juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, το σχολείο θα σας λείψει πάρα πολύ όταν περάσετε στο πανεπιστήμιο για να μην σας πω ότι θα σας λείψει και το διάβασμα των πανελληνίων.
Μπορεί να μην το νιώσετε από το 1ο ή το 2ο έτος των σπουδών σας καθώς το παραπάνω διάστημα είναι περίοδος προσαρμογής αλλά μετά το 3ο θα το νιώσετε σίγουρα και αυτά σας τα λέει κάποιος που έχει τελειώσει το σχολείο εδώ και 6 χρόνια.
Πολλές φορές έχω ευχηθεί όταν σπούδαζα στο πανεπιστήμιο να ήμουν ξανά στο λύκειο και να ξαναέδινα πανελλήνιες όσο απίστευτο κι αν ακούγεται (τουλάχιστον το 2ο μέρος).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sOFaK! <3
Νεοφερμένος
Freedom_
Νεοφερμένος
Και όχι μονο το σχολείο.. Θα μου λείψει το φροντηστηριο, οι συμμαθητές μου και γενικότερα η όλη κατασταση..! δεν μπορω΄να φανταστω πως θα είναι η κθημερινότητα μου χωρίς αυτά. Γιατί παρα την πίεση και το αγχος της φετινης χρονιάς, μπορώ να ομολογήσω πως πέρασα τα καλύτερα χρονια στο σχολείο! Από όλες τις απόψεις..
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα θα μου ληψει το σχολειο παρα πολυ.Μακαρι να μην τελειωνα φετος γιατι περασα πολυ ωραια ολα αυτα τα χρονια ειδικα στο γυμνασιο.Δεν ξερω θα μου λειψουνακομα και ατομα που δεν μιλουσαμε.Εσας θα σας λειψει το σχολειο?
Άσε μας ρε... VW lover. Ξέρουμε ότι θα σου λείψει μόνο το απουσιολόγιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
movie_buff
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Καλη αρχη!
movie_buff
Νεοφερμένος
Ναι το πετυχες.Δεν θα ξοδεψω το χρονο μου με ατομα σαν εσενα.
Καλη αρχη!
Απ΄οτι κατάλαβα το ''άτομα σαν και σένα'' πήγαινε για μένα και λίγο με μπέρδεψε... Με προσβάλλεις χωρίς να με ξέρεις....
ΟΚ δεκτόν και αυτό.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ΄οτι κατάλαβα το ''άτομα σαν και σένα'' πήγαινε για μένα και λίγο με μπέρδεψε... Με προσβάλλεις χωρίς να με ξέρεις....
ΟΚ δεκτόν και αυτό.
Σε μένα πήγε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στον stickerbush απευθυνόταν.Απ΄οτι κατάλαβα το ''άτομα σαν και σένα'' πήγαινε για μένα και λίγο με μπέρδεψε... Με προσβάλλεις χωρίς να με ξέρεις....
ΟΚ δεκτόν και αυτό.
Νεοφερμένος
John
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 201934
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.