panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

μεγαλο βαθμο βγαζεις και χωρις θερινα κατα την μεταβαση Β-->Γ λυκειου. ....Τα φροντηστιρια σας εχουν τρομοκρατησει για τα καλα βλεπω
οχι,ουτε καν ,μονο με διαβασμα κατα τη διαρκεια της σχολικης χρονιας ,μπορει καποιος να διαπρεψει. Εδω πολλοι μεχρι την β λυκειου δεν ανοιγουν βιβλιο και στο τελος γραφουν ανετα 15+ .
Ευτυχώς έχω γλυτώσει το στυλ φρόντιστηρίου στα θεωρητικά μαθήματα διότι κάνω με 2 φιλαράκια στο σπίτι του ενος με την μητέρα του που είναι εξαίρετη φιλόλογος. Επισης για να βγάλεις 19αρια και 20αρια ειδικά με τα θέματα της θετικής κατά την γνώμη μου τουλάχιστον στην τρίτη Λυκείου ακόμα και ο καλύτερος μαθητής χρειάζεται εξωσχολικό μάθημα,λόγω ενδοσχολικών καθηγητών..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς έχω γλυτώσει το στυλ φρόντιστηρίου στα θεωρητικά μαθήματα διότι κάνω με 2 φιλαράκια στο σπίτι του ενος με την μητέρα του που είναι εξαίρετη φιλόλογος. Επισης για να βγάλεις 19αρια και 20αρια ειδικά με τα θέματα της θετικής κατά την γνώμη μου τουλάχιστον στην τρίτη Λυκείου ακόμα και ο καλύτερος μαθητής χρειάζεται εξωσχολικό μάθημα,λόγω ενδοσχολικών καθηγητών..
εξωσχολικο μαθημα χρειαζεται ναι, αλλα οχι απτο καλοκαιρι
mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

εξωσχολικο μαθημα χρειαζεται ναι, αλλα οχι απτο καλοκαιρι
εγω παντως ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κανεις φροντ ! για να καταφερεις κατι καλο ...αν θες να γραψεις ενα 15 οοοκ μην κανεις και μαγκια σου ! αν θες ομως 18 και 19 τοτε....οπωσδηποτε επιπλεον μαθημα και το καλοκαιρι!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παντως ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κανεις φροντ ! για να καταφερεις κατι καλο ...αν θες να γραψεις ενα 15 οοοκ μην κανεις και μαγκια σου ! αν θες ομως 18 και 19 τοτε....οπωσδηποτε επιπλεον μαθημα και το καλοκαιρι!
βασικα ,λυπαμαι που στο λεω αλλα πλεον δεν εχεις ελπιδες για να γραψεις 18,19 απο την στιγμη που δεν εκανες καλοκαιρινα καθε χρονια απτην α γυμνασιου ,πλεον ολα εχουν χαθει..

Κόιτα,μερικοί θέλουν να αρχίσουν από τώρα για να μπουν στην ύλη της τρίτης νωρίτερα. Κακό δεν κάνει πιστεύω..
κανει ,στην τσεπη των γονιων τους
mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Προσωπικα ευτυχως δεν πληρωνω. Αλλα και να χρειαζοταν. . Ο καθένας όπως τον βολεύει. Προτιμώ να ζοριστώ λίγο παραπάνω για να βγάλω πιο νωρίς την ύλη . .κανει ,στην τσεπη των γονιων τους
βασικα ,λυπαμαι που στο λεω αλλα πλεον δεν εχεις ελπιδες για να γραψεις 18,19 απο την στιγμη που δεν εκανες καλοκαιρινα καθε χρονια απτην α γυμνασιου ,πλεον ολα εχουν χαθει..![]()
Εξαρτάται το επίπεδο του μαθητή. Α επίσης ρώτα τον χρήστη nafasskata την πορεία του στο Λύκειο;-) Εκεί να δεις αλλαγή. Το έχει αναφέρει σε ένα thread.
Δεν είναι κακό να εκφράζει κανείς την γνώμη του!!!Ο καθένας έχει την άποψή του!ναι βασικα λυπαμαι που μιλαμε σοβαρα και το καταστρεφεις !
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Απολαύστε το καλοκαίρι σας.

spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Και που θα σε βοηθήσει αυτό?εγω παντως εχω αρχισει μαθηματικα-φυσικη.θελω να προχωρησω την υλη,εστω και λιγο για να νιωθω πιο ανετος.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Κάθε χρονιά και πιο πιστοί στην παραπαιδεία, ωραία.

Δεν βλέπω λόγο γιατί να ζοριστείς από το καλοκαίρι της Α' λυκείου ακόμα και αν θες υψηλή σχολή, αλλά τέσπα, δεν είμαι δικτάτορας να επιβάλλω άποψη, συνεχίστε.

spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

η υλη στην δευτερα αλλαζει παλι.
Ποιος στο ειπε αυτο;
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος

προσωπικα θα νιωθω πιο σιγουρος για το τελος αφου θα αρχισουμε την υλη της τριτης απο τα χριστουγεννα περιπου.επισης η υλη στην δευτερα αλλαζει παλι.
Στη Φυσική Γενικής εννοείς αυτή την αλλαγή ??? ----> https://vmarousis.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html
Guest 278211
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.