Resistance
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέτυχες το σκοπό σου;
Ευτυχώς ναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George_2099
Νεοφερμένος
θετική με μαθηματικά και βιολογίαΠροσανατολισμό;
panspil
Νεοφερμένος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορεις να μας πεις πως να διαβαζουμε μαθηματικα;; στην καλοκαιρινη προετοιμαια τη δουλεια πρεπει να βγαλω....αρκουν 5 καθε ειδους μαζι με λυμενες..;; ευχαριστω...
Η ερώτηση σου απευθύνεται σε εμένα;
panspil
Νεοφερμένος
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
Σύνολο 15 ώρες την βδομάδα στην Ομάδα Θετικών Σπουδών (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Έκθεση)
Πάμε όλοι δυνατά, διαβάζουμε όσο μπορούμε και όσο αντέχουμε σοβαρά για τον στόχο μας!
Θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρουμε τελικά να περάσουμε στις πρώτες μας επιλογές.
Καλή τύχη σε όλους!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ξεκινήσαμε προετοιμασία και εμείς την Παρασκευή!
Σύνολο 15 ώρες την βδομάδα στην Ομάδα Θετικών Σπουδών (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Έκθεση)
Πάμε όλοι δυνατά, διαβάζουμε όσο μπορούμε και όσο αντέχουμε σοβαρά για τον στόχο μας!
Θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρουμε τελικά να περάσουμε στις πρώτες μας επιλογές.
Καλή τύχη σε όλους!
Πες μου αν είμαι καλός μάντης...
Πες μου ότι θέλεις μαθηματικό. Πες μουυυ!!!
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτα ειχα να σου πω,ελπιζω να μην σε κουρασα και οι συμβουλες μου να ηταν ουσιαστικες!!!Ξεκινα δυνατα και να δεις που οι κοποι σου θα ανταμοιφθουν.Καλη επιτυχια!!!
Resistance
Νεοφερμένος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ σχεδόν έχω τελειώσει και τις αντίστροφες γιατί είχα κάνει ένα μήνα και βάλε τον Μάρτη-Απρίλη...Πόσο λες να μου πάρουν τα Όρια-Συνέχεια συναρτήσεων δεδομένου ότι θα τα ξεκινήσω στις 29-30;
Εξαρταται ποσες ωρες κανεις μαθημα.
Resistance
Νεοφερμένος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
4 ώρες ιδιαίτερο.
Με 4 ωρες την εβδομαδα υποθετω τελη ιουλιου το πολυ αρχες αυγουστου θα εχεις ξεμπερδεψει,μιας και εισαι ιδιαιτερο.Τα ορια εχουν αρκετα πραγματακια ειδικα στις απειροτητες,κριτηρια παρεμβολης και αλλα ωραια με συνεπεια να εχουν πολλες ασκησεις οι οποιες ισως και να κουραζουν εδω που τα λεμε.Βεβαια ο χρονος που σου εδωσα δεν ειναι στανταρ αναλογα με τον καθηγητη σου αν θελει να εμβαθυνει και αλλο να σου δωσει επιπλεον ασκησεις και αλλα εξτραδακια σιγουρα θα παρει πιο πολυ.Για την συνεχεια εχει ασκησουλες οι οποιες βεβαια στηριζονται στα ορια , εχει παραμετρικες ασκησεις αλλα πιστευω δεν θα σε ζορισουν αν εχεις κατανοησει καλα τα ορια.Αφηνω εσκεμενα εκτος θεωρημα bolzano,θετ,θμετ τα οποια θα τα δεις στην πορεια ειδικα τον bolzano
Resistance
Νεοφερμένος
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ντάξει λογικά έξτρα πράγματα στην επανάληψη θα κάνουμε τώρα θα κοιτάξουμε να ολοκληρώσουμε τον Μπάρλα για να τελειώσουμε και την ύλη τον Φεβρουάριο...Αλλά εγώ θα δουλεύω και σπίτι με άλλο βοήθημα για μεγαλύτερη εμβάθυνση(ως προς το ποιό ψάχνομαι ακόμα...).
Η αληθεια εινια πως ο μπαρλας εχει λιγες ασκησεις σε καθε περιπτωση οποτε καλα κανεις και ψαχνεσαι για αλλα βοηθηματα
Resistance
Νεοφερμένος
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
Πες μου αν είμαι καλός μάντης...
Πες μου ότι θέλεις μαθηματικό. Πες μουυυ!!!
Είναι η τρίτη μου επιλογή, αγαπημένη DeutschLover!
Πρώτα θέλω Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών και μετά Μαθηματικό. Αυτές είναι οι επιλογές που έχω κάνει
Αν δεν περάσω σε καμία από τις τρεις θα ξαναδώσω. :-))
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Είναι η τρίτη μου επιλογή, αγαπημένη DeutschLover!
Πρώτα θέλω Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών και μετά Μαθηματικό. Αυτές είναι οι επιλογές που έχω κάνει
Αν δεν περάσω σε καμία από τις τρεις θα ξαναδώσω. :-))
Τουλάχιστον είναι 3η επιλογή και δεν έπεσα τόσο έξω
Καλή επιτυχία! Αν και εύχομαι να καταφέρεις να μπεις στην πρώτη σου ( έχει άλλη χάρη πιστεύω να πετυχαίνεις τον πρώτο σου στόχο )
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
Τουλάχιστον είναι 3η επιλογή και δεν έπεσα τόσο έξω
Καλή επιτυχία! Αν και εύχομαι να καταφέρεις να μπεις στην πρώτη σου ( έχει άλλη χάρη πιστεύω να πετυχαίνεις τον πρώτο σου στόχο )
Σε ευχαριστώ πολύ!
Εσύ ποιον προσανατολισμό έχεις διαλέξει και ποια είναι η πρώτη σου επιλογή;
**Φυσικά και έχει άλλη χάρη να πετυχαίνεις τον πρώτο σου στόχο και δινει τρομερή ικανοποίηση.
toufita
Νεοφερμένος
Ζητήστε να σας διδάξουν τεχνικές συγγραφής στην έκθεση για είδη προλόγου, επιλόγου, μεταβατικής παραγράφου, καθώς και τεχνικές πύκνωσης κειμένου για το 25/25 στην περίληψη. Ζητήστε έτοιμες γραμμένες περιλήψεις και εκθέσεις από τον καθηγητή!
Εμβαθύνετε στα ερμηνευτικά στο γνωστό προσεγγίζοντας συγκριτικά τις φιλοσοφικές θεωρίες!
Μάθετε αρχαία σαν να ήταν ξένη γλώσσα! Πηγαίνετε ένα δικό σας άγνωστο στον καθηγητή να σας το μεταφράσει επιτόπου, αν δεν είναι σε θέση ...μακρυά! Έχω δει και έχω ακούσει πολλά ειδικά για το άγνωστο! Τη γραμματική τη μαθαίνετε και μόνοι σας, όμως για να αντιληφθείτε τη δομή του αρχαιοελληνικού λόγου χρειάζεστε δίπλα σας κάποιον που κατέχει σε βάθος τη γλώσσα και δεν παπαγαλίζει βοηθήματα! Καθηγητές που οι ίδιοι έγραψαν κάτω από 18 πανελλήνιες δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσουν...
Στην ιστορία βάλτε σε χρονολογική σειρά τα γεγονότα, αναζητήστε αιτιώδεις σχέσεις, κατανοήσετε την ύλη σε βάθος και επιλέξτε την παρά θετική ως την πλέον ασφαλή μέθοδο για τις πηγές!
Με σεβασμό στην προσπάθειά σας, τα όνειρά σας και την αγωνία των γονιών σας...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.