Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Έχω το απουσιολόγιο από τη δευτέρα γυμνασίου. Ποτέ δεν επεδίωξα να το έχω ντε και καλά αλλά και ποτέ δε μου κακοφαινόταν που το έχω. Ξέρω ότι του χρόνου δε θα το έχω, αφού διαβάζω κυρίως κατεύθυνση ενώ υπάρχουν παιδιά που διαβάζουν και πολύ γενικής, και δε με χαλάει καθόλου. Έχω έρθει αρκετές φορές σε αμηχανία όταν καθηγητές μου είπαν γιατί δεν έβαλα απουσία σε κάποιο παιδί, το οποίο εγώ βέβαια κάλυπτα, και αυτό είναι ίσως το μόνο πράγμα που με χαλάει μ'αυτό το τετραδιάκι. Κατά τ'άλλα εντάξει, ψιλοαγγαρεία αλλά άμα γενικά είσαι υπέυθυνος γίνεται μια απλή συνήθεια.
εγω το εχω απο την Α Γυμνασιου και δεν μπορω να πω πως χαιρομαι. Κοιταξε κι εγω καλύπτω καποιες φορες μαθητες αλλα δεν το κανω συστημα. Εδώ εχω ερθει σε αμηχανια οταν μου ειπαν πως πρεπει να κυνηγαω απο πισω τους καθηγητες να βαζουν υπογραφη και ετρεχα μεσα στο γραφειο για να βαλει ο καθηγητης.. Κατσε δηλαδη ο καθηγητης δεν εχει και αυτος καποια ευθυνη στο βιβλίο αυτο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
man αυτός που βάζει την υπογραφή εχει την απόλυτη ευθήνη εσύ πέρα από τις φωνές του διευθυντή και των καθηγητών δε θα έχεις καμιά νομική επίπτωση. Κατά κάποιον τρόπος είσαι δουλος τους. (αφού δε πληρώνεσαι για να κρατας το απουσιολόγιο)... Κατσε δηλαδη ο καθηγητης δεν εχει και αυτος καποια ευθυνη στο βιβλίο αυτο;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
man αυτός που βάζει την υπογραφή εχει την απόλυτη ευθήνη εσύ πέρα από τις φωνές του διευθυντή και των καθηγητών δε θα έχεις καμιά νομική επίπτωση. Κατά κάποιον τρόπος είσαι δουλος τους. (αφού δε πληρώνεσαι για να κρατας το απουσιολόγιο).
εθελοντης ειμαι
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
για να το έχει κάποιος άλλος πάει να πει ότι είναι καλύτερος-η μαθητής-ρια από σένα....
απλώς διάβασε κι άλλο τι να σου πω ... εγώ θα σου πρότεινα να το απορρίψεις ....
Φιλικά
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
ειμαι απουσιολογος και να ξερετε δεν ειναι τιποτα το συναρπαστηκο! δεν διαβαζω καθολου απλος προσεχω δεν με νοιαζει τι λενε ή τι κανουν οι αλλοι κοιταω τον εαυτο μου καντε αυτα και θα δειε ακομα ακι αυτοι που εχουν μ.ο 12 μπορουν να γινουν απουσιολογοι! υ.γ και καλες σχεσεις με τους καθηγητες τους πας δεν τους πας!
Κοίτα, πρώτον δεν θα μας υποδείξεις εσύ τι να κάνουμε και τι όχι. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε από μόνοι μας. Φιλικά στο λέω πάντα.
Επίσης, δεν ξέρω κάποιον που να θέλει να γίνει απουσιολόγος, εκτός από κάτι παιδάκια που είναι μανιακά με τους βαθμούς. Το έχω και εγώ εδώ και 3 χρόνια, μόνο και μόνο επειδή είναι αναγκαστικό και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Και δεύτερον, γιατί πρέπει να έχω καλές σχέσεις με όλους τους καθηγητές, ακόμα και με αυτούς που δεν συμπαθώ καθόλου; Για να παίρνω καλούς βαθμούς; Που το βασίζεις αυτό;
Το ξέρω πως είμαι λίγο οφφ, αλλά πραγματικά θέλω να μου απαντήσεις.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ακου το να εχεις καλη σχεση με καποιους δεν ειναι μονο για να εχεις καλους βαθμους δηλαδη εσυ τι θες να μην σε συμπαθει κανεις; και σου το λεω παλι δεν ειναι το θεμα για τους βαθμους... αν εχεις χαρακτηρα σκατα τι να σου κανουν οι βαθμοι? εγω θελω να μ απαντησεις σε ευτο οπως εκανα εγω!Κοίτα, πρώτον δεν θα μας υποδείξεις εσύ τι να κάνουμε και τι όχι. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε από μόνοι μας. Φιλικά στο λέω πάντα.
Επίσης, δεν ξέρω κάποιον που να θέλει να γίνει απουσιολόγος, εκτός από κάτι παιδάκια που είναι μανιακά με τους βαθμούς. Το έχω και εγώ εδώ και 3 χρόνια, μόνο και μόνο επειδή είναι αναγκαστικό και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Και δεύτερον, γιατί πρέπει να έχω καλές σχέσεις με όλους τους καθηγητές, ακόμα και με αυτούς που δεν συμπαθώ καθόλου; Για να παίρνω καλούς βαθμούς; Που το βασίζεις αυτό;
Το ξέρω πως είμαι λίγο οφφ, αλλά πραγματικά θέλω να μου απαντήσεις.
Loreley
Περιβόητο μέλος
ακου το να εχεις καλη σχεση με καποιους δεν ειναι μονο για να εχεις καλους βαθμους δηλαδη εσυ τι θες να μην σε συμπαθει κανεις; και σου το λεω παλι δεν ειναι το θεμα για τους βαθμους... αν εχεις χαρακτηρα σκατα τι να σου κανουν οι βαθμοι? εγω θελω να μ απαντησεις σε ευτο οπως εκανα εγω!
Όσοι θέλω να με συμπαθούν και να έχω καλές σχέσεις μαζί τους στην ζωή μου, με συμπαθούν. Είτε είναι δικά μου άτομα, είτε συμμαθητές, είτε καθηγητές. Με την πλειοψηφία των καθηγητών, είμαι μια χαρά, δηλαδή τους σέβομαι και με σέβονται και έχουμε εντάξει σχέσεις. Επίσης με 2 καθηγητριες μου, που είναι ΤΕΛΕΙΑ άτομα, έχω και σχέσεις εκτός σχολείου. Για παράδειγμα, είχαμε βγει για καφέ μαζί με άλλα παιδιά και με την μία από αυτές, με την οποία συζητάμε για τα προβλήματα μας, και την νιώθουμε σαν μεγάλη φίλη πια. Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι μαθητές. Παρόλαυτα, όταν βλέπω ότι ένας καθηγητής δεν μου δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό ως μαθήτρια, τότε παύω και εγώ να προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις μαζί του και να τον σέβομαι. Νομίζω ότι αυτό που λέω είναι λογικό. Δεν μπορείς να έχεις καλές σχέσεις με κάποιον, και όχι μόνο καθηγητή, που σε προσβάλει, δεν σε σέβεται και δεν σου φέρεται γενικώς όπως πρέπει, χωρίς εσύ να έχεις κάνει κάτι.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
μπραβο σου που εχεις τοσο καλες σχεσεις με αυτες τις 2 καθηγητριες κ εγω με 2 απο τις δικες μου εχουμε παρα μα παρα πολυ καλες σχεσεις και παλι μπραβο!Όσοι θέλω να με συμπαθούν και να έχω καλές σχέσεις μαζί τους στην ζωή μου, με συμπαθούν. Είτε είναι δικά μου άτομα, είτε συμμαθητές, είτε καθηγητές. Με την πλειοψηφία των καθηγητών, είμαι μια χαρά, δηλαδή τους σέβομαι και με σέβονται και έχουμε εντάξει σχέσεις. Επίσης με 2 καθηγητριες μου, που είναι ΤΕΛΕΙΑ άτομα, έχω και σχέσεις εκτός σχολείου. Για παράδειγμα, είχαμε βγει για καφέ μαζί με άλλα παιδιά και με την μία από αυτές, με την οποία συζητάμε για τα προβλήματα μας, και την νιώθουμε σαν μεγάλη φίλη πια. Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι μαθητές. Παρόλαυτα, όταν βλέπω ότι ένας καθηγητής δεν μου δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό ως μαθήτρια, τότε παύω και εγώ να προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις μαζί του και να τον σέβομαι. Νομίζω ότι αυτό που λέω είναι λογικό. Δεν μπορείς να έχεις καλές σχέσεις με κάποιον, και όχι μόνο καθηγητή, που σε προσβάλει, δεν σε σέβεται και δεν σου φέρεται γενικώς όπως πρέπει, χωρίς εσύ να έχεις κάνει κάτι.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Απο οτι φαινεται εγω ειμαι ανευθυνη.Ποτε δε κυνηγισα καθηγητη για υπογραφη...Ψεματα μια φορα φετοςΕδώ εχω ερθει σε αμηχανια οταν μου ειπαν πως πρεπει να κυνηγαω απο πισω τους καθηγητες να βαζουν υπογραφη και ετρεχα μεσα στο γραφειο για να βαλει ο καθηγητης.
Loreley
Περιβόητο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
δηλαδη τωρα καθεσε και πλαστογραφεις τις υπογραφες των καθηγητων σου? τις ξερεις ολες?Χαχαχα...Τι λέτε τώρα...Θυμάμαι μόνο στην Α' Γυμνασίου (ψαρωμένη τελείως) να κυνηγάω κάτι καθηγητές που ήταν στην κοσμάρα τους και να τους παρακαλάω για ένα "αυτόγραφο"...Τις υπόλοιπες χρονιές,βέβαια,κατάλαβα τι παίζει οπότε λειτούργησε η μέθοδος "πλαστογραφία"....
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Ωχ, τώρα ξέρεις τι θα γίνει;Χαχαχα...Τι λέτε τώρα...Θυμάμαι μόνο στην Α' Γυμνασίου (ψαρωμένη τελείως) να κυνηγάω κάτι καθηγητές που ήταν στην κοσμάρα τους και να τους παρακαλάω για ένα "αυτόγραφο"...Τις υπόλοιπες χρονιές,βέβαια,κατάλαβα τι παίζει οπότε λειτούργησε η μέθοδος "πλαστογραφία"....
Θα δράσει η Ε.Α. σε συνεργασία με τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρουν το IP σου και να σε συλλάβουν με την κατηγορία της παραποίησης δημοσιου εγγράφου.
Δεν τα λένε αυτά μέσω ίντερνετ.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
3ημερη θα πάρει στη χειρότερηΩχ, τώρα ξέρεις τι θα γίνει;
Θα δράσει η Ε.Α. σε συνεργασία με τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρουν το IP σου και να σε συλλάβουν με την κατηγορία της παραποίησης δημοσιου εγγράφου.
Δεν τα λένε αυτά μέσω ίντερνετ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
3ημερη θα πάρει στη χειρότερη
*καλύτερη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Mercury
Επιφανές μέλος
Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος
Και εγώ θέλω να γίνω μπαλαρίνα στα Μπολσόι...Δεν το έκανα όμως και θέμα στο διαδίκτυο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- Μήτσος10
- nearos
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Drglitterstar
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- Hased Babis
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.