elinaki97
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να γινω απουσιολογος..ειλικρινα διαβαζω πολλες ωρες και γραφω πολυ καλα στα διαγωνισματα αλλα εβγαλα Μ.Ο 19 και το απουσιολογιο ειναι πολυ μακρια!πως θα τα καταφερω?helppppppp...
Ελινάκι συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου (και κυρίως ότι διαβάζεις). Απλώς ξέχνα το απουσιόλογιο. Δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα μόνο για να περιφανέυεσαι είναι το απουσιολόγιο και τίποτα. Επίσης μερικές φορές η ζωή είναι άδικη και το απουσιολόγιο δεν το παίρνει πάντα ο πιο ικανός. Να διαβάζεις έτσι και στο τέλος θα αναταμιφθείς (και δεν αναφέρομαι για την σχολική σου ζωή).Στο σχολείο που πήγαινα... ο απουσιολόγος μας τα 3 χρόνια του γυμνασίου και σημαιοφόρος στην 3η δεν κατάφερε να περάσει πουθενά στις πανελλαδικές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki97
Νεοφερμένος
dedim512
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Μην ακούς κανέναν. Ακόμα και αυτοί που έχουν το απουσιολόγιο και γρινιάζουν είναι τραβάτε με και ας κλαίω. Στο κάτω-κάτω πετυχαίνεις το στόχο και μετά απαξίωσε τον αλλά σαν νικητής. Γιαυτό...ευχαριστω πολυ αν και δεν νομιζω να σταματησω να προσπαθω να το κατακτησω(σαν το εβερεστ ενα πραγμα!)
elinaki97
Νεοφερμένος
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
Κοριτσι μου απάντησέμου ειλικρινα ποιο νομίζεις ότι θα είναι το όφελος από ένα απουσιολόγιο 'εκτος από τη γκρίνια των καθηγητών τα παρακάλεια των μαθητών και το άγχος των ευθηνών για έναν ηλίθιο τιτλο,πες μου σε παρακαλώ!!!
από τη 3η γυμνασίου έχω μπλεξήματα με το απουσιολόγιο και να ξέρης ότι πέρσι όταν το ανέλαβα μετά από δύο περίπου μήνες παρετήθηκα!!!
Και να ξέρης ότι τη καλή φήμη δεν τη διαμορφώνει με απουσιολόγια και άλλες τέτοιες μπούρδες...Και αυτό στο λέω από προσωπική μου εμπειρία !!!
elinaki97
Νεοφερμένος
φιλικα
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
πιστεψε με το απουσιολόγιο μόνο επιβραβευη που δεν είναι και εννοείται οτιεδω μέσα μιλάμε φιλικά πλην ελαχίστων εξεραίσεων!!!δεν θελω να γινω απουσιολογος για να κοκορευομαι ουτε για να αποδειξω κατιαπλα οπως και οποιοσδηποτε καλος μαθητης(σαν κι εμενα!)θα ηθελε πολυ να ανταμειφθουν οι προσπαθειες του και ειλικρινα πιστεψε με δεν νοιαζει να λεω σε ολους οτι εβγαλα το μεγαλυτερο βαθμο στην ταξη
φιλικα
Η επιβράβευση είναι όταν οι συμμαθητές σου και οι καθηγητές σου παραδέχονται ότι είσαι αξιόλογος-η και όταν προσπαθούν να σε προσεγγίσουν, θεωρούν ότι είσαι ψαγμένος-η και πιστεύουν ότι σε κάποια πράγματα οι γνώσεις σου ξεπερνάνε τις δικές τους!!!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
fly
Δραστήριο μέλος
Ωστόσο το απουσιολόγιο μπορεί να αποτελέσει τον τέλειο καμβά!
https://i968.photobucket.com/albums/ae165/bparisb/DSC00894.jpg
(απειλήθηκα με μονοήμερη γι' αυτό και τελικά δε με αφήσαν να κάνω έτσι και το 3ο. αυτό είναι το πρώτο)
fly
Δραστήριο μέλος
Paris το απουσιολογιο σου ειναι υπεροχο!!!!! α και ξεχασα να τονισω οτι οταν εισαι 3η λυκειου οπως ειμαι εγω πρεπει να κανεις διαρκως τα στραβα ματια. αν και παω και σβηνω μονη μου απουσιες.(αν με πιασουν εχω φυγει απο το σχολειο) το μονο καλο ειναι οτι καποιοι καθηγητες ειδικα στο γυμνασιο που τα πραγματα ειναι πιο αυστηρα σε μαθαινουν αμεσως, σε ''συμπαθουν'' ας το πουμε και ετσι.
Συμφωνώ. Βέβαια με τους συμμαθητές συνήθως ισχυεί το αντίθετο....
fly
Δραστήριο μέλος
fly
Δραστήριο μέλος
fly
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- Μήτσος10
- nearos
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Drglitterstar
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- Hased Babis
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.