LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ναι.με δυσκολευουν ολα τοσο πολυ και κυριως αυτο το αεππ δεν παλευεται(ή μαλλον εγω δεν μπορω να το παλεψω).
αοδευ το χω αφησει τελευταια στιγμη και εκει φοβαμαι θα πατωσω...αστα μαυρα χαλια.
στη φυσικη δεν αναφερομαι...
ρώτησα γιατί γενικά λένε ότι η ύλη είναι πιο μικρή για αυτό επιλέγουν τεχνολογική..και για να αποφύγουν την χημεία...
καλή επιτυχία πάντως..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
ρώτησα γιατί γενικά λένε ότι η ύλη είναι πιο μικρή για αυτό επιλέγουν τεχνολογική..και για να αποφύγουν την χημεία...
καλή επιτυχία πάντως..
υλη(και ωρες διαβασματος) ιδια ειναι αλλιως ολοι μα ολοι θα επελεγαν την μια απο τις 2
αναλογα με το αν εισαι καλος ή οχι στη χημεια επιλεγουν οι περισσοτεροι(οπως και εγω... )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StingAs7
Νεοφερμένος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα πολυ φιλοι μου για που ειναι τεχνολογικη φοβοντουσαν τη βιολογια...βεβαια εγω δεν καταλαβαινω γιατι να φοβασαι τη βιολογια και οχι το ΑΟΔΕ???
εγω το αοδε φοβήθηκα
chrisxant
Νεοφερμένος
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
λατινικα για παντα
Συμφωνώ Κι εσύ θεωρητική του χρόνου ?
fockos
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
στο λεω εγω που το φοβομουν ολη την χρονια και κατεληξα να το διαβαζω σαν σκυλι τελευταιο 2μηνο πριν τις πανελληνιες και εγραψα,20(πραγματικα σε ανεβαζει,ειναι τιμιο μαθημα αν διαβασεις περνας)
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Το αοδε δεν ειναι με την καμια 100 σελιδες.Ίσως το θεωρούν πιο εύκολο από την Βιολογία, απλά μαθαίνουν παπαγαλία καμιά 100σταριά σελίδες.
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μαθήματα είναι πιο ενδιαφέροντα, κι έχουν μία συνέχεια από αυτά που μάθαινες στις προηγούμενες τάξεις.
Μπορεί γενικά να δυσκολεύομαι , αλλά και ποιος δε δυσκολεύεται ?
Η κάθε μία έχει τα δικά της, απλά νομίζω ότι η θεωρητική δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες 2 !
Αυτό γιατί δε μπορούμε να συγκρίνουμε τη στείρα αποστήθιση με τα αλλοπρόσαλλα μαθηματικά !
moxa15
Διάσημο μέλος
εχεις δικιο αλλο τι λενε οι σελιδες αλλο ποσο ειναι συνολοΤο αοδε δεν ειναι με την καμια 100 σελιδες.
νομιζω ειναι καμια 60αρια ή κατι τετοιο.Αλλα και παλι ρε παιδια οταν αρχισετε να το μαθαινετε θα δειτε οτι δεν ειναι και τοσα πολλα αφου θα παρατηρησετε οτι πολλες παραγραφοι-εισαγωγες- ειναι λιγο πολυ ιδιες....
Για το ΑΟΔΕ δειτε και το αρχειο εδω στο ischool βοηθαει παρα πολυ...
Αυτό γιατί δε μπορούμε να συγκρίνουμε τη στείρα αποστήθιση με τα αλλοπρόσαλλα μαθηματικά !
wtf μας την ειπαν???????????????
οπαααααααα στα usb μεγαλης χωρητικοτηας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HumaneTouch
Νεοφερμένος
Η κάθε μία έχει τα δικά της, απλά νομίζω ότι η θεωρητική δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες 2 !
Έχεις πάει θεωρητική κατεύθυνση; Πώς μπορείς να ξέρεις ότι η θεωρητική χρειάζεται στείρα αποστήθιση; Σε πληροφορώ ότι κανένα από τα μαθήματα μας δεν θέλει στείρα αποστήθιση αν θέλεις να γράψεις άριστα . Α! Το να μαθαίνεις ασκήσεις μαθηματικών απ' έξω δεν είναι παπαγαλία; Γιατί μην δουλευόμαστε πολλοί που δίνουν μαθηματικά κατεύθυνσης μαθαίνουν ασκήσεις ...
Και οι 3 κατευθύνσης θέλουν πρώτα από όλα ταλέντο για να είσαι άριστος. Συνθετική και πρακτίκη σκέψη η Θετική/Τεχνολογίκη και ευχέρεια λόγου και φαντασία η Θεωρητική . Πάντως και στις 3 παίζει ρόλο η κριτική ικανότητα και η λογική . Καμία κατεύθυνση δεν είναι καλύτερη από την άλλη και προφανώς δεν μπορεί να τις συγκρίνει κανείς γιατί απλά δεν έχει πάει σε όλες!
moxa15
Διάσημο μέλος
Σε πληροφορώ ότι κανένα από τα μαθήματα μας δεν θέλει στείρα αποστήθιση αν θέλεις να γράψεις άριστα
δλδ στην ιστορια στη θεωρητικη που εισαι τι θελει;;;;
StingAs7
Νεοφερμένος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω βαρεθει να ακουω οτι η θετικη ειναι η πιο δυσκολη κατευθυνση,η θεωρητικη ειναι η πιο ευκοληΕγώ αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, πάλι θετική θα διάλεγα.
Τα μαθήματα είναι πιο ενδιαφέροντα, κι έχουν μία συνέχεια από αυτά που μάθαινες στις προηγούμενες τάξεις.
Μπορεί γενικά να δυσκολεύομαι , αλλά και ποιος δε δυσκολεύεται ?
γιατι το μονο που χρειαζεται ειναι η αποστηθηση...
ναι ειμαι θεωρητικη και ναι χρειαζεται και την αποστηθηση αλλα πως θα κανεις αγνωστο αν δεν εχεις κριτικη σκεψη;για να κανεις αγνωστο χρειαζεται να εχεις καλη γνωση γραμματικης και συντακτικου και να κανεις πολυ εξασκηση....
θα μου πεις η ιστορια σκετη αποστηθηση ειναι....δεν θα διαφωνησω αλλα για να κανεις τις πηγες πρεπει να καταλαβαινεις τι λεει το βιβλιο και να κανεις καλη συνθεση πηγης και βιβλιου
η λογοτεχνια ειναι αδυνατον να μαθεις ολα τα σχολια...και πρεπει να κατανοεις καλα τι σε ρωταει για να απαντησεις...
στα λατινικα ειναι πιο σημαντικο να κατανησεις...δεν χρειαζεται η αποστηθηση
και το γνωστο δεν ειναι στειρα αποστηθηση...οι αποψεις του πλατωνα και του αριστοτελη ειναι στειρες γνωσεις;;;
και στην βιολογια γεν. που κανω αποστηθηση χρειαζεται οπως την ιστορια...τι δηλαδη ειναι θεωρητικο μαθημα;;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Όπως εγώ λοιπόν δε λέω τέτοια, έτσι και εσείς μην κρίνετε μαθήματα που δεν διαβάσατε ποτέ και ούτε πρόκειται. Τώρα αν σας φουσκώνει ο κομπασμός με το να υποβιβάζετε τους παπαγάλους θεωρητικούς για την ιστορία, επειδή έχει στάνταρ ύλη, τόσο πιο πολύ γίνεται φανερό ότι η παιδεία που προσφέρεται δημιουργεί ανθρώπους μονομερείς, τεχνοκράτες, κομπλεξικούς που για να αναδειχτούν υποτιμούν και υποβιβάζουν τους άλλους γιατί πολύ απλά είναι είναι ανεπαρκείς πνευματικά.
Ναι καλά μου τέκνα, υπάρχουν παπαγάλοι. Παντού.
Ναι καλά μου τέκνα, υπάρχουν μαθητές που δε σκαμπάζουν γρι. Παντού.
Αυτό που μερικοί αδυνατείτε να καταλάβετε με το μικρό σας μυαλουδάκι είναι ότι ΤΗΝ τανα την κατεύθυνση τη διαλέγουμε γιατί στοχεύουμε κάπου. Για να περάσουμε λοιπόν στην τάνα τη σχολή, πρέπει να περάσουμε από τα μημένα τα μαθήματα που προυποθέτει η είσοδος σε αυτή.
Οπότε...
Συμπερασματικά, θα λέγαμε ...
Τραβάτε να ανοίξετε κανένα βιβλίο γιατί μένουν 2 βδομάδες και μετά έχετε όσο χρόνο θέλετε να λέτε τις μαμακίες σας ελεύθερα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Vasilis125
- Hased Babis
- Aggel0sss
- Deadly_sorrowX
- Than003
- BoredPanda
- Mariahj
- Schlimazel
- anastasis06
- Fanimaid123
- mariadat
- Alexecon1991
- _Aggelos123
- J.Cameron
- Darkking
- Daydreamer
- Georgia110
- vivus
- Λαμπρινηη
- dimlevi
- pinkheart
- lnesb
- Rene2004
- Anonym0s
- luisnazariodelima
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- tsiobieman
- nicole1982
- Viedo
- Revekka
- Dimitris9
- fockos
- Kostakis45
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Barka
- Christina947
- CELTICS FAN
- Bak563
- Johnman97
- eri548
- Αριάνα123
- Μάρκος Βασίλης
- Belle26
- MarcoReus
- T C
- PanosBat
- hirasawayui
- stefan
- Αλκης Κ.
- roud
- Slytherin
- ΘανάσοςG4
- Monster Hunter
- charmander
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.