stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Β λυκείου ,στην κατεύθυνση είχε άλλος το απουσιολόγιο.Όμως τα πήγαινα πολύ καλά στα μαθήματα , και έγραφα πολύ καλύτερα από την απουσιολόγο(χωρίς να πω ότι δεν ήταν καλή μαθήτρια..ήταν).Δεν είχα την ανάγκη για το "κύρος του απουσιολογίου" ούτε ένιωθα καμία ανάγκη να το έχω..
Όσο για το "το αρνιούνται σαν νικητές", έχει συμβεί ανάλογο στην Α λυκείου ,όταν το έδωσα στην κολλητή μου η οποία το ήθελε αρκετά(ίδιο βαθμό).Φυσικά , ως εγωιστικό ον έλεγα από μέσα μου "θα μπορούσα να το έχω" αλλά αυτή η σκέψη περισσότερο αναφερόταν στο βαθμό , δηλαδή στην επίδοση , παρά σε αυτό το άχρηστο (για τους μαθητές) έγγραφο.
συμβουλή : Μην είσαι τόσο μεροληπτικός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Καλή μου φίλη,Φίλε Δία , σε παρακαλώ μην είσαι τόσο προκατειλλημένος.Αναφέρομαι στη φράση "όλοι το θέλουν"..
Β λυκείου ,στην κατεύθυνση είχε άλλος το απουσιολόγιο.Όμως τα πήγαινα πολύ καλά στα μαθήματα , και έγραφα πολύ καλύτερα από την απουσιολόγο(χωρίς να πω ότι δεν ήταν καλή μαθήτρια..ήταν).Δεν είχα την ανάγκη για το "κύρος του απουσιολογίου" ούτε ένιωθα καμία ανάγκη να το έχω..
Όσο για το "το αρνιούνται σαν νικητές", έχει συμβεί ανάλογο στην Α λυκείου ,όταν το έδωσα στην κολλητή μου η οποία το ήθελε αρκετά(ίδιο βαθμό).Φυσικά , ως εγωιστικό ον έλεγα από μέσα μου "θα μπορούσα να το έχω" αλλά αυτή η σκέψη περισσότερο αναφερόταν στο βαθμό , δηλαδή στην επίδοση , παρά σε αυτό το άχρηστο (για τους μαθητές) έγγραφο.
συμβουλή : Μην είσαι τόσο μεροληπτικός
Ίσως να είμαι πράγματι (λιγάκι) προκατειλημμένος και ζητώ συγνώμη αν σε έθιξα. Όμως εγώ φταίω που με όσα έγραψες τώρα, ουσιαστικά επιβεβαιώνεις πλήρως όλα αυτά για τα οποία με κατηγορείς ότι μεροληπτώ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
εγώ προσωπικά δεν χάρηκα όταν πηρα πρώτη φορα απουσιολόγος!!!δεν μπορει να μην ενιωσες περηφανη και να μην χαρηκες ουτε μια φορα που το ειχες
πρωτων γιατι όταν στη δευτέρα γυμνασίου ισοφάρισα την απουσιολόγο του τμήματός μου και ξεπέρασα ένα άτομο το οποίο με το 1/10 του χρόνου που διάβαζα εγώ έβγαζε ψιλότερο μέσο όρο από εμένα τα προηγούμενα χρόνια (δεν ήταν αυτό η απουσιολόγος) σχετικά με το σχολείο παρά όταν την επόμενη χρονιά μας κάλεσε η διευθήντρια να συζητήσουμε για το απουσιολόγιο
Και όντως την επόμενη χρονί ζήτησα να μην πάρω το απουσιολόγιο!!!
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
κατα τη γνωμη μου ούτε αυτό είναιΕγώ πιστεύω πως το απουσιολόγιο δεν είναι τίποτα το σοβαρό!!!Απλός είναι ένας τρόπος για να επιβραβευτούν οι βαθμοί σου(μπράβο για τους βαθμού σου!!).Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου γιατί καποια παιδια ΜΠΟΡΕΙ να σου ζητάνε να μην τους βαλεις απουσία,και εσύ θα ερχεσαι σε δύσκολη θεσηΣυνέχισε να διαβάζεις....εγώ αυτό έχω να σου προτείνω!
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
- η κόρη μου έβγαλε 20 παρά 2
-εμένα ο γιος μου 20 παρά 1 και έχει απουσιολόγιο
...και βλέπεις στις πανελλήνιες τον μαθητή του "15" να γράφει σταθερούς ικανοποιητικούς βαθμούς , και τον απουσιολόγο(όχι σε όλες τις περιπτώσεις)να γράφει πιο κάτω..
αυτά..ανέπτυξα λίγο το θέμα για να δώσω μια ιδέα στα μικρότερα παιδιά
i-r-i-a
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
"Στο Δημοτικό Σχολείο σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι κατά το προηγούμενο σχολικό έτος είχαν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας, υπολογιζόμενου και του κλασματικού του μέρους. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, γίνεται κλήρωση."
A_myrto
Νεοφερμένος
με τους συμμαθητές που απαιτούν να τους σβήσεις απουσίες χωρίς να σκέφτονται ότι σε φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν αρνείσαι
με τους καθηγητές όταν ξεχάσεις να βάλεις μία απουσία και σε κράζουν (ενώ κανονικά οι καθηγητές πρέπει να παίρνουν απουσίες) ή ακόμα και όταν έχουν νεύρα είσαι ο πρώτος στόχος(σε σένα θα ξεσπάσουν)
με τον διευθυντή που ότι γίνει μέσα στην τάξη χωρίς ένοχο θα πει ότι έπρεπε να τον ενημερώσεις αμέσως
με όλους..............................................................
άποψη μου μην έχεις σαν στόχο το απουσιολόγιο και ΄μην βαθμοθηρείς,οι βαθμοί στα σχολεία έτσι και αλλιώς είναι πλασματικοί.........δεν σου λέω να μην διαβάζεις,πρέπει να διαβάζεις αλλά σαν στόχο ακόμα και από μικρή ηλικία πρέπει να είναι η απόδειξη της αξίας σε αντικειμενικούς διαγωνισμούς π.χ. μαθηματικές εταιρίες,διαγωνισμοί χημείας,διαγωνισμοί εκθέσεων...................πανελλαδικές εξετάσεις.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Πεστα!!!.......και οχι απο το ενα-δυο δεκατοτριτα που εκαναν τη διαφορα...σιγα...τι να γινει? θα μαζευουμε χαρτακια και επαινους να τα κανουμε τι?(ενταξει μαζευω δεν λεω...αλλα δεν βαζω αυτο για στοχο,ουτε βαζω για στοχο να παρω το απουσιολογια [που ειναι και μπελας] ουτε να βγω πρωτη στην ταξηη απόδειξη της αξίας σε αντικειμενικούς διαγωνισμούς π.χ. μαθηματικές εταιρίες,διαγωνισμοί χημείας,διαγωνισμοί εκθέσεων...................πανελλαδικές εξετάσεις.
Anna SSSS
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
dont worry!δεν χανεις και τιποτα!Προσωπικα .. περισσοτερες πιθανοτητες εχω να παρω το oscar παρα το απουσιολογιο...
καλυτερα το συγχαρητηρια να παει στο βαθμο και οχι στο απουσιολογιο...αν και ακομα καλυτερα στην προσπαθειααλλα τα συγχαρητηρια μου σε οσους το καταφεραν..!
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
το μονο που προκαλει ειναι διακρισεις,ηλιθιο ανταγωνισμο,γλυψιματα,αντιδρασεις(οταν ο απουσιολογος πρεπει να βαλει απουσιες και οι μαθητες κανουν παραπονα). προκαλει ενα πολυ γελοιο κλιμα αναξιοκρατιας και υποβιβασμου κατα τη γνωμη μου.. και τωρα βλεπω ενα κοριτσι που εκουσια θελει να υποβληθει σε ολα αυτα,για να αποδειξει τι?
αν νομιζεις οτι την αξια σου την κρινει ενα βιβλιαρακι με στηλες και σταυρους,τοτε..... φιλικα στα λεω ολα αυτα,μη με παρεξηγησεις,αλλα η αληθεια ειναι οτι εκνευριζομαι οταν βλεπω τετοια σκηνικα.. γιατι,μηπως και οι βαθμοι που παιρνουμε στο τριμηνο ειναι αντικειμενικοι? οχι βεβαια! αρα τι σημασια εχει?
ωστοσο βλεπω οτι εισαι α γυμνασιου ,αρα εχεις δρομο ακομα μπροστα σου για να συνειδητοποιησεις αυτα που σου λεω. κοντευω να τελειωσω την β λυκειου και αυτο που εχω δει περι απουσιολογιου κτλ ειναι ενα σωρο μπαρουφες.. στο τμημα μας το να εισαι απουσιολογος δεν το κυνηγαει κανενας,πολλες φορες το συμπληρωνουν μαθητες που ουτε πρωτοι ειναι,ουτε δευτεροι. μεχρι και εγω το συμπληρωσα μια φορα,που ειμαι του 17.5.. εδω μεχρι και μαθητης του 13 το εχει συμπληρωσει .ε και?
μην ακουω βλακειες λοιπον,κοιταξε να τα πηγαινεις καλα,να παρεις τις σωστες βασεις για αποδειξεις την αξια σου εκει που πραγματικα χρειαζεται. και ασε οσους νομιζουν οτι το απουσιολογιο δειχνει κατι,να το κυνηγησουν...
Anna SSSS
Νεοφερμένος
elinaki97
Νεοφερμένος
randy1989
Νεοφερμένος
elinaki97
Νεοφερμένος
'Οχι γιατί η απουσιολόγος έβγαλε 19 και 11/13 αλλά δεν με νοιάζει και τόσο πολύ γιατί μέσα από αυτά τα μυνήματα κατάλαβα τι χαζομάρα είναι το απουσιολόγιο.Ειλκρινά19 8/13? Και δεν έγινες απουσιολόγος?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
WHAT????ελα μου?ποσο εβγαλε?19 και 11/13??? σορρυ τι βαθμο εχουν ως αριστο οι καθηγητες σας στο β' τριμηνο?19 8/13? Και δεν έγινες απουσιολόγος?
'Οχι γιατί η απουσιολόγος έβγαλε 19 και 11/13 αλλά δεν με νοιάζει και τόσο πολύ γιατί μέσα από αυτά τα μυνήματα κατάλαβα τι χαζομάρα είναι το απουσιολόγιο.Ειλκρινά
μακαρι να ταν και σε' εμας εστι! αλλα ενταξει απο τη στιγμη που ξερεις τι αξιζεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- Μήτσος10
- nearos
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Drglitterstar
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- Hased Babis
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.