Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μια φιλη μου (Γ Λυκειου) αρνηθηκε να παρει το απουσιολογιο (αλλο αν τελικα το πηρε) γιατι εκρινε πως δεν ειναι αρκετα υπευθυνη! Και ρωταω εγω τωρα, δεν θα επρεπε καποια στιγμη της ζωης της να προσπαθησει να γινει? Μηπως κατι τοσο απλο, οπως ειναι το απουσιολογια, θα μπορουσε να την βοηθησει σε αυτο το θεμα?
Ελεος, μεγαλα παιδια ειμαστε! Δεν θα τα εχουμε μια ζωη ολα ετοιμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλα ειναι ευθυνη!!οχι βραβειο!!Με αφορμη την ευθυνη, θα πω κατι για την υπευθυνοτητα!
Μια φιλη μου (Γ Λυκειου) αρνηθηκε να παρει το απουσιολογιο (αλλο αν τελικα το πηρε) γιατι εκρινε πως δεν ειναι αρκετα υπευθυνη! Και ρωταω εγω τωρα, δεν θα επρεπε καποια στιγμη της ζωης της να προσπαθησει να γινει? Μηπως κατι τοσο απλο, οπως ειναι το απουσιολογια, θα μπορουσε να την βοηθησει σε αυτο το θεμα?
Ελεος, μεγαλα παιδια ειμαστε! Δεν θα τα εχουμε μια ζωη ολα ετοιμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Γιατί μερικοί θέλετε να γίνεται τόσο πολύ απουσιολόγοι δεν το καταλαβαίνω. Μια παραπάνω αγγαρεία είναι.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πες τα ρε!!!Απλα μερικοι θεωρουν οτι αυτη η ευθυνη ειναι για τους καλους και θελουν τα πρωτεια!!Για μια απλη αγγαρεια οπως λεει και ο Τασος!!Και εγω στο Γυμνασιο το ειχα 2 χρονια ηταν βασανο!!Τσ, τσ, τσ .... 283 (ως τώρα) μηνύματα για ένα ...ασήμαντο και ...αδιάφορο πράγμα: το απουσιολόγιο. Σαν πρωην μαθητής, το συμπέρασμα μου είναι ότι: για όσους το έχουν ισχύει το "τραβάτε με και ας κλαίω", ενώ για τους άλλους το "όσα δεν φτάνει η αλεπού".
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Αρχικά, δεν λέω, ήταν ωραία να περηφανεύεσαι και να λένε όλοι "ααα έγινε η τάδε απουσιολόγος, έβγαλε το μεγαλύτερο γενικό". Πέρασε, όμως, ένας μήνας και το παράτησα. Κατάλαβα πως άλλο παρά για να περηφανεύεσαι είναι. Ήταν ένα επιπλέον βάρος και έγνοια μαζί με όλες τις άλλες. Είχα κουραστεί να πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα στο γραφείο 2 φορές, την πρώτη να παίρνω το απουσιολόγιο και το βιβλίο ύλης και την δεύτερη να κόβω φύλλα και να τα συρράπτω, να μετράω 7 φορές την ημέρα τους συμμαθητές μου, να μου φωνάζουν οι καθηγητές "γρήγορα το βιβλίο ύλης", "ακόμα δεν έφερες το απουσιολόγιο;;;", "δεν έβαλες απουσία στον τάδε" ή να τους κυνηγάω για υπογραφές που ξεχνούσαν να βάλλουν. Ήταν πάντως μια καλή εμπειρία θα έλεγα που με έκανε να καταλάβω πολλά.
Συμβουλή (και συμπέρασμα που έβγαλα από όλα τα παραπάνω): Αποδείξτε την αξία σας διαβάζοντας και όχι με χαζά απουσιολόγια. Ο καθηγητής σίγουρα θα αναγνωρίσει τον γλείφτη που σκέφτεται μόνο τους βαθμούς και αυτόν που διαβάζει και ενδιαφέρεται για το μάθημα. Αν σας ζητηθεί να το πάρετε, απορρίψτε το σαν νικητές, δείχνοντας ωριμότητα.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γάμησέ τα.
Όχι ότι ο θεσμός των απουσιών είναι καλύτερος. Αλλά λέμε τώρα για να λέμε.
Και ακομα πιο κορυφαιο οι απαντησεις του στυλ :Εγω ειχα το απουσιολογια 284908767670 χρονια αλλα σου λεω μην το παρεις γιατι ειναι ευθυνη μπλα μπλα.Ρε παιδια αφου ο διας εχει δικιο,ολοι οσοι το χετε το θελετε,για λογους ευνοητους,τα υπολοιπα τι τα λετε;
Και για να ειμαι ον τοπικ:Ειχα το απουσιολογια απο α γυμνασιου μεχρι γ λυκειου.Σε ολες τις ταξεις,σε ολα τα τριμηνα,τετραμηνα.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ειναι χαλια.Εγω το ειχα επειδη ειμαι γαματος ΧΑΧΑΧ
fockos
Επιφανές μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το να εισαι εσυ καλος δεν παιζει ε?δεν είχα ποτέ απουσιολόγιο και είμαι στην κατηγορία όσα φτάνει η αλεπού. Πιστεύω για να έχεις απουσιολόγιο (για πολλά χρόνια) είτε είσαι φυτό είτε η πλειοψηφία των συμμαθητών σου είναι αδιάφοροι.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
δεν είχα ποτέ απουσιολόγιο και είμαι στην κατηγορία όσα φτάνει η αλεπού. Πιστεύω για να έχεις απουσιολόγιο (για πολλά χρόνια) είτε είσαι φυτό είτε η πλειοψηφία των συμμαθητών σου είναι αδιάφοροι.
τους γλείφτες ξέχασες...
fockos
Επιφανές μέλος
Παίζει και αυτό αλλά πολύ σπάνια. Στις περισσότερες φορές ένας που θα πάρει απουσιολόγιο και τις 6 χρονιές είναι καθαρά φυτό και αυτό φαίνεται και από τις πανελλαδικές. Δεν είναι λίγες φορές που οι μόνιμοι απουσιολόγοι πατώνουν και πέφτουν από τα σύννεφα (ενώ σύμφωνα με το ιστορικό τους έπρεπε να γράψουν πάνω από 19.το να εισαι εσυ καλος δεν παιζει ε?
ναι είναι και αυτό. Το κακό με αυτούς είναι ότι ζούνε σε ψευδαίσθηση ότι είναι καλοί μαθητές.τους γλείφτες ξέχασες...
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν θα φησουμε κανεναν! Και της ελεγα, οχι ρε, αν δεν σε παρει πρεφα ο καθηγητης, μην βαλεις, τζαμπα θα πανε, ειμαστε και Γ λυκειου, και μου ελεγε τι λες ρε?? Δεν θα τους βαλω απουσια??? Να μαθουν αλλη φορα να μην λειπουν...
Ασχολιαστο...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Οντως μου εχει τυχει και σε εμενα..η κοπελα που ηταν απουσιολογος ηταν λιγο περιεργη και σχεδον χαιροταν να βαζει απουσιες..για αυτο οταν το επαιρνα εγω με ζαλιζαν ολοι αλλα ενταξει νομιζω δεν ειναι και σωστο να χαριζεις απουσιες..σε γιορτες το εκανα μονοΜην το λες! Μια κοπελα που καθομασταν μαζι για ενα διαστημα, που ηταν απουσιολογος, καποιες φορες μου ελεγε, Χεχε ωρα να βαλουμε απουσιες...
Δεν θα φησουμε κανεναν! Και της ελεγα, οχι ρε, αν δεν σε παρει πρεφα ο καθηγητης, μην βαλεις, τζαμπα θα πανε, ειμαστε και Γ λυκειου, και μου ελεγε τι λες ρε?? Δεν θα τους βαλω απουσια??? Να μαθουν αλλη φορα να μην λειπουν...
Ασχολιαστο...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Οχι μονο σε μενα, αλλα γενικοτερα στα παιδια γιατι οκ, ειμαστε τριτη λυκειου, κραταμε απουσιες για το τελος, αλλα μπορει και να μας την δωσει και να μην μπουμε μια ωρα, και αν ο καθηγητης δεν μετραει... ολο και κατι γλιτωνουμε...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 207 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- Μήτσος10
- nearos
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Drglitterstar
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- Hased Babis
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.