Italian dream...
Διάσημο μέλος
Θα αποβληθείς δια παντός από το σχολείο.
ΜΗΝ ΤΗΣ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θυμαμαι εγω στην πρώτη γυμνασίου που κοροιδευα ενα κοριτσι (της τραβουσα τα μαλλια), και ολοι γυρω μου μου ελεγαν μηη μηη αν πας στον διευθυντη θα σε κανει αλλαγη σχολικού περιβάλλοντοος Η όποιος επαιρνε ωριαία και πηγαινε στον διευθυντη, συνοδευοταν απο ενα "και ποτε δεν ξανα άκουσε κανείς για αυτόν..."
Γενικά τα πρωτακια είναι παρα πολύ ψαρωμένα, την εχω ικανη την ανεύθυνη τωρα να το πιστεψει, γιαυτο σας λεω προσοχή τι λέτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετα δεν θυμαμαι τι εγινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν θα γινει τιποτα. Τζαμπα αγχωνεσαι. Οπως σου ειπε η Ιταλιαν θα το μαζεψει καμια καθαριστρια. Για το ονομα του Θεου δεν θα παρεις αποβολη!
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω να κατάλαβε τουλάχιστον ότι κάνω πλάκα...
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
ανευθηνη
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
BigTimeRush
Νεοφερμένος
Καρδούλες μου, δεν θέλω να στεναχωριέστε καθόλουν εαν προσπαθήσατε και δεν καταφέρατε να πάρετε το απουσιολόγιο. Στην αρχή μπορεί να σας αρέσει αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί μεγάλος μπελάς! Και να μερικοί μόνοι από τους λόγους:
1. Νιώθεις άσχημα όταν πρέπει να βάλεις απουσία σε κάποιον φίλο/φίλη σου.
2. Πολλά παιδιά σου ζητάνε να τους σβήσεις ή να μην τους βάλεις απουσίες και δεν μπορείς να το κάνεις. Αν το καταλάβει ο καθηγητής, την έχεις βάψει! (Το χω δοκιμάσει και ξέρω)
3. Όταν γίνονται αποχές κ.λ.π. και εσύ θες να μπεις μέσα είτε γιατί έχεις ήη πολλές απουσίες, είτε γιατί οι καθηγητές σε έχουν στην μπούκα και θέλεις να ους καλοπιάσεις, δεν μπορείς να μπεις, γιατί άμα το κάνεις θα πρέπει να βάλεις απουσίες σε όλο το τμήμα! Έτσι θα γίνεις εσύ ο κακός και θα σε έχουν όλοι από μακριά.
Σας μιλάω εκ πείρας γιατί είμαι και εγώ απουσιολόγος. Θα ήθελα πολύ να το αφήσω, αλλά δεν θελω καθόλου να μου το πάρει η στρίγγλα που έχει τον αμέσως επόμενο καλύτερο βαθμό από εμένα! Οπότε ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, αν δεν πάρετε το απουσιολόγιο. Η επιβράβευση είναι η χαρά που νιώθεις μέσα σου και δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει!
Συνημμένα
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Μην βγάζεις γενικά συμπεράσματα...οπωςειπαν κ πιο πανω κ μενα οι απουσιολογοι πατωσαν στς πανελληνιες..
BigTimeRush
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Για το απουσιολόγιο αφιερώνω 2 παροιμίες:
Η πρώτη για όσουν κάποτε το πήραν:
και οι δεύτερη για όσους δεν κατάφεραν να το πάρουν:
George-20-
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Τι πάει να πει "θέλω το απουσιολόγιο για επιβράβευση";
Θέλεις να:
- φεύγεις απο παντού τελευταίος;
- να σε σιχαίνονται οι περισσότεροι συμμαθητές σου;
- να έχεις την ευθύνη για όλο το τμήμα;
- να έχεις το άγχος οτι κάτι ξέχασες να συμπληρώσεις;
Την ευτυχία δε θα σας τη φέρει ούτε το απουσιολόγιο, ούτε η σημαία, ούτε ο έπαινος. Και γενικά, μη πιστεύετε όσους λένε πως αν είσαι στο γυμνάσιο καλός θα είσαι και στο λύκειο. Γιατί και εγώ στη πρώτη γυμνασίου 18 έβγαζα και 17, στη δευτέρα 16 και τώρα πάλι 16. Αν δε προσπαθήσεις δε θα είσαι καλός ούτε στο γυμνάσιο, ούτε στο λύκειο, ούτε στη ζωή σου αύριο μεθαύριο. Ναι, ξέρω, οι βαθμοί θα σας κάνουν να νιώθετε επιτυχημένοι. Δεκτό.
Όμως, την ευτυχία δεν παίρνω όρκο οτι θα σας τη φέρουν. Αγχώνεστε για το παραμικρό, γίνεστε τελειομανείς και στο τέλος αποκτάτε τέτοια ψύχωση με τους βαθμούς που ένας αριθμός γίνεται ο κύριος στόχος σας, χάνετε φίλους, και γίνεστε σιγά-σιγά αντιπαθητικοί.
Ξέρω, το έχω διευρύνει πολύ, αλλά αυτά τα λέω επειδή είδα κάποια ποστ που μιλάνε για "επιβράβευση".
Κοιτάξτε να αλλάξετε τροπάρι μερικοί που κυνηγάτε τους βαθμούς και τους έχετε βάλει κύριο μέλημα στη ζωή σας, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη οτι λόγω άγχους θα χάσετε πολλούς βαθμούς και λόγω αυτού του πράγματος που θα σας γίνει ψύχωση στο τέλος θα χάσετε και σημαντικά άτομα απο τη ζωή σας. Άηντε.
nPb
Επιφανές μέλος
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που με απειλούσαν οι συμμαθητές μου να μην βάζω απουσίες ή που έσκιζαν τις σελίδες με κίνδυνο να φάω αποβολή.
Τελειότις δεν μπορώ να πω xD
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως
α μη τι αλλο ο θεσμός του απουσιολόγου είναι και ένα μέσο να αναδειχθεί αυτός που διάβασε περισσότερο και είναι καλύτερος μαθητής
προτείνω να μην απελπίζεσαι, με το κατάλληλο διάβασμα μπορείς να περάσεις τους συμμαθητές σου
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Διαβάζεις για σένα και τους μελλοντικούς στόχους σου ή για το απουσιολόγιο?
Δε λέω αν σου έρθει να το αρνηθείς αλλά όχι και να το κυνηγάς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- Μήτσος10
- nearos
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Drglitterstar
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- Hased Babis
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.