Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)η πίεση που δέχεσαι από συμμαθητές (αν και μη δικαιολογημένη) είναι δύσκολη..
2)δεν νιώθεις όμορφα να βάζεις στην κολλητή , στο διπλανό, στον ξαδερφό σου απουσίες
3)είναι πολύ μεγάλη ευθύνη
4)σε περίπτωση αυστηρών ή και ιδιότροπων καθηγητών είναι ακόμα μεγαλύτερη
5)ο απουσιολόγος γίνεται το σκυλάκι του σχολείου ,του κάθε καθηγητή και διευθυντή!Ως εμπιστό άτομο , τρέχω για τις δουλειές των καθηγητών , επωμίζομαι ευθύνες που δε μου αντιστοιχούν , και δυστυχώς δε μπορώ να πω όχι γιατί ίσως το πάρουν στραβά και μετά....γειά σας βαθμοί-πανελλήνιες.
6)χάνεις τα διαλείμματα σου και γενικά δεν κάθεσαι σε ησυχία(και μην πείτε ότι είναι μισού λεπτού υπόθεση..δεν είναι)
εκτός αυτών υπάρχει και ένα καλό.Γενικά έχεις την εύννοια των καθηγητών , σε παίρνουν εύκολα στα σοβαρά , τις επιθυμίες και τις απόψεις σου και μπορεί να συμβάλλει το απουσιολόγιο στους βαθμούς άλλων μαθημάτων.Αλλά αν γενικά είσαι καλό παιδι, δεν δίνεις αφορμές και βγάζεις έναν ικανοποιητικό βαθμό μπορείς εξίσου να τα κερδίσεις αυτά..Δεν αξίζει το απουσιολόγιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly
Δραστήριο μέλος
2)δεν νιώθεις όμορφα να βάζεις στην κολλητή , στο διπλανό, στον ξαδερφό σου απουσίες
+φωνω σε αυτο...γι αυτο και τις περισσοτερες φορες εγω δεν βαζω...
McΜαρια
Νεοφερμένος
Μια φιλη μου ειναι απουσιολογος και κοντεψε να παρει 3η αποβολη γιατι ξεχασε να συμπληρωσει ενα ονομα...
και μια αλλη φορα χαλασαν το απουσιολογιο κατι παιδια και εκεινη τα ακουσε...
επισης εχει χαθει αρκετες φορες με αποτελεσμα να επισκεφτει την διευθυντρια...
ειναι χαλια..ακου που σου λεω!
Archimidis
Νεοφερμένος
McΜαρια
Νεοφερμένος
elinaki97
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
elinaki97
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
elinaki97
Νεοφερμένος
Flok
Νεοφερμένος
Είμαι και εγώ απουσιολόγος, αν και δεν έχω βγάλει ιδιαίτερα μεγάλο βαθμο (19 και 4/13, και ο Δεύτερος είχε 18 και 9/13).
Σίγουρα είναι λίγο ζόρι το να έχεις το απουσιολόγιο, αλλά έτσι πολλοί καθηγητές μικρών σου ανεβάζουν (ίσως) το βαθμό στο μάθημα τους, για να μην σου χαλάσουν τον Μ.Ο.
Θα αναφέρω δύο περιπτώσεις που το απουσιολόγιο έγινε αιτία για προβλήματα:
α) Μία μέρα που θα πηγαίναμε επίσκεψη, το πρωί, πριν φύγουμε, πήρα απουσίες και άφησα το απουσιολόγιο στο γραφείο του Διευθυντή, όπως έπρεπε. Φύγαμε για το μουσείο που θα πηγαίναμε. Το μεσημέρι, όταν επιστρέψαμε, έπρεπε να ξαναπάρω απουσίες. Πήγα λοιπόν στο γραφείο του Διευθυντή να πάρω το απουσιολόγιο. Δεν το βρήκα, και άρχισα να τρέχω και να ψάχνω σε όλο το σχολείο μήπως το βρω κάπου, με τον φόβο βέβαια μην πάρω και καμία απόβολή, καθώς θα με κατηγορούσαν οτί έχασα το Απουσιολόγιο. Τελίκα, το βρήκε κάποιος καθηγητής. Τι είχε γίνει ; Το πρωί, όταν πήγα να τ'αφήσω στον Γυμνασιάρχη, κάποιος καθηγητής το είχε πάρει και το έβαλε σε κάποιο άλλο συρτάρι, χωρίς να ενημερώσει εμένα που το έβαλε.
β) Μία μέρα που είχαμε απεργεία, το πρόγραμμα είχε αλλάξει, επειδή κάποιοι καθηγητές απεργούσαν, ενώ αλλοί όχι. Συνεπως, ο Γυμνασιάρχης είπε το πρωί στην προσευχή "Λόγω της απεργείας έχει αλλάξει το πρόγραμμα, και θα πρέπει κάθε ώρα να έρχεται στο Γραφείο ο Απουσιολόγος, να ενημερώνεται τι μάθημα έχει την επόμενη ώρα το τμήμα του, και στη συνέχεια να ενημερώνει και τους συμμαθητές του" Γι'αυτό λοιπόν, επειδή έπρεπε να δώ τι μάθημα έχουμε, να παώ να το πω στο τμήμα μου, και στη συνέχεια να πάρω το απουσιολόγιο και να πάω και εγώ στο μάθημα (Γυμναστική), άργησα 2-3 λεπτά, και o καθηγητής, μου έβαλε απουσία
Dias
Επιφανές μέλος
Εδώ πέφτει παραμύθι. Το απουσιολόγιο όλοι το θέλουνε και ας είναι αλήθεια τα προβλήματα που λένε. Εδώ κολλάνε οι παροιμίες: τραβάτε με και ας κλάιω, όσα δεν φτάνει η αλεπού. Και κάτι άλλο: ακόμα και αυτοί που τους το δίνουν και λένε όχι έχουν την αίσθηση του νικητή και επιπλέον το παίζουν περισσότερο με το να το αρνούνται. Είχα το απουσιολόγιο Γ γυμνασίου (και σημαιοφόρος) και Α λυκείου. (Έβγαλα Β και Γ γυμνασίου στρογγυλό 20 και ήμουν ο μόνος). Διάβαζα αρκετές ώρες (άσε κάποιους παραμυθάδες να λένε για 15min την ημέρα διάβασμα). Στην Α λυκείου αποφάσισα ότι δεν αξίζει τον κόπο να διαβάζω αρχαία και άλλα μαθήματα που δεν με ενδιαφέρουν και έπεσα στο 18,1 (το αριστείο για 0,1 δεν το έχασα) και το απουσιολόγιο το πήρε ένα κορίτσι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ προβλήματα με το απουσιολόγιο γιατί οι καθηγητές είχαν σαν αρχή να μετράνε πάντα και να προστετευουν έτσι τον απουσιολόγο από πιέσεις. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά και όταν το έχασα δεν στεναχωρήθηκα και πολύ. (Ξέχασα: φέτος το έχω μόνον στην αστρονομία επιλογής). Βάλε και συ λοιπόν τα δυνατά σου να το κερδίσεις και μην ακούς κανέναν (ούτε και μένα). Και αν το πετύχεις με τον αέρα πια του νικητή μπορείς να το αρνηθείς.δεν μπορει να μην ενιωσες περηφανη και να μην χαρηκες ουτε μια φορα που το ειχες
McΜαρια
Νεοφερμένος
Και τα προβληματα και οι υποχρεωσεις ειναι πολλες ομως...
Κανεις δεν μπορει να σε πεισει να μην προσπαθησεις..αν και νομιζω οτι κατα βαθος δεν το θες..
απλα θες να γινεις η καλυτερη της ταξης..σωστα?
το απουσιολογιο ειναι ενα απλο βραβειο....
elinaki97
Νεοφερμένος
φιλικα
McΜαρια
Νεοφερμένος
αλλα δεν ειπα πως θες χαριστικους βαθμους απο καθηγητες σε γελοια μαθηματα ή σεβασμο απο τον κοινωνικο σου περιγυρο..
ειναι καλο να θες να γινεις η καλυτερη χωρις να γινεσαι ανταγωνιστικη...
ειναι παρα πολυ καλο που θες γινεις απουσιολογος και που εχεις εναν στοχο...
το απουσιολογιο ειναι ενα βραβειο για τους κοπους σου ειτε το θες ειτε οχι το απουσιολογιο.
ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον πολλοι απουσιολογοι..
fly
Δραστήριο μέλος
αμεεε με μεγαλη χαρα!!!! κοιτα εγω σε καταλαβαινω εν μερει. πιστευεις οτι θα ειναι μια ηθικη ικανοποιηση. απλα με τα χρονια θα δεις οτι δεν ειναι αυτοσκοπος.ο καλος βαθμος θα ειναι αποκλειστικα δικη σου χαρα.δεν αποδεικνυεται απο το απουσιολογιο ο καλυτερος αυτο ηθελα να τονισω εγω.οτι θεωρω αδικο ετσι κ αλλιως αυτον τον θεσμο. γιατι κανει εναν διαχωρισμο που δεν ειμαι σιγουρη αν υφισταται!fly αν συνεχιζει το τμημα σου ακομα να μη θελει το απουσιολογιο ζητα απο μενα λιγη βοηθεια και θα κανω την καρδια μου πετρα να το δεχτω
Μαρκέλλα Μ.
Νεοφερμένος
elinaki97
Νεοφερμένος
McΜαρια
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- Μήτσος10
- nearos
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Drglitterstar
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- Hased Babis
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.