Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ειπα τι θα πεσει...τελος.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Σε καλό να μου βγει!
ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η Μαντάμ Ζαίρα !
Άγνωστο τι λες να πέσει ντόκτορα;;
Ο δαίμων του πληκτρολογίου φταίει...Νοβοροσίσκι λέγεται και έχει παίξει και σε ένα σήριαλ του μέγκα με την Ελένη ΓερασιμίδουΔεν υπάρχει Ναβαροσίσκι. Νοβοροσίσκι λέγεται, και είναι στο κεφάλαιο με τον Παρευξείνιο.
Δεν φτάνουν ως το άγνωστο οι μαντικές μου ικανότητες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Σε καλό να μου βγει!
ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η Μαντάμ Ζαίρα !
Άγνωστο τι λες να πέσει ντόκτορα;;
Θουκυδιδης...που θα ξερουμε οτι μπορει να μιλαει ΜΟΝΟ για πολεμο και δεν θα χρειαστει να βγαλω συντακτικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θουκυδιδης...που θα ξερουμε οτι μπορει να μιλαει ΜΟΝΟ για πολεμο και δεν θα χρειαστει να βγαλω συντακτικο
Ο φίλος μου ο Θούκυς που θα έχει στάνταρ το ρήμα πυνθάνομαι!
Πολλοί φοβούνται μην χτυπήσει πάλι ο πορρωμένος ασθενής "δημοσθένης".......
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ο φίλος μου ο Θούκυς που θα έχει στάνταρ το ρήμα πυνθάνομαι!
Περσυ ξενοφωντας δεν επεσε?
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περσυ ξενοφωντας δεν επεσε?
Ναι το Συμπόσιον, που πέφτει κάθε 2-3 χρόνια περίπου.
Ε.Π.Παπανούτσος, Ι.Μ.Παναγιωτόπουλος (επαναληπτικές), Συμπόσιον Ξενοφῶντος είναι λες και έχουν κάνει σύμβαση με τις πανελλήνιες και πέφτουν κάθε λίγο και λιγάκι!
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Ο Δημοσθένης είναι πολύ καλός για να χαντακώσει. Και ο Θουκυδίδης, αν θελήσει, δεν πάει πίσω.Ο φίλος μου ο Θούκυς που θα έχει στάνταρ το ρήμα πυνθάνομαι!
Ας μην ξεχνάμε και το Γοργία του Πλάτωνα... (και, γενικά, το άγνωστο προσφέρεται για να ψαλιδίσει εύκολα μερικές μονάδες. είμαι ακόμα β' λυκείου, δεν ξέρω, ούτε είμαι στη θέση όμως, να προτείνω θέματα. ωστόσο, θα περιοριστώ σε αυτό: δώστε τα όλα, ανεξαρτήτως θεμάτων. άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα, αλλά όρεξη και διάθεση για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος. πιστεύω ότι με θετική ενέργεια, καθαρό μυαλό και καλή προετοιμασία, ακόμα και ο πιο δύσκολος Δημοσθένης παλεύεται. καλή συνέχεια! )
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Αλλα οχι τι λεω.Εδω η ομαδα προβλεψεων σκιζει,σε λιγο θα το πιστεψει κιολας
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλη Τέλη Τέλη
Θέλουμε ενότητα 20 του Αριστοτέλη!
0queen01
Νεοφερμένος
Με τα καραγκιοζιλικια που κανανε με το κειμενο της Εκθεσης και τα λάθη της Φυσικης χλωμο το βλέπω να θιξουν το θέμα παιδεια τοσο αμεσα24 h 02 min left
Τέλη Τέλη Τέλη
Θέλουμε ενότητα 20 του Αριστοτέλη!
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τα καραγκιοζιλικια που κανανε με το κειμενο της Εκθεσης και τα λάθη της Φυσικης χλωμο το βλέπω να θιξουν το θέμα παιδεια τοσο αμεσα
;Ίσα ίσα αυτοί οι άνθρωποι (σχήμα κατ ευφημισμόν) είναι ικανοί για όλα και έχουν απεριόριστα όρια θράσους.
Μπορεί να βάλουν συνδυαστικό 20 του Τέλη με 11 της Πολιτείας και Εισαγωγή συνδυαστική για την διαλεκτική μέθοδο σελίδες 35 και 56 και στην ερώτηση με το παράλληλο κείμενο να έχουν 5 γραμμές απόσπασμα από το 7 του Πρωταγόραρου...και άγνωστο το Ω κοινόν αυτάδελφον Ισμήνης κάρα, αρ' οισθ' ὅτι Ζευς των απ' Οἰδίπου κακῶν....
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακη τι αλλο θα πεις ?
Δίνω ιδέες στους φωτεινούς παντογνώστες της κεε που θα βάλουν τα θέματα...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Νομίζω είδα Πρωταγόρα. Δε θυμάμαι!
Γαμώτο δηλαδή. Πολύ άγχος!
Φοβάμαι μη δε καταλάβω τις εκφωνήσεις. >.<
Ήταν και η αδερφή μου δίπλα να ροχαλίζει σαν το τρακτέρ!
Οκ, γκρίνια στοπ. Πάω να συνεχίσω τα Ηθικά.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
βγαζω τις εισαγωγες ολες απο τις 12 -12μιση μεχρι το βραδακι???βγαινουν ανετα ή οχι και θα αγχωθω??τις ειχα κανει επαναληψη πριν κανα μηνα...και δεν μπορω να μαθω καθολου απο πρωταγορα το δισελιδο μετα απο εκει που λεει για την περιγραφη των σοφιστων και για το σπιτι του καλια...
Αχ αυτό το σπίτι της Ελένης Καλλία! Ούτε εμένα μ' αρέσει εκείνο το κομμάτι, αλλά βγαίνει ο Καλλίας ο "ευγενικός οκοδεσπότης" όπως λέει και το βιβλίο, που εφηύρε τον νεολογισμό!
Η Πολιτεία έχει κατ εμέ την πιο δύσκολη εισαγωγή
Νομίζω και πιο έγκαιρα θα τις βγάλεις
Αχ αυτό το σπίτι της Ελένης Καλλία! Ούτε εμένα μ' αρέσει εκείνο το κομμάτι, αλλά βγαίνει ο Καλλίας ο "ευγενικός οκοδεσπότης" όπως λέει και το βιβλίο, που εφηύρε τον νεολογισμό!
Η Πολιτεία έχει κατ εμέ την πιο δύσκολη εισαγωγή
Νομίζω και πιο έγκαιρα θα τις βγάλεις
ο καλλιας βγαινει το αλλο δισελιδο δεν βγαινει που λεει αναλυτικα τα θεματα του σωκρατη.που τα χωριζει σε δυο μερη ενα με το μυθο και το υπολοιπο.αυτο δεν μπορω να το μαθω καθολου...ειναι σημαντικο??
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Η εισαγωγή του πρωταγόρα εκεί στα περιληπτικά είναι βλακεία. Την έχω διαβάσει πόσες φορές, δε μου μένει όπως οι άλλες, σε κάποια σημεία το αλλάζω λίγο. Διάβασε εσύ αριστοτέλη και πλάτωνα φουλ και είσαι κομπλέ, αυτά κάντα τελευταία!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.