Lefteris278
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Όχι.Στα αγόρια: Θα φιλούσατε ποτέ μια άγνωστη;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
και γιατι?
εαν με γουσταρε και
ηθελα και καλα να τον βοηθησω να ξεμπλοκαρει
γιατι οχι...στον ερωτα ολα επιτρεπονται γαρ
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
-Καλημέρα...
-Καλημέρα...--->Σματς..Σμουτς;
μου φαίνεται κάπως...
nPb
Επιφανές μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Μου αρέσει να δίνω τυπικά φιλιά στο μάγουλο όταν χαιρετάω με την συνθήκη ότι έχουμε ξαναπεί κάποια «γεια» και μόνο αν το άτομο που χαιρετάω είναι μια άγνωστη κοπέλα. Το φιλί στο μάγουλο δεν είναι πρόστυχο. Το μυαλό πολλών ανθρώπων είναι πρόστυχο. Νομίζω ότι ένα απλό φιλί στο μάγουλο μας φέρνει πιο κοντά ως ανθρώπους. Όπως και μια αγκαλιά..Δυστυχώς όλα τα έχετε βαφτίσει: πέσιμο, έρωτα και σεξ..Έλεος.
ή οι επιλογές:
- σχέση για τα μάτια του κόσμου (και των συγγενών ή και των φίλων μας)
- σχέση μέσω sms / κλήση με απόκριψη / αναπάντητες κλήσεις
- σχέση μέσω facebook ή msn
- σχέση αναμονή στο ακουστικό (Μήτσο είμαι κρυωμένη)
- σχέση ρουτίνας λόγω ρουτίνας ===> βραδυές μοναξιάς σε ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- σχέση-δικαιολογία ή σχέση-ψέμα: σχέση με φαντάρο (μόνο για κοπέλες)
- σχέση από αυτή που πουλάει η αγορά (ένας νέος, μια νέα,..και τα υπόλοιπα μέσω συναισθήματος )
ενω εσυ ολες τις σχεσεις τις βαφτιζεις επιφανιακες και για τα ματια του κοσμου
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Έχω την εντύπωση πως το ερώτημα δεν αναφέρεται σε φιλί στο μάγουλο... και με άτομο τελείως άγνωστο.Μου αρέσει να δίνω τυπικά φιλιά στο μάγουλο όταν χαιρετάω με την συνθήκη ότι έχουμε ξαναπεί κάποια «γεια» και μόνο αν το άτομο που χαιρετάω είναι μια άγνωστη κοπέλα. Το φιλί στο μάγουλο δεν είναι πρόστυχο. Το μυαλό πολλών ανθρώπων είναι πρόστυχο. Νομίζω ότι ένα απλό φιλί στο μάγουλο μας φέρνει πιο κοντά ως ανθρώπους. Όπως και μια αγκαλιά..Δυστυχώς όλα τα έχετε βαφτίσει: πέσιμο, έρωτα και σεξ..Έλεος.
Μου διαφεύγει κάτι;
Εμένα μου άρεσε το "αν έχεις πιει λίγο!!" Το λίγο δλδ...Θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία και θα πω μόνο αυτό...Εάν έχεις πιει λίγο όλα γίνονται....Λίγο να σου χορέψει η άλλη σου φαίνεται τόοοοοσο ωραίααααααα!!! και το ότι δεν την ξέρεις πάβει να αποτελεί πρόβλημααααα!!!!!
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή με προσέγγισε....!!! άρα δεν ήμουνα και πίτα!!! απλά είχα όπως λέμε ''βγει στο κέφιι''!! άμα ήμουνα πίτα υποθέτω δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να με αρπάξει χωρίς να την ξέρω καν και να χορεύουμε!!!!Εμένα μου άρεσε το "αν έχεις πιει λίγο!!" Το λίγο δλδ...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία και θα πω μόνο αυτό...Εάν έχεις πιει λίγο όλα γίνονται....Λίγο να σου χορέψει η άλλη σου φαίνεται τόοοοοσο ωραίααααααα!!! και το ότι δεν την ξέρεις πάβει να αποτελεί πρόβλημααααα!!!!!
Ζημιά έπαθες θεωρητικέ
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρότι δεν ειμαι αγόρι...όχι
σποντααααααααααααααααα.....................
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
ευχαριστώ!
Fenia:)
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Τι της ειπε και τη φιλησε?
Θα σας πω εγω!Τιποτα!
https://en.wikipedia.org/wiki/V-J_Day_in_Times_Square
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.