13diagoras
Δραστήριο μέλος
συμφωνω απολυτα...αλλα δεν θα ηταν κακο να περναμε και μια ματια απο την β' ομως ενας χρονος ειναι αρκετος για να τα εμβαθυνουμε. η επαναληψη και περισσοτερη εξασκηση θα ηταν οτι επρεπε καθως ειναι σημαντικη η υλη της α'λυκειουΛοιπόν........
Έγω προσωπικά πιστεύω πως είναι νωρίς για θερινό φρο από τώρα..
κοίτα όμως παίζουν ρόλο πολύ παράγοντες για την απόφαση που πρόκειται να πάρεις όσον αφορά το θέμα αυτό.. Εννοώ ότι άμα δεν άνοιξες ποτέ στη ζωή σου βιβλίο και τώρα σου ήρθε καμία Θεία Φώτιση να στρωθείς από τώρα για να περάσεις κάπου σε δύο χρόνια.. είναι σημαντικό να αρχίσεις να στρώνεις βάσεις από τώρα γιατί......... Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεται αλλά.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Εγώ δε κάνω, αλλά μέσα στο καλοκαίρι κάνω συνεχώς επαναλήψεις σε φυσική, άλγεβρα, γεωμετρίαγιατί μ'αρέσουν, είναι της κατεύθυνσης που θα επιλέξω και θέλω να μη τα ξεχάσω.. Αυτά!:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss2009
Νεοφερμένος
Να σου πω δημήτρη πόσες ώρες περίπου αφιερώνεις την μέρα για να διαβάσεις για τα θερινά του φροντιστηρίου σου ?Στις 13 τότε
Γιατί εγώ το αντέχω; Μου' χει βγει η πίστη.
Κάνω
Άλγεβρα
Φυσική Γενικής
Φυσική Κατεύθυνσης
Μαθηματικά Κατεύθυνσης
Χημεία Κατεύθυνσης
Χημεία Γενικής
Έκθεση
Αυτά τα ολίγα. :p
Εγώ όμως μάθημα θα αρχίσω κατά τις 11 Σεπτέμβριου :dance:
Και Πάσχα-Χριστούγεννα καθόμαστε 15 μέρες, είτε είμαστε Α, είτε Β, είτε Γ. Αυτό με ενθαρρύνει κάπως.
:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
1.να καλύωουν κενά.
2.να έχουν καλύτερη απόδοση στο σχολείο.
Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος λόγος για καλοκαιρινά..Εκτός και αν θες να είσαι μαζί με τους φίλους σου για να κάνεις χαβαλέ μέσα στην τάξη αν και στα τμήματα λυκείου δεν υπάρχουν τέτοια..Μόνο στων γυμνασίων (έχω αρχίσει φροντηστίριο απο την 3η γυμνασίου γιατί είχα πρόβλημα στα αρχαία).Απο μικρή στα βάσανα που λέμε..
djimmakos
Διάσημο μέλος
Να σου πω δημήτρη πόσες ώρες περίπου αφιερώνεις την μέρα για να διαβάσεις για τα θερινά του φροντιστηρίου σου ?
Κανα 2ωρο.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
cel
Δραστήριο μέλος
εγω δεν θα κανω κανενα μαθημα το καλοκαίρι οχι οτι κανω μαθήματα το χειμώνα αλλά θεωρώ οτι δεν μου χρειάζονται .... επίσης είμαι της γνώμης οτι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου και ο καθένας μας και απο το να δίνω λεφτά σε δασκάλους που μπορει να μην σε μαθουν προτιμώ να διαβαζω με φιλουσ που είναι και ποιο διασκεδαστηκό ..............
Με τους φιλους ειδικα το καλοκαιρι περισσοτερο χαβαλε θα κανετε παρα θα διαβαζεται.Και οσο για το δασκαλο κατι θα σου μαθει.Δεν μπορει να ταξερεις ολα
superman
Δραστήριο μέλος
nick_the_greek
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
Εγώ παιδιά δεν θα κάνω φρο αλλά μόνος όταν δεν έχω δουλειά κάνω διανυσματα! Πιστεύω ότι παίρνω μια ιδέα.... κι ας μην τα καταλαβαίνω όλα! Το είχα κανει κ πέρυσι με την άλγεβρα και δεν χρειάστηκε να ζοριστώ καθόλου μέσα στην χρονιά.... στον χαβαλέ 20... Δοκιμάστε το!!!
συμφωνω μαζί σου απόλυτα.Ασετο:παιδιά ξερει κανεις πώς μπορω να δημιουργήσω ενα νέο θέμα?ευχαριστώ προκαταβολικά:thanks:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Daisy
Δραστήριο μέλος
αλλα 4 μαθηματα αλλα και απο 4ις ωρες την καθε φορα...
superman
Δραστήριο μέλος
Πατάς εκεί που λέει ''νέο θέμα'' στο κόκκινο πλαίσιο.
ευχαριστώ πολύ.Αλλα δεν καταλαβα ακριβώς.Αυτό το κόκκινο πλαίσιο πού είναι?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
Πάνω από τα θέματα που υπάρχουν.
ευχαριστώ παρα πολύ.Ισως εγινα λιγο κουραστικός αλλα είμαι καινουριος στο site.ευχαριστώ παντως:thanks::no1:
iStudy
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τέλη Αυγούστου με Σεπτέμβριο ξεκίνησε μαθήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.