nasos21
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Σκέφτηκες μήπως να αρχίσεις να διαβάζεις κανένα μάθημα για φέτος ή για του χρόνου? (Με συγχωρείς αν κάνω λάθος αλλά για να μην έχεις τόσο πολύ τι να κάνεις νομίζω ότι δεν πολυασχολείσαι με μαθήματα). Άλλη πρόταση είναι: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55551Εδω και καιρο εχω αρχισει να βαριεμαι διοτι το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιπλανηθω στο διαδικτυο και να βγω εξω με τους φιλους. Αυτο φυσικα εχει καταντησει μονοτονο. Εχετε να μου κανετε καμια προταση? Ή μπορειτε να μου πειτε με ποια κριτηρια θα επιλεξω καποια ενασχοληση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasos21
Νεοφερμένος
Αντιθέτως, οι βαθμοι μου ειναι παρα πολυ καλοι. Απλως ,μονο το διαβασμα δεν κανει και πολυ καλο.Σκέφτηκες μήπως να αρχίσεις να διαβάζεις κανένα μάθημα για φέτος ή για του χρόνου? (Με συγχωρείς αν κάνω λάθος αλλά για να μην έχεις τόσο πολύ τι να κάνεις νομίζω ότι δεν πολυασχολείσαι με μαθήματα). Άλλη πρόταση είναι: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=55551
dragon-r
Νεοφερμένος
alexandra_93
Νεοφερμένος
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ προσωπικά ασχολιόμουν πάρα πολύ με τον αθλητισμό γιατί μου ταίριαζε και ήταν και εκτόνωση.
τώρα με ποιο άθλημα εξαρτάται από εσένα,κολύμπι,ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλλευ,,χάντμπωλ,τέννις ίσως.
δες τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην περιοχή σου και αξιολόγησέ τα.
μπορείς να πας σε κάποιο ωδείο να ασχολειθείς με τη μουσική είτε ως θωρία είτε ως εκμάθηση απλά κάποιου οργάνου.
μπορείς να πας σε κάποιο χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών,μοντέρνου,latin ή κάτι πιο street.
υπάρχουν θεατρικές ομάδες,ζωγραφική,μοντελισμός,διάβασμα κλπ κλπ από εσένα εξαρτάται,ότι νομίζεις ότι σε εκφράζει περισσότερο όρμα του!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Θα μπορούσες επίσης να οργανώσεις και πρόγραμμα μέσα σε σχολικά πλαίσια. Αυτό θα ήταν ευκαιρία να έρθεις και ποιο κοντά με περισσότερα άτομα από το σχολείο σου.
Μία λέσχη ανάγνωσης για παράδειγμα, ή και μία εφημερίδα αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ήδη!!
Μία περιβαλλοντική ομάδα με συνεισφορά στο δήμο σας. Συνεννοηθείτε με τον διευθυντή και αναλάβετε μία εκστρατεία για την ανάπτυξη της ανακύκλωσης για παράδειγμα στο δήμο σας..
Υπάρχουν πάρα πολλά πέρα από τα κλασσικά μουσική, αθλητισμό κτλ.. Και αυτά καλά είναι αλλά και λίγη πρωτοτυπία δεν βλάπτει.. Σωστά?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
nasos21
Νεοφερμένος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
nasos21
Νεοφερμένος
Μουσική! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να βαριέται την μουσική!
Πηγα σημερα να αγορασω εναν μεικτη και να αρχισω να μιξαρω κανενα τραγουδι, μιας και αυτο εκανα παλιοτερα αλλα χαλασα τον παλιο μου μεικτη.
Ευτυχως τελιωνουν και οι εξετασεις, οχι οτι θα με εμποδιζε, αλλα και χωρις να διαβασω παλι 20 θα γραψω (δεν ξερω πως το κανω αυτο)
οποτε... get ready to dance.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με τον μοντελισμό (περίεργο για κορίτσι ε στατικό για αρχή,φτιάχνοντας αεροπλάνα.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
αντε θα παμε για μπανιο, αντε θα συναντιθουμε μα φιλαρακια, αντε θα βουμε εξω...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ!?
μπουχτισα πια αλλη μερα κομπιουτερ...
λογοτεχνικα βιβλια δεν διαβαζω για να σκοτωσω το χρονο μου το απογευμα γιατι διαβαζω το βραδυ μεχρι τις 3 για να με παρει ο υπνος..
Τι αλλο!?
αθληματα περιορισμενα γτ δεν πολυυπαρχουν κ υποδομες...
ε, μα!? τι αλλο να κανω..
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάνε βόλτα με το ποδήλατο!!
κάνε yoga
γράψου σε 1 σχολή χορού latin
ασχολήσου με 1 ά9λημα.. όποιο σ' αρέσει..
κάνε κηπουρική!! xD
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
μπομπο και εγω καλοκαιριατικα βαριεμαι αφανταστα και ειναι 1η βδομαδα...
αντε θα παμε για μπανιο, αντε θα συναντιθουμε μα φιλαρακια, αντε θα βουμε εξω...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ!?
μπουχτισα πια αλλη μερα κομπιουτερ...
λογοτεχνικα βιβλια δεν διαβαζω για να σκοτωσω το χρονο μου το απογευμα γιατι διαβαζω το βραδυ μεχρι τις 3 για να με παρει ο υπνος..
Τι αλλο!?
αθληματα περιορισμενα γτ δεν πολυυπαρχουν κ υποδομες...
ε, μα!? τι αλλο να κανω..
Για να ξεφυγεις απο την ρουτινα (μεσα στο καλοκαιρι ιδιαιτερα) βοηθαει να κοιμαστε ολη η παρεα στο σπιτι ενος(ιδιως αμα λειπουν οι γονεις) που σου δινει και μια αισθηση ελευθεριας,ξεφευγεις απο τα συνηθισμενα και κανεις και το χαβαλε σου ή να πας καμια ημερησια και γενικα πραγματαπου μπορεις να κανεις με τους φιλους σου περα του να βγειτε απλα εξω.Ή να πατε(αμα βεβαια σας το επιτρεπουν και οι γονεις σας)καμια ημερησια σε καμια καλη κοντινη πολη κ..λπ.
Καλα αυτα βεβαια δεν ειναι χομπυ ή τροποι να περασεις τον ελευθερο σου χρονο απλα προτασεις για να ξεφυγεις απο την ρουτινα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.