Dalian
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .!
σωστόοος
ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ?
Guest 045911
Επισκέπτης
ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ?
''έχω κόμπλεξ με τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο και το σεξ γενικοτερα''
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο.Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές .
Διορθώθηκε!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε?
εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις.
Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου??
Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον!Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου??
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον!
Like your way of thinking!
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
cat-wtvr
Νεοφερμένος
Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ.
Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Calan
Νεοφερμένος
Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.