Rempeskes
Επιφανές μέλος
Okey, προφανώς δεν ζω στο εξωτερικό, αλλά σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.
Ό,τι πεις.
κοίταξε μαν, δεν είσαι ο πρώτος και απ ότι φαίνεται δεν θα είσαι ο τελευταίος. κράτα μικρό καλάθι ούτως ή άλλως
υγ. και στο λέει οτι ξέρει. τι παραπανω θες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
αγορινα μου, οταν αποφασησα τι θα κανω στην ζωη μου, ειχα και ενα ωραιοτατο ΙΒ, αν ημουν φυγοπονος, καπου στο εξωτερικο θα ημουν! (δεν τελιωσα κανενα ιδιωτικο, αλλα εαν αποφασιζα ΙΒ ,θα πηγαινα)
Και ποιος ειπε οτι οποιος παει εξωτερικο ειναι φυγοπονος? Νομιζεις εκει πας και σου λενε καλως ορισατε κυριε Μανωλησ109 εχουμε ετοιμασει το γραφειο σας? Η διαφορα απο εδω ειναι οτι εκει αναγνωριζονται οι προσπαθειες σου, σε αντιθεση με εδω, που δε πα να εισαι ο νανοπουλος, αν δεν εχεις βυσμα και γνωριμιες, θα πεινασεις. Επισης αλλο ενα σημαντικο ειναι οτι δεν βλεπεις συχνα φιλους και συγγενεις απο Ελλαδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
οοοχι οτι ζει στο εξωτερικο..κοιτα εαν παει 100% σε μενα το μηνυμα σου, πιστεψε με , ξερω τι γινετε, και μαλλον το ξερω και καλυτερα απο σενα! για αυτο φιλικη συμβουλη, κρατα μικρο καλαθι!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Ο κάθε ένας έχει διαφορετικά παραδείγματα, εγώ από την Αγγλία ας πούμε έχω τα χειρότερα.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον ειναι απλο.αμα εκανα αιτηση καπου στο εξωτερικο καιμε δεχοντουσαν και βεβαιως ηξερα αριστα την γλωσσα και ειχα τα προσοντα θα πηγαινα.γτ οχι;αμα εδω ειμαι ανεργη και "παρακαλαω" για 400 ευρω σε ενα μαγαζακι και εχω (λεμε τωρα) ενα σωρο πτυχια...κοροιδο ειμαι να κατσω εδω;αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τα πραγματα ειναι τοσο απλα...ας μην θεοποιησουμε και το εξωτερικο..
αν ομως μου συνεβαινε κατι τετοιο ετσι θα ενεργουσα εγω.
παντως οσο σκεφτομαι τις προοπτικες που θα ειχα αν σπουδαζα στην Αγγλια
εμας μας εδωσαν εργασιες να κανουμε και οι πηγες που μας εδωσαν και η βιβλιογραφια ειναι στα αγγλικα...
μαλιστα σε ενα υποχρεωτικο μαθημα..ενας ειπε οτι στην υλη ειναι κατι αγγλικα κειμενα .και καθομαι που λετε στο google κι ψαχνω αγνωστες εξειδικευμενες λεξουλες.οκ το παραδεχομαι αν σπουδαζα στην αγγλια θαταν αλλιως.τωρα μαθαινουμε τους ορους στα ελληνικα...και απο διπλα παρανθεση τα αγγλικα.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη Γιολάντα μου, αλλά ειδικά αυτήν την εποχή στην Αγγλία ούτε στον ήλιο μοίρα δεν θα είχες...Όπως και κανένας άλλος.
δεν λεω για τα οικονομικα δρωμενα της αγγλιας.λεω για την γλωσσα...και οτι μετα αμα ηθελα ας πουμε ανετα πηγαινα σε ενα πανεπιστημιο της αμερικης για μεταπτυχιακο ας πουμε...τεσπα αυτο μαλλον ειναι off topic.για να επανελθω στο ερωτημα...αν σε μια x οποιαδηποτε χωρα ειχα μια θεση να με περιμενει θα πηγαινα.
ενας καθηγητης μου ειχε συμβαση νομιζω που τεσπα τελειωσε φετος και πηγε εξωτερικο σε καποιο αλλο πανεπιστημιο.καλα δεν εκανε; εμ τι κοροιδο ειναι;
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό το λες γιατί έχει και κει ανεργία ή γιατι έχουν πλέον τη γνωστή προκατάληψη για τους Έλληνες?ή και για τα δύο?Συγγνώμη Γιολάντα μου, αλλά ειδικά αυτήν την εποχή στην Αγγλία ούτε στον ήλιο μοίρα δεν θα είχες...Όπως και κανένας άλλος.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
αυτό το λες γιατί έχει και κει ανεργία ή γιατι έχουν πλέον τη γνωστή προκατάληψη για τους Έλληνες?ή και για τα δύο?
Το λέω για την ανεργία, την οποία εγώ συνάντησα από το 2008...Και τώρα είναι στο απροχώρητο.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Το λέω για την ανεργία, την οποία εγώ συνάντησα από το 2008...Και τώρα είναι στο απροχώρητο.
ρε σεις αφηστε την κριση του 2008 που εκανε τα πραγματα μπαχαλο.σκεφτειτε το ιδιο ερωτημα το 2005 ας πουμε ή την περιοδο που η ελλαδα ειχε καλους ρυθμους μεγεθυνσης.και παλι εγω θα πηγαινα.και μονο ως εμπειρια προυπηρεσιακη εχει τρομερο ενδιαφερον.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω αλλά τώρα τα πράματα έχουν αλλάξει δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε...ρε σεις αφηστε την κριση του 2008 που εκανε τα πραγματα μπαχαλο.σκεφτειτε το ιδιο ερωτημα το 2005 ας πουμε ή την περιοδο που η ελλαδα ειχε καλους ρυθμους μεγεθυνσης.και παλι εγω θα πηγαινα.και μονο ως εμπειρια προυπηρεσιακη εχει τρομερο ενδιαφερον.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω αλλά τώρα τα πράματα έχουν αλλάξει δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε...
ναι οκ...απλα ειναι πιο δυσκολο να βρεις τωρα εξω αποτι στο παρελθον ας πουμε.τεσπα το ζουμι της υποθεσης για μενα ειναι το ιδιο.
βασικα οχι μονο για εκτος ελλαδας.εγω ας πουμε μενω αθηνα.και εκτος αθηνας αμα εβρησκα μια ωραια δουλεια με προοπτικες ή ενα καλο μεταπτυχιακο σε αει της θεσνικης ας πουμε θα εφευγα χαλαρα...και ανετα.
δεν νομιζω να με επιαναν τα ζουμια και τα μαντηλια οταν θα ανεβαινα στο τρενο με τις βαλιτσες.
ποιος ξερει;μαλλον εγω θαμαι ακραια περιπτωση.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Άλλο η εμπειρία, εκεί μαζί σας, να πάτε. Αλλά το μέλλον είναι εξίσου άσχημο και στην Αγγλία (αναφέρω αυτή τη χώρα, γιατί γι΄αυτή γνωρίζω).
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
πφφφ για κίνα μας βλέπω μου φαίνεται
στην Κινα αδερφες μου στην κινα!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι αυτο ομως το θεμα μας ρεβεκκουλινιΣτην Αγγλία η κρίση δεν έφυγε ποτέ έχω την αίσθηση. .
boss.
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το είπα επειδή μου είπες να μην κρίνω από την κρίση του 2008...δεν ειναι αυτο ομως το θεμα μας ρεβεκκουλινι
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο πιο μακριά, τόσο καλύτερα.
Και μη μου πείτε παντού έτσι είναι.
Στην Ιαπωνία μετά το Τσουνάμι έγινε αυτό:
Εδώ στην Ελλάδα ο δρόμος αυτός δεν θα είχε καν μελετηθεί για επισκευή, και θα είχε μετατεθεί σαν θέμα για το 2017, κι ας ήταν κι η εθνική Θεσσαλονίκης-Αθηνών.
nPb
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.