Θέλω να γίνω αισθητικός - να πάω σε ιδιωτική σχολή ή ΙΕΚ;

Ksenia. Ksenia77

Νεοφερμένος

Η Ksenia. Ksenia77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Βασικά με ενδιαφέρει το κομματι της ονυχοπλαστικής,του μακιγιαζ, της αποτρίχωσης και αυτά. Έχω δηλώσει σε δημόσιο ιεκ το τμημα τεχνικός αισθητικός ποδολογίας καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής, αλλά νομίζω δεν τα συμπεριλαμβάνει ολα αυτά. Μήπως θα ηταν καλύερο να πάω σε ένα ιδιωτικό?
 

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Υπάρχει και ΤΕΙ αισθητικής που πιθανολογώ είναι πιο πλήρες
 

Ksenia. Ksenia77

Νεοφερμένος

Η Ksenia. Ksenia77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
είχα δηλώσει θεωρητική, οπότε και να ήθελα δεν μπορω να μπω σε τει.
 

Ioanna98

Νεοφερμένος

Η Ioanna98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Γίνεται να δώσεις πανελλήνιες για άλλη κατεύθυνση από αυτήν που ήσουν και πλέον το αντίστοιχο ΤΕΙ είναι κατεύθυνση του τμήματος Βιοϊατρικών επιστημών του ΠΑΔΑ (κατεύθυνση αισθητικής και κοσμητολογίας).
Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το ΙΕΚ, δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά προσφέρουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια. Οπότε κάποιος πρέπει να σου απαντήσει ως προς το θέμα των δικαιωμάτων ώστε να μπορείς να ανοίξεις τον δικό σου χώρο αν το θελήσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να πας σε δημόσιο ΙΕΚ Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ που νομίζω προσφέρει αυτά που θέλεις.
Δες εδώ για παράδειγμα και ψάξε το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών να δεις αν σε καλύπτει: https://iek-amarous.att.sch.gr/epim...technikos-aisthitikis-technis-kai-makigiaz-2/
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top