DrHouse
Διάσημο μέλος
Που φτασαμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενταξει,το παρεμποριο φροντιστηριακης ''γνωσης'' εχει φτασει σε ενα επιπεδο αηδιας.Το πιστευω οτι απο την Γ γυμνασιου,θα αρχιζουν καποιοι την μελετη μαθηματων της Γ λυκειου σε λιγα χρονια.Ειναι τραγικο πως η τρομολαγνεια σας ωθει σε τετοιες ακραιες και μη αναγκαιες πραξεις.Στην Α και Β λυκειου κυνηγηστε γκομενακιαααααααααα ρε,τι φροντιστηρια
Που φτασαμε...
τωρα με την κριση σωζεται καπως το πραμα ,αμα ειχε και ο κοσμος χρηματα, απτο δημοτικο θα πηγαινανε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
τωρα με την κριση σωζεται καπως το πραμα ,αμα ειχε και ο κοσμος χρηματα, απτο δημοτικο θα πηγαινανε
Να ενα θετικο της κρισης
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Τι φροντιστηρια και βλακειες εγω ειμαι καθε μερα στην παραλια.Απολαυστε το καλοκαιρι σας.Εμενα με φωναξαν απ το φροντιστηριο που μολις τελειωσε η αδερφη μου να κανονισουμε τα μαθηματα που θα κανω του χρονου και τους ειπε η μανα μου οτι απ το σεπτεμβριο θα τα συζητησουμε αυτα.Δεν υπαρχει λογος να κανετε φροντιστηριο αυτο το καλοκαιρι εκτος και αν αντιμετωπιζετε πολυ σοβαρο προβλημα σε καποιο μαθημα.
Μην χασουν το παραδακι τους...ολοκληρη βιομηχανια εγιναν τα φροντιστηρια!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Όπως προείπα θεωρώ ότι δεν έχω πρόβλημα με Βιολογία και Χημεία.
Έτσι απο τότε που τελείωσαν τα σχολεία πήρα ένα βοήθημα Βιολογίας της 2ας Λυκείου και το διαβάζω.
Υπολογίζω το αργότερο μέχρι Οκτώβριο να έχω βγάλει την ύλη και έτσι να μπω τον Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης.
Ούτε φροντιστήριο, ούτε τίποτα.
Νοέμβριο στη Βιολογία της 3ης? Ε εντάξει και έλεγα γίνομαι κακός τόση ώρα
Μου φαινεται λιγο νωρις ρε φιλε!! Ειναι σαν να πρεπει να αρχισω γω Ιστορια 3ης τον Νοεμβρη;;$
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Σε ένα χρόνο από τώρα, θα διαπιστώσετε ότι χάσατε ένα όμορφο καλοκαίρι ή, τουλάχιστον, μέρος από αυτό.
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν υπάρχει τρομερό πρόβλημα σε κάποιο μάθημα θεωρώ πως είναι υπερβολή!Εφόσον θέλετε να διαβάσετε,διαβάστε ένα λογοτεχνικό βιβλίο ή απλά χαλαρώστε
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
γιατι οποιος κανει μαθημα δεν ευχαριστιεται το καλοκαιρι?
Πες μου ότι αυτό είναι ρητορική ερώτηση.
Αλλιώς περίμενε να το διαπιστώσεις.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Το θέμα είναι το επόμενο σου καλοκαίρι, οπότε δεν αξίζει να χάνεις μέρες και από αυτό!γιατι οποιος κανει μαθημα δεν ευχαριστιεται το καλοκαιρι?
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μία συμβουλή γι αυτούς που θα πάνε θεωρητική ..άμα θέλετε να είστε έτοιμοι για την κατεύθυνση διαβάστε μόνο λίγη γραμματκή και συντακτικό πριν ξεκινήσουν τα σχολεία και καλύψτε τα κενά που έχετε ...θα τα χρειαστείτε για το άγνωστο κείμενο ..απ εκεί και πέρα δεν νομίζω να σας δυσκολέψει κάτι...το καλύτερο που έχετε να κάνετε μία επαναληψούλα σ'αυτά!
Θα είστε χαλαροί μετά ..βέβαια θα μάθετε καινούργια πράγματα στη μέση της χρονιάς αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσετε τα κενά να μεγαλώνουν ..
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όποιος θέλει κάνει θερινά όποιος θέλει δεν κάνει..
Και στο κάτω-κάτω τα λεφτά απο σας τα παίρνω και πληρώνω τα φροντιστήρια μου;
Αφήστε μας εμάς να κάνουμε μαθήματα και εσείς αντί να κάθεστε μπροστά απο την οθόνη σας και να λέτε το ένα και το άλλο πηγαίνετε βόλτα ή για κανα μπανάκι.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί γίνεται όλο αυτό;
Όποιος θέλει κάνει θερινά όποιος θέλει δεν κάνει..
Και στο κάτω-κάτω τα λεφτά απο σας τα παίρνω και πληρώνω τα φροντιστήρια μου;
Αφήστε μας εμάς να κάνουμε μαθήματα και εσείς αντί να κάθεστε μπροστά απο την οθόνη σας και να λέτε το ένα και το άλλο πηγαίνετε βόλτα ή για κανα μπανάκι.
Διαλογο κανουμε , και προσπαθουμε να βρούμε την καλύτερη λύση .
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.