικά φτιαγμένα?
οκ ΑΝΑΡΚΙ θα διαβάσω αυτό και μετά βλέποντας και κάνοντας...
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι πώς εξηγειται οτι σε ολα τα ζωα και στους ανθωπους υπαρχει το αρσενικο και το θυληκο; η τροφικη αλυσιδα; η λογικη,τα συναισθηματα,ολα αυτα πώς; ετσι τυχαια ; !
Anarki
Διάσημο μέλος
Ναι.ετσι τυχαια ; !
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν δημιουργήθηκες τυχαία; Πολύ μεγάλη ιδέα έχουμε μάλλον για το είδος μας, είμαστε τελείως ασήμαντοι για το σύμπαν.
Απο τις αφάνταστα πολλές αντιδράσεις και αλληλεπιδράσεις που έγιναν, γίνονται και θα γίνονται στο σύμπαν, δε μου φαίνεται καθόλου παράλογο ότι κάποια απο αυτές θα οδήγησε στην έμβια ζωή.
Προσωπική θεώρηση είναι αυτή ε, μην παρεξηγηθούμε πάλι.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Γνώμες είναι αυτές βέβαια, ο καθένας αλλιώς το βλέπει.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεσπα οπως ειπες κι εσυ Αnarki ο καθενας το βλεπει αλλιως....
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάθε Κυριακή στην εκκλησία είμαι!
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν ήταν ένα μπουμ απλό...Αυτό το μπουμ δημιούργησε τον κόσμο. Οι υπάρξεις του πλανήτη μας είναι αυτές επειδή αυτές μπορούν να επιβιώσουν σε αυτόν τον κόσμο.ρε παιδια αν οπως λενε οι επιστημονες ο κοσμος δημιουργηθηκε απο ενα "μπουμ"...τοτε πώς εξηγειται οτι ο κοσμος ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΑ φτιαγμενος ; ετσι τυχαια; αυτο πραγματικα δεν μπορω να το διαννοηθω....
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα δεν ήταν ένα μπουμ απλό...Αυτό το μπουμ δημιούργησε τον κόσμο. Οι υπάρξεις του πλανήτη μας είναι αυτές επειδή αυτές μπορούν να επιβιώσουν σε αυτόν τον κόσμο.
ένα μπουμ για τον κόσμο, άλλο ένα για τους σκύλους, άλλο ένα για τον άνθρωπο...τι λέμε καλέ?;
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικα μου φαινεται λιγοτερο εγωϊστικο να εχεις ευνοηθει απο την "τυχη" απο το να εχεις φτιαχτει απο κατι ανωτερο και να σου εχει δοθει ο ρολος του προστατη του πλανητη και της φυσης or smth.
Ότι είμαστε οι ''πρώτοι'' στον πλανήτη γη είναι το μόνο σίγουρο,πιστεύω είμαστε και ''πρώτοι και στο ηλιακό μας σύστημα''...
Δεν είναι εγωιστικό αυτό... ξέρω ότι είμαστε το πιο καταστροφικό πλάσμα στη γη,από την άλλη όμως είμαστε και το κυρίαρχο και αυτό όχι γιατί είμαστε σωματικά πιο δυνατοί αλλά γιατί είμαστε το μόνο πλάσμα με ''λογική''...
Οπώς και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν το σύμπαν...η μαθηματική πιθανότητα για ύπαρξη άλλου είδους στο σύμπαν είναι ''1'',δηλαδή 100%.
Και από το σημείο που είναι σημαντικοί οι βάτραχοι,που αν εκλείψουν θα χαλάση η τροφική αλυσίδα,σίγουρα θα είμαστε χρήσιμοι και εμείς.
Εγώ ξέρω ότι η ζωή είναι ένα δώρο πού απολαμβάνουμε κάθε μέρα και για αυτό φοβόμαστε να φύγουμε από αυτή.
Ένα μεγάλο μυαλό που γίνει εργαστηριάκιας πιστεύω ότι είναι αλαζόνας και βλάκας.Θα σπαταλήσει ολοκληρή την ζωή του σε ένα εργαστήριο και όταν θα βγει από μέσα θα τον πηγαίνουν 4...(θα αρνηθεί το δώρο)
Όσο για τον θεό που είμαι σίγουρος ότι υπάρχει δεν προσπαθώ να τον εξηγήσω μέσω της φυσικής...
Και όσο σίγουρος είμαι ότι υπάρχει θεός,αλλά τόσο σίγουρος είμαι ότι υπάρχει και ''διάβολος'',γιατί αυτά πάνε μαζί..
Πιστεύω γιατί τον έχω νιώσει,γιατί έχω μάθει τα πάντα για τον Α.Παίσιο που δεν μπορεί να ήταν ψέμα...
Γιατι ο σατανισμένος που εξορκίζεται και αυτά που λέει εκείνη την ώρα δεν είναι ψέμα...(έχω δει πραγματικό εξορκισμό)...
Πιστεύω γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους στο Άγιο Όρος που έχουν απίστευτες υπερφυσικές δυνατότητες που τους έχουν δωθεί από τον Θεό...
Με αυτά που έχω ζήσει θα θεωρούσα τον εαυτό μου τουλάχιστον βλάκα αν δεν πίστευε...
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ότι είμαστε οι ''πρώτοι'' στον πλανήτη γη είναι το μόνο σίγουρο,πιστεύω είμαστε και ''πρώτοι και στο ηλιακό μας σύστημα''...
Δεν είναι εγωιστικό αυτό... ξέρω ότι είμαστε το πιο καταστροφικό πλάσμα στη γη,από την άλλη όμως είμαστε και το κυρίαρχο και αυτό όχι γιατί είμαστε σωματικά πιο δυνατοί αλλά γιατί είμαστε το μόνο πλάσμα με ''λογική''...
Οπώς και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν το σύμπαν...η μαθηματική πιθανότητα για ύπαρξη άλλου είδους στο σύμπαν είναι ''1'',δηλαδή 100%.
Και από το σημείο που είναι σημαντικοί οι βάτραχοι,που αν εκλείψουν θα χαλάση η τροφική αλυσίδα,σίγουρα θα είμαστε χρήσιμοι και εμείς.
Εγώ ξέρω ότι η ζωή είναι ένα δώρο πού απολαμβάνουμε κάθε μέρα και για αυτό φοβόμαστε να φύγουμε από αυτή.
Ένα μεγάλο μυαλό που γίνει εργαστηριάκιας πιστεύω ότι είναι αλαζόνας και βλάκας.Θα σπαταλήσει ολοκληρή την ζωή του σε ένα εργαστήριο και όταν θα βγει από μέσα θα τον πηγαίνουν 4...(θα αρνηθεί το δώρο)
Όσο για τον θεό που είμαι σίγουρος ότι υπάρχει δεν προσπαθώ να τον εξηγήσω μέσω της φυσικής...
Και όσο σίγουρος είμαι ότι υπάρχει θεός,αλλά τόσο σίγουρος είμαι ότι υπάρχει και ''διάβολος'',γιατί αυτά πάνε μαζί..
Πιστεύω γιατί τον έχω νιώσει,γιατί έχω μάθει τα πάντα για τον Α.Παίσιο που δεν μπορεί να ήταν ψέμα...
Γιατι ο σατανισμένος που εξορκίζεται και αυτά που λέει εκείνη την ώρα δεν είναι ψέμα...(έχω δει πραγματικό εξορκισμό)...
Πιστεύω γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους στο Άγιο Όρος που έχουν απίστευτες υπερφυσικές δυνατότητες που τους έχουν δωθεί από τον Θεό...
Με αυτά που έχω ζήσει θα θεωρούσα τον εαυτό μου τουλάχιστον βλάκα αν δεν πίστευε...
Δεν ειπα οτι ειναι εγωϊστικο το να πιστευουμε οτι ειμαστε πρωτοι στον πλανητη, αυτο ειναι δεδομενο. Το εγωϊστικο ειναι να πιστευουμε οτι φτιαχτηκαμε επιτηδες ως πρωτοι και οτι δεν ηταν τυχαιο.
Το αν θα σπαταλησει καποιος τη ζωη του ειναι θεμα του καθενος να κρινει για τον εαυτο του. Αυτο που λες για το δωρο δεν το καταλαβαινω πολυ, μπορεις να το εξηγησεις;
Ενταξει ο καθενας εχει τις εμπειριες του στη ζωη και ειναι σεβαστο αυτο.
MADlen
Νεοφερμένος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
ενώ σου φαίνεται ας πούμε πολύ πιο λογικό να χτύπησε ο Θεούλης τα δαχτυλάκια του, να πήρε λάσπη και να έφτιαξε τον Αδάμ....ένα μπουμ για τον κόσμο, άλλο ένα για τους σκύλους, άλλο ένα για τον άνθρωπο...τι λέμε καλέ?;
Όσο για το "μπουμ" δεν έφτιαξε αυτό τον άνθρωπο για όνομα της φυσικής(). Αυτό απλά διέστειλε την μορφή του σύμπαντος και μετά άρχισαν να γίνονται όλοι οι οργανισμοί. Φυσικά δεν έχει σιγουρευτεί ότι έτσι έγινε ο κόσμος είναι απλά μια θεωρία η οποία φαίνεται κατά κάποιον τρόπο να κυριαρχεί
ενώ σου φαίνεται ας πούμε πολύ πιο λογικό να χτύπησε ο Θεούλης τα δαχτυλάκια του, να πήρε λάσπη και να έφτιαξε τον Αδάμ....
Όσο για το "μπουμ" δεν έφτιαξε αυτό τον άνθρωπο για όνομα της φυσικής(). Αυτό απλά διέστειλε την μορφή του σύμπαντος και μετά άρχισαν να γίνονται όλοι οι οργανισμοί. Φυσικά δεν έχει σιγουρευτεί ότι έτσι έγινε ο κόσμος είναι απλά μια θεωρία η οποία φαίνεται κατά κάποιον τρόπο να κυριαρχεί
εγω εχω ακουσει οτι απο μια εκρηξη supernova δημιουργηθηκαν καποια στοιχεια απαραιτητα για τη δημιουργια της ζωης και επεσαν στη γη.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
χμ...Νομίζω είχα δει ένα DVD για αυτό...Μόνο καμία σχέση με αυτό που λες.Μερικά αστέρια (ήλιοι) στο τέλος της χωής τους κάνουν ένα "μπουμ" και γίνονται σούπερνόβα. (ο ήλιος μας δεν θα γίνει έτσι, κάτι άλλο έλεγε αλλά το DVD το έβλεπα όταν έτρωγα γεμιστά και δεν θυμάμαι)εγω εχω ακουσει οτι απο μια εκρηξη supernova δημιουργηθηκαν καποια στοιχεια απαραιτητα για τη δημιουργια της ζωης και επεσαν στη γη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- phleidhs
- Samuel
- Johanna Mark
- statistikos
- Steliosgkougkou
- Παναγιώτης L
- jYanniss
- Theodora03
- Georgekk
- Μικρή πεταλούδα
- constansn
- Eri0611
- De Broglie
- augustine
- giannhs2001
- spring day
- charmander
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Appolon
- Πα.Κ
- ister
- Maynard
- the purge
- Αναστασία197
- Meow
- nimbus
- Joji
- Arvacon
- Kokro
- Unboxholics
- Dionyshs1
- Memetchi
- Nala
- KingPoul
- ΘανάσοςG4
- oups
- χημεια4λαιφ
- Scandal
- jj!
- Drglitterstar
- eukleidhs1821
- SlimShady
- tsiobieman
- Paragontas7000
- hlias2000
- Gus Roger10
- george777
- barkos
- Darkking
- qwertyuiop
- Μάρκος Βασίλης
- Nikos 7
- ~Melania~
- T C
- edweimaste
- Unseen skygge
- Athens2002
- PanosCh002
- eri548
- Thanos_D
- Κλημεντίνη
- stefan
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Ggpg
- J.Cameron
- fmarulezkd
- cynzp
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.