pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος
Η γυμναστική είναι επίσης σημαντική γιατί αυξάνει τη ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο, το οποίο με τη σειρά του σε κάνει να σκέφτεσαι πιο καθαρά, δυναμώνει τη μνήμη και αυξάνει τις μαθησιακές ικανότητες. Εκτείνεται βέβαια σε πολλά περισσότερα πράγματα, αλλά αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι που αφορά ιδίως εμάς τους μαθητές και φοιτητές.
Λέμε, λέμε, λέμε για το πνεύμα, αλλά για το σώμα τι κάνουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Η δύσκολη λύση:καλή η ***,αλλά με το *** γνωρίζεις και κόσμο.
When all else fails:γίνε παπαδοπαίδι ή κνίτης.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Μία άλλη λύση είναι να βρεις γκόμενα!
Το τελευταίο που έχω να σου προτείνω είναι να παίξεις κάποιο όργανο από τα εξής: ηλεκτρικό μπάσσο, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, μπουζούκι, ακουστική κιθάρα. Διάλεξε αναλογα με το ειδος μουσικης που σου αρεσει! Αυτα τα οργανα ειναι ωραια για να ασχολεισαι στο σπιτι, αλλα και για να κανεις νεους φιλους και να παιρνας γαματες ωρες σε στουντιο και σπιτια!!!
gregory nub
Διάσημο μέλος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Siritoss
Νεοφερμένος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Spyrosxalk
Νεοφερμένος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί δεν διαβάζεις κανένα βιβλίο?Γεια Σας , Ειμαι 14 χρονων και θα ηθελα να σας ρωτησω για το τι μπορω να ασχοληθω στον ελευθρο χρονο μουυ...Ασχολουμε με τον Αθλητισμο αλλα προπαντως τωρα το καλοκαιρι ολα ειναι παρα πολυ μονοτονα ! Τι μου προτεινετε ? ( το ξερω ειμαι λιγο μικρος αλλα τι να κανουμε.. ) Επισεις ξεχασα να πω πως ειμαι ολη μερα στο pc και δεν μπορω αλλο...Θελω να κανω κατι διαφορετικοο..
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Άσε εμείς έχουμε και μεγάλο κήπο τη μισή μέρα εκει τη βγάζω,εγω τελευταια αρχισα να ασχολουμαι με την κηπουρικη,εφαγα κολλημα...
το γκαζόν το έχω λιώσει στο κούρεμα
Μην είσαι χαζός και κάθεσαι όλη μερα σπίτι,Επισεις ξεχασα να πω πως ειμαι ολη μερα στο pc και δεν μπορω αλλο...Θελω να κανω κατι διαφορετικοο..
τράβα σε ένα ίντερνετ καφέ
πάρε ένα ποδήλατο,τράβα για μπάνιο,παίξε μπάλα με τους φίλους σου...τόσα πράγματα έχεις να κάνεις.
όχιεγώ σκέφτομαι από του χρόνου να ασχοληθώ με την ιππασία είναι πολύ ενδιαφέρον νομίζω!
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κηπουρική?! Τι ακριβώς κάνεις δηλαδή? Απλά φυτευεις φυτα στις γλαστρες σου ή και κάτι παραπάνω?
φυτευω,περιποιούμαι, διαβαζω διαφορα βιβλια σχετικα με φυτα,π.χ βοτανα που κανουν και καλο στην υγεια...κτκ..κτλ
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Μουσική, ασχολήσου με μουσική. Δεν είναι απαραίτητο κάποιο όργανο οπότε μη μπεις στον κόπο να ρωτήσεις κάτι τέτοιο.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Γεια Σας , Ειμαι 14 χρονων και θα ηθελα να σας ρωτησω για το τι μπορω να ασχοληθω στον ελευθρο χρονο μουυ...Ασχολουμε με τον Αθλητισμο αλλα προπαντως τωρα το καλοκαιρι ολα ειναι παρα πολυ μονοτονα ! Τι μου προτεινετε ? ( το ξερω ειμαι λιγο μικρος αλλα τι να κανουμε.. ) Επισεις ξεχασα να πω πως ειμαι ολη μερα στο pc και δεν μπορω αλλο...Θελω να κανω κατι διαφορετικοο..
πάρε γατάκι
alesa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.