Shadowfax
Διάσημο μέλος
Όσο και να το συζητάμε, δε βγαίνει τίποτα. Όσο πολύ κι αν κάποιοι το θέλουν, δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη ή όχι θεού άρα είναι άσκοπο να ασχολούμαστε με κουτσά επιχειρήματα.
Κάνε μου σε παρακαλώ μία χάρη. Διάβασε και τις 145 σελίδες του θέματος ή τέλος πάντων όλο το θέμα, και ύστερα έλα να συζητήσουμε. Φαύλους κύκλους κάνουμε έτσι.
Ενδεικτικά, άλλο πίστη και άλλο αποδεδειγμένη γνώση. Νομίζεις θα μιλούσαμε τώρα αν είχαμε αποδείξεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, κατάλαβες ελπίζω τι εννοώ.
SICX
Διάσημο μέλος
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, είπα την άποψή μου κι εσύ τη δική σου. Αν λοιπόν δεν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις επί της ουσίας, συνεχίζουμε άλλη φορά.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καληνύχτα προς το παρόν
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Διάβασε και ύστερα έλα να συνεχίσουμε λοιπόν.
miv
Επιφανές μέλος
Εχουμε τετοιο;
Αυτο συζηταμε αν δεν το πιασες..
Περιμένεις να απαντήσει κανένας σ'αυτη τη βλακεία που ρώτησες;
Εγώ πιστεύω ότι προσωπικά έχω Δημιουργό και δε μπορώ να το αποδείξω. Αλλά δε μ'ενδιαφέρει κιόλας...Και δεν ενδιαφέρει κανένα πιστό γενικά ρε παιδί μου, αν εσύ νομίζεις ότι μπορείς ν'αποδείξεις κάτι στον τομέα αυτό, go for it και καλή τύχη! Θα περιμένω εναγωνίως τ'αποτελέσματα!
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Άγιος Αυγουστίνος που προσπαθούσε να καταλάβει το τί είναι το Άγιο Πνεύμα και αφού δεν μπορούσε να το καταλάβει του εμφανίστηκε ένας άγγελος και του είπε πως αν μπορέσει και βάλει όλο το νερό της θάλασσας σε μία τρύπα άμμου τότε θα καταλάβει τί συμαίνει το Άγιο Πνέυμα. Καταλαβένεις λοιπόν πως δεν είναι καθόλου εύκολο να κατανοήσεις την ύπαρξη του Θεού.Να καταλάβεις γιατί τα έκανε όλα αυτά.
Όποιος γνωρίσει την αγάπη του Θεού δεν θα τον ενδιαφέρει και πολύ να αποδείξη ανθρώπινα την ύπαρξή Του, γιατί θα την βιώνει.
Συμφωνώ με την άποψη του miv
Shadowfax
Διάσημο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο καθένας μας μπορεί να γνωρίσει την αγάπη του Θεού. Το θέμα είναι ποιός το θέλει.Για το πώς το καταφέρνει θα σου απαντήσω πως όποιος αναζητήσει τον Θεο με αγαθή προέρεση για να μάθει γιατόν και να έρθει κοντά του τότε, να είσαι σίγουρος, ο Θεός θα τον βοηθήσει και θα του δείξει την αγάπη του.Δε μου λέει τίποτα ο συμβολισμός σου. Για την ακρίβεια δε με διαφωτίζουν στο ελάχιστο όσα είπες. Τι θα πει άλλωστε: ''Όποιος γνωρίσει την αγάπη του Θεού''; Ποιος είναι ο ''όποιος''; Είναι κάποιος εκλεκτός ή ένας διαφορετικός άνθρωπος από τους υπόλοιπους απίστους; Ποιος τελικά γνωρίζει την ''αγάπη του Θεού'' και πώς το καταφέρνει αυτό;
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο καθένας μας μπορεί να γνωρίσει την αγάπη του Θεού. Το θέμα είναι ποιός το θέλει.Για το πώς το καταφέρνει θα σου απαντήσω πως όποιος αναζητήσει τον Θεο με αγαθή προέρεση για να μάθει γιατόν και να έρθει κοντά του τότε, να είσαι σίγουρος, ο Θεός θα τον βοηθήσει και θα του δείξει την αγάπη του.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο καθένας μας μπορεί να γνωρίσει την αγάπη του Θεού. Το θέμα είναι ποιός το θέλει.Για το πώς το καταφέρνει θα σου απαντήσω πως όποιος αναζητήσει τον Θεο με αγαθή προέρεση για να μάθει γιατόν και να έρθει κοντά του τότε, να είσαι σίγουρος, ο Θεός θα τον βοηθήσει και θα του δείξει την αγάπη του.
Μπα? εγω δεν τον έχω δει να δείχνει αγάπη σε τόσους και τόσους που πίστεψαν σε αυτον όσο τίποτε άλλο. Εστω και αν υπάρχει μια ανώτερη δύναμη δεν νομίζω να κάθετε να ανταμοίβει και να τιμωρει ή να ακουει προσευχες κτλ. Νομίζω απλα παπαγαλισες κάτι που άκουσες απο το σχολείο
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Άποψή σου και δικαίωμά σου να μην ασπάζεσε τον Χριστιανισμό, αλλά δεν μπορείς να εκφράζεσε με αυτόν τον τρόπο...
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Άποψή σου και δικαίωμά σου να μην ασπάζεσε τον Χριστιανισμό, αλλά δεν μπορείς να εκφράζεσε με αυτόν τον τρόπο...
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι το σχολείο να σου μάθενε και κάτι σωστό, αλλά δυστηχώς δεν το κάνει.Μπα? εγω δεν τον έχω δει να δείχνει αγάπη σε τόσους και τόσους που πίστεψαν σε αυτον όσο τίποτε άλλο. Εστω και αν υπάρχει μια ανώτερη δύναμη δεν νομίζω να κάθετε να ανταμοίβει και να τιμωρει ή να ακουει προσευχες κτλ. Νομίζω απλα παπαγαλισες κάτι που άκουσες απο το σχολείο
Όσο για το πρώτο που λες κάνεις μεγάλο λάθος. Τα άτομα που λες ότι γνωριζεις οτι εζησαν αυτο που περιγραφεις, μάλλον δεν θα ήθελαν πραγματικά να γνωρίσουν την αγάπη Του
Guest 292010
Επισκέπτης
ο Θεός θα τον βοηθήσει και θα του δείξει την αγάπη του.
Πώς?
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα συνεχήσω να απαντο σε ανούσιες ερωτήσεις.κι εσυ είσαι θεωρεις τον εαυτό σου τον χριστιανισμό προσωποποιημένο? γιατι με τα δικά σου λόγια γέλασε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- phleidhs
- Samuel
- Johanna Mark
- statistikos
- Steliosgkougkou
- Παναγιώτης L
- jYanniss
- Theodora03
- Georgekk
- Μικρή πεταλούδα
- constansn
- Eri0611
- De Broglie
- augustine
- giannhs2001
- spring day
- charmander
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Appolon
- Πα.Κ
- ister
- Maynard
- the purge
- Αναστασία197
- Meow
- nimbus
- Joji
- Arvacon
- Kokro
- Unboxholics
- Dionyshs1
- Memetchi
- Nala
- KingPoul
- ΘανάσοςG4
- oups
- χημεια4λαιφ
- Scandal
- jj!
- Drglitterstar
- eukleidhs1821
- SlimShady
- tsiobieman
- Paragontas7000
- hlias2000
- Gus Roger10
- george777
- barkos
- Darkking
- qwertyuiop
- Μάρκος Βασίλης
- Nikos 7
- ~Melania~
- T C
- edweimaste
- Unseen skygge
- Athens2002
- PanosCh002
- eri548
- Thanos_D
- Κλημεντίνη
- stefan
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Ggpg
- J.Cameron
- fmarulezkd
- cynzp
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.