Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Κόμματα: Εθνικός διχασμός, αρχή της Δεδηλωμένης, Σύνταγμα 1843
Οικονομικό: Μεσοπόλεμος, Κρίση 1932
Προσφυγικό: ΕΑΠ, Σύμβαση της Λοζάνης, Άλλα προσφυγικά Ρεύματα
Κρητικό: Έργο 1ης Κυβέρνησης Κρητικής Πολιτείας, Προσωρινή Κυβέρνησις (1905).
Παρευξείνιο: Συνθήκη Φιλίας-Συνεργασίας ..., Δράση Μητροπολίτη Χρύσανθου.
(Δεν είναι πολλά, κάποια πάνε Σ-Λ)
Καλή σας νύχταααα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάνω κι επίσημα τις τελευταίες-υποθετικές προβλέψεις μου.
Κόμματα: Εθνικός διχασμός, αρχή της Δεδηλωμένης, Σύνταγμα 1843
Οικονομικό: Μεσοπόλεμος, Κρίση 1932
Προσφυγικό: ΕΑΠ, Σύμβαση της Λοζάνης, Άλλα προσφυγικά Ρεύματα
Κρητικό: Έργο 1ης Κυβέρνησης Κρητικής Πολιτείας, Προσωρινή Κυβέρνησις (1905).
Παρευξείνιο: Συνθήκη Φιλίας-Συνεργασίας ..., Δράση Μητροπολίτη Χρύσανθου.
(Δεν είναι πολλά, κάποια πάνε Σ-Λ)
Καλή σας νύχταααα.
Ταυτιζόμαστε σχεδόν.
Βάλε και καμιά φεντερασιόν για ορισμό, βασικά σίγουρα θα έχει ορισμό από τρίτο κεφάλαιο, καμία από όλες αυτές τις επιτροπές
Ίσως και τη στάση των μεγάλων δυνάμεων απέναντι στο κριτικό ζήτημα, πχ να σου ζητάνε τη στάση τους από τότε μέχρι τότε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
TWEETY
Νεοφερμένος
Αλλά και μόνο σε σ-λ να βάλουν ποντιακό, δεν θα κλάψω![/QUOTE]
Καλά εννοείται και καθόλου να μην το βάλουν δεν μας χαλάει!!
Άντε καλή μας επιτυχία!
καλη συνεχεια μαγκες....δεν αργει δεν αργει η 1η του ιουνή χ0α0χα0χ0α0
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
σε καμία περίπτωση όμως Λικίνιο Μουρήνα!
Πάμε για Λατινικά
cha0s
Περιβόητο μέλος
Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη
και
ΟΜΟΝΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
και
ΚΟΛΛΙΑΤΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είπες κάτιιι???? Νομίζω αρκετά τα έπιασα...
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προβλέπω ότι θα πέσει το κίνημα στον
Θέρισσο από Κρητικό...και δεν το χωνεύω
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Το πέτυχα! Κι ευτυχώς το διάβασα πολλές φορές χθες βράδυ και το θυμόμουν! από τα κομμάτια που δεν μπορούσα να μάθω!
Οπότε αποτολμώ προβλέψεις στα λατινικά. Μιά που το Μουρουνέλαιο (Μουρήνας 30 ) έπεσε πέρυσι, φέτος λέω το 48 το ελάφι του Σερωτίου που έχει καιρό να πέσει, ή η Καικιλία η matertera, ή οι φιλόσοφοι του 46...και προβλέπω μετά να γράφουν οι εφημερίδες "ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΝΤΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΜΑΘΗΤΩΝ"! και
"ΕΛΑΦΙΑ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.
ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"
Μπορώ πλέον ανακουφισμένη να ζητήσω κείμενα για Παρασκευή;; Λοιπόν, αφού η Πορκία κάηκε πέρυσι... θα ήθελα Καικιλία, Το κοράκι, Το πάθημα ενός ψεύτη.... τη μάνα που κράζει τον γιο-κατακτητή... άντε και το ελαφάκι του Σερτώριου...
Το πάθημα ενός ψεύτη....Νασικά ή Ναυσικάααααααααααααα;;;;;
σε καμία περίπτωση όμως Λικίνιο Μουρήνα!
Γιατί βρε; Αν και κάηκε πέρυσι το Μουρουνέλαιο....
Λατινικά διαβάστε το 41 καλά...
Έχει τα περίεργα φαινόμενα, έπεσε το 2005, οπότε παίζει. Σκόπελος! λολ!
Είπες κάτιιι???? Νομίζω αρκετά τα έπιασα...
Ναι και μου έδωσες ιδέες γιατί δεν τα χώνευα αυτά τα σημεία με τις συνέπειες από Θέρισσο και τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη και τα διάβασα πολλές φορές χθες, και με ευνόησαν! Για πες κάτι και για λατινικααααααααααααααααααααα!
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ίδιο και το 46 που κάηκε στον oefe , εγώ ούτε καν θα τα κοιτάξω.
για μένα τα ποιο sos είναι το 36,37,43,48,29 και αυτό με τον ennio τον ποιητή
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μου αρέσουν αυτά με τους φιλοσόφους και το ελάφι.
Τότε να τα λέμε συνέχεια για να τα αναγκάσουμε να αυτοκαούν!
Ελάφι ελάφι ελάφι και φιλόσοφοι-εχθρόσοφοι!
cha0s
Περιβόητο μέλος
προσοχη μεγαλη σε παραθετικα οπωσ κ σε δευτερευουσεσ...Λοιπον... 31, 32, 37, 45.. κ γενικα, αρκετα σοσ το 48!!
Κ βεβαια, δεν ξεχνανε τισ μετοχεσ!!!
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Γιατί βρε; Αν και κάηκε πέρυσι το Μουρουνέλαιο....
Δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτό το κείμενο... όσες φορές κι αν το έχω κάνει, πάντα κάνω κάποιο λάθος στη μετάφραση! Απλά δεν το δέχεται ο οργανισμός μου! Θα πάρω την ανηψούλα της Καικιλίας, την οργή της μάνας και το ελάφι για κυρίως. Μη μου τα τυλίξετε για το σπίτι!
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτό το κείμενο... όσες φορές κι αν το έχω κάνει, πάντα κάνω κάποιο λάθος στη μετάφραση! Απλά δεν το δέχεται ο οργανισμός μου! Θα πάρω την ανηψούλα της Καικιλίας, την οργή της μάνας και το ελάφι για κυρίως. Μη μου τα τυλίξετε για το σπίτι!
Αλήθεια ποιο είναι το χαϊδευτικό της Καικιλίας; Κίλια;;;
Πλάκα θα έχει να πέσουν η Πορκία που την λατρεύω και το 30 ξανά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.