Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
02-07-13
11:15
Κανω καλοκαιρινα στα γερμανικα φετος... Σε 2 μερες σταματαω μεχρι στις 1 Αυγουστου και μετα παααααλι.... Νταξ οσο και να λατρευω τα γερμανικα δεν μου αρεσει που ολο το καλοκαιρι κανω φροντ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 392 μηνύματα.
03-07-13
15:54
Εκανα περυσι καλοκαιρινα στα αγγλικα για το lower μεχρι τα μεσα ιουλιου για να δωσω τον δεκεμβριο. Κουραστικα λιγο αλλα οι κοποι μου απεδωσαν εχοντας παρει michigan & cambridge με C. Eδωσα και τα 2 περισσοτερο για την εμπειρια και για να κατευθυνθω για το proficiency. Τελικα επελεξα με διαφορα το proficiency του cambridge ! Θεωρω πως τα καλοκαιρινα για το lower ειναι ενταξει αλλα για το proficiency (χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια) τα βρισκω αχρηστα διοτι η υλη του ενος διαφερει απο την υλη του αλλου. Η υλη του proficiency δεν θελει βιασυνη, θελει κατανοηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.