lostpfg
Νεοφερμένος
9,73% στα μαθηματικα θετικής. προπερσι ηταν 12%. και τις χρονιες που αναφερεις πως κανενας δε σκεφτηκε το φερμα ηταν 17 και 22 τοις εκατο
αυτο με το 66% δεν το καταλαβα. πρωτη φορά ακουω τετοια στατιστικη
Εν πάσει περιπτώσει, κ εμενα ίσως μου κακοφαινόταν πριν τις πανελλήνιες αν μου έλεγε κάποιος πως δεν χρειάζεται να είσαι και κανα τρομερο μυαλό για να γράψεις, πως ακομα και ένας παπαγάλος γραφει (παπαγάλος με την ένοια πως κάνεις αυτόματα κάποιες κινησεις) και πως το να είσαι καλός στα μαθηματικά της γ δε λέει απαραίτητα κάτι, βλέποντας όμως κάποια πράγματα πιο αποστασιοποιημένα, πιο ψύχραιμαι και πιο ώριμα καταλαβαίνω πως δυστυχώς ετσι είναι τα πράγματα. Λεω δυστυχώς διοτι τα μαθηματικά (οπως όλα τα μαθηματα εξαλλου) θα μπορουσαν να προάγουν την πιο δημιουργικη σκέψη, δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, σε καμία περίπτωση.
Και αυτοί οι ελάχιστοι ίσως που μπορούμε να πουμε πως ξεχωρίζουν από τους άλλους δεν είναι σίγουρο πως θα γράψουν 20.
Κόιτα το ΑΠΘ βγάζει αύτο το 66%...Αυτό έιναι το ποσοστό που έβγαλε φέτος...Ψάξε και θα δείς τι λέω...Στην θετική με 20κάτι% αρίστουχους το 9,3... και τεχνολογικη για βάλε...!!!!Είδικα συνολικά απο το 9,κάτι% που λες μέχρι το 20%..Πολλόι αριστούχοι πέρυσι το 66% αυτών που σου λέω δεν έγραψε..Και έγω ξέρω σχολείο στην θεσσαλονίκη με 17-18 μαθητές με βαθμό πάνω απο 19...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
lostpfg
Νεοφερμένος
πραγματικα απορω γιατι σε αυτη τη χωρα ειμαστε των ακρων αλλος λει κανενας δεν εγραψε και αλλος λεει(αλεκα)στο σχολειο μου γραψαν ολοι 20.για να τελειωνει το παραμυθι για περσι εχω να σας πω οτι εγραψαν οι κακοι 5-6 οι μετριοι 11 12 που αλλες χρονιες θα γραφαν 16 17 οι καλοι 15 16 και οι αριστοι τα κονως παπαγαλακια που βγαζαν βαθμολογιες στο θεο 17-18 ελαχιστοι ηταν αυτοι που εγραψαν πανω απο 19 μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οποις εθελοτυφλει και λεει τα δικα του συγγνωμη που θα το πω κρυβει μια εμπαθεια
"εθελοτυφλει" Αυτο που λές μου αρέσει...Αντε για να λέγεται η αλήθεια...
πέρσι ήταν "σφαγή"..Δεν το λέω εγώ το λένε όλοι...
Το Α.Π.Θ ξανα λέω λέει ότι το 66% των αριστούχων πέρσι δεν έγραψε άριστα..Απλά στατιστική τους(πιθανή ερευνα απο συγκεκριμένο τμήμα ή φοιτητές)...Αυτό λέω...Αυτο λένε όλοι ένα έσυ στο σχολείο σου γράψατε όλοι 19+ μπράβο!!!!Να δώσω και εγώ τα στατιστικά..https://www.epil.gr/enimerosi/statistika/statistika_2005.htm
Προφάνος εδώ τα λέει όλα ..."Τα πάντα όλα...."Τεχνολογική 10,48
Θετική 9,37
Δε πα να ξέρεις και όλους αυτούς που έγραψαν 18-20 στην Ελλάδα εγώ ξέρω ότι το 66% των αριστούχων έπεσε στο 16-17 απο το 19..Αυτο λέει και ο φίλος ποιο πάνω...:no1:
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
πραγματικα απορω γιατι σε αυτη τη χωρα ειμαστε των ακρων αλλος λει κανενας δεν εγραψε και αλλος λεει(αλεκα)στο σχολειο μου γραψαν ολοι 20.για να τελειωνει το παραμυθι για περσι εχω να σας πω οτι εγραψαν οι κακοι 5-6 οι μετριοι 11 12 που αλλες χρονιες θα γραφαν 16 17 οι καλοι 15 16 και οι αριστοι τα κονως παπαγαλακια που βγαζαν βαθμολογιες στο θεο 17-18 ελαχιστοι ηταν αυτοι που εγραψαν πανω απο 19 μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου οποις εθελοτυφλει και λεει τα δικα του συγγνωμη που θα το πω κρυβει μια εμπαθεια
"εθελοτυφλει" Αυτο που λές μου αρέσει...Αντε για να λέγεται η αλήθεια...
πέρσι ήταν "σφαγή"..Δεν το λέω εγώ το λένε όλοι...
Το Α.Π.Θ ξανα λέω λέει ότι το 66% των αριστούχων πέρσι δεν έγραψε άριστα..Απλά στατιστική τους(πιθανή ερευνα απο συγκεκριμένο τμήμα ή φοιτητές)...Αυτό λέω...Αυτο λένε όλοι ένα έσυ στο σχολείο σου γράψατε όλοι 19+ μπράβο!!!!Να δώσω και εγώ τα στατιστικά..https://www.epil.gr/enimerosi/statistika/statistika_2005.htm
Προφάνος εδώ τα λέει όλα ..."Τα πάντα όλα...."
Δε πα να ξέρεις και όλους αυτούς που έγραψαν 18-20 στην Ελλάδα εγώ ξέρω ότι το 66% των αριστούχων έπεσε στο 16-17 απο το 19..Αυτο λέει και ο φίλος ποιο πάνω...:no1:
Οκ, ήταν σφαγή.
Αυτό λένε οι δημοσιογράφοι και πανικοβάλλουν τον κόσμο.
Βγηκα έξω από τις εξετάσεις και είδα 10 γονείς να περιμένουν τα παιδιά τους και να με ρωτάνε αν "ειδα τις παγίδες;;;;" που είπαν στα κανάλια.
Που υπήρχαν παγίδες δεν ξερω.
Το ότι όλα τα θέματα που μπήκαν υπήρχαν στα εξωσχολικά (Μπαρλα, Σαββαλα) όμως κανένας δεν το είπε. Κάποιος ο οποιος ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και είχε στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα δεν είχε πρόβλημα στο ν αναποκριθεί στα θέματα, επιμένω. Οπως επιμένω πως με σωστό διαβασμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει το μυαλό και η μαθηματική λογική όπως λέτε από τον απλώς καλά διαβασμένο, καλώς η κακώς ετσι είναι το συστημα.
Αν το 19 έγινε 17 οφείλεται πιο πολύ στην άκυρη την απόδειξη που πήγαν και βάλανε παρά στα "περίεργα" όπως λένε θέματα.
Το ότι το 66% των αριστούχων δεν έγραψε άριστα στα μαθηματικά δε μπου λέει κάτι. Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα για την έρευνα του εν λόγω τμήματος, θα ρωτήσω φίλους μου που φοιτουν εκεί και θα μάθω, γιατί δε δίνεις και κανενα συνδεσμο. Επίσης, οι βαθμολογίες που δίνεις είναι τις τριετίας 2003-2005.
Και εν πάσει περιπτώσει δεν νομίζω πως είναι ό,τι πιο φρόνιμο 10 μέρες πριν τις πανελλήνιες να καθόμαστε εδώ περα και να μιλάμε για σφαγές και ξέρω γω τι άλλο, αν μη τι άλλο οκ εσείς μπορεί να πηγαίνετε χαλαρά στις πανελλήνιες και να πιστεύετε πως σφαγη- ξεσφαγη θα γράψω, κάποιος όμως ο οποιος είναι λίγο πανικοβλημένος (κυρίως λόγω φροντιστηρίου, ο νοων νοειτω) δεν νομίζω πως του είναι και ευχάριστο να καθεται και να διαβαζει περι τις απίστευτης δυσκολίας των μαθηματικών.
fostiras13
Νεοφερμένος
Petrofskaya
Νεοφερμένος
Το σίγουρο είναι ότι αν έχεις ασχοληθεί σωστά όλο το χρόνο με τα μαθηματικά, έχοντας λύσει πολλές ασκήσεις και έχοντας την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη, σίγουρα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου, στον βαθμό δυσκολίας αυτού του μαθήματος συμβάλλει και ο όγκος της ύλης, η οποία δεν θεωρείται μικρή! Παρόλα αυτά, αν δώσεις την απαραίτητη προσοχή, ξαναλέω οτι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.
Στο θέμα που αφορά το αν τα θέματα του 2008 ήταν εύκολα.
Δεν διάβασα όλα τα ποστ, αλλά σε αυτούς που λένε οτι ήταν ευκολα: Ok ρε παιδιά, είστε φοβεροί, μπράβο σας, εδώ στην Ελλάδα χαραμίζεστε. Εσείς μπορεί να τα λύσατε εύκολα, αλλα μην λέμε τώρα οτι ήταν κι εύκολα. Για επίπεδο πανελλαδικών εξετάσεων, για το επίπεδο που έχει ο μέσος όρος των μαθητών στην Ελλάδα στο μάθημα αυτό, ήταν δύσκολα. Αυτοί που τα έλυσαν είχαν δουλέψει πάρα πολύ καθ'ολη την σχολική χρονιά. Αυτά ισχύουν κατα την γνώμη μου.
Όντως το να μιλάμε έτσι μια βδομάδα πριν τις πανελλήνιες δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά πιστεύω ο καθένας ξέρει τι βαθμό να περιμένει περίπου.
Υ.Γ Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει, είναι οτι όσο περνούν τα χρόνια, τα θέματα των μαθηματικών δυσκολεύουν.. Ελύσα χθες τα θέματα των πανελλαδικών του 2001 και ρε παιδιά, μου φάνηκαν γελοία μπροστά στα θέματα των νεότερων χρόνων! Τι παίζει;
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Petrofskaya
Νεοφερμένος
Και όντως δεν είναι άπιαστη η σκέψη τους, γιατί αφού δεις την λύση και τι έπρεπε να κάνεις σου φαίνεται πιο εύκολο το θεματάκι. Το θέμα είναι όμως να το σκεφτείς και μόνος σου, που εκεί το χάνουν οι πιο πολλοί(κι εγώ μεσα).
:S
miv
Επιφανές μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
τι γνώμη εχετε για τα μαθηματικα κατευθ. του χρονου??? εχω ακουσει απο αρκετους οτι είναι πολύ δύσκολα....
Όχι ρε παιδιά. Γελοία είναι.
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τα δεδομένα των μαθηματικών τα περσυνά θέματα ήταν όντως λίγο πιο "ανεβασμένα" απο τις άλλες χρονιές.
και κάτι άλλο, γενικότερο, (offtopic?) ας πούμε...κάτι μου λέει ότι θα με φάτε, αλλά θα το πώ: μόλις τελείωσα και εγώ το λύκειο (πέρυσι), είχα γράψει καλά κι'ολας μαθηματικά νόμιζα ότι "ήξερα μαθηματικά???(sic)" επειδή είχα πάει τρίτη λυκείου,έγραψα καλά μπλα μπλα μπλα. Πήγα με το καλό στο πανεπιστήμιο, και έκανα μαθηματικά Ι και ΙΙ, πήρα μία ιδέα, και έχω να πώ ένα. Η ύλη που έχει το βιβλίο δεν είναι ούτε το ένα δισεκατομμυριοστό αυτού που καλούμε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. Μόλις με το καλό μπείτε και εσείς σε ένα πανεπιστήμιο, και έυχομαι σε όλους το καλύτερο, θα δείτε πράγματα που δεν τα έχετε δεί ούτε στα όνειρα σας (εφιάλτες?). Έτσι λοιπόν θα καταλάβετε ότι, ό,τι κάνατε στο λύκειο ήταν μια σταγόνα στον ωκεανό των μαθηματικών. Τώρα αρχίζω και το συνειδητοποιώ και εγώ...
Takis_Kal
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά είναι ένα μάθημα στο οποίο καμία προετοιμασία δεν είναι πραγματικά αρκετή. Ενώ σε άλλα μαθήματα υπάρχει χρόνος κορεσμού, δηλαδή μετά από κάποιο σημείο ό,τι και να μπει το λύνεις.
Αυτο.
Στα θεωρητικα μαθηματα πχ ξερεις οτι ποτε δεν θα προδωθεις.
Παπαγαλια; Παπαγαλια. Ετσι θα γραψεις, συμφωνοι.
Ενω μαθηματικα δεν ξερεις ποτε απο που θα σου ρθει.
nikos_sp
Νεοφερμένος
Μην αγχώνεστε και να στε σίγουροι για τον εαυτό σας.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.