Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αλλα τα ποσα που ξοδευονται ειναι υπερογκα.να κοπει.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sarafas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Grego
Νεοφερμένος
Συμφωνώ και πιστεύω οτί δεν είναι σωστό να κρίνουμε κάτι τόσο σκληρά επιδεί δε μας αρέσει απλά! Με την ίδια ακριβώς λογική θα μπορούσε να κοπεί και κάθε μετάδοση ποδοσφαίρου, μπάσκετ και γενικά οποιουδίποτε είδους τηλεποπτική μετάδοση με μεγάλη τηλεθέαση!Αλλά βέβαια. Τα αθλήματα, λόγω τον οποίων χιλιάδες άνθρωποι φανατίζονται, πετάνε άσκοπα τα λεφτά τους για φανέλες, μπλουζάκια, μπαλίτσες, παπουτσάκια μόνο κ μόνο επιδεί έχουν πάνω ένα έμβλημα,πλακώνονται κάθε Κυριακή, δεν είναι ανόφελα!!!Η Γιουροβιζιον ομώς ειναι και μας υποβιβάζει πολιτισμικά ε? Μπορεί.. Αλλά έχουμε πρώτα πιο σοβαρά "κρούσματα" να αντιμετωπίσουμε νομίζω!Και για τα χρήματα που ξοδεύονται ετησίος η ΕΡΤ δε δίνει σχεδόν τίποτα.Ας είναι καλα οι διαφημίσεις...Παιδιά Eurovision φέρνει πάρα πολλά έσοδα στην ΕΡΤ, καθώς με τηλεθέση 80% που έχει η Γιουροβίζιον τα διαφμιστικά έσοδα είναι πάρα πολλά. και υπερκαλύπτουν τα όποια έξοδα έχει η αποστολή ομάδας. Άρα κρίση ξε κρίση πρέπει να υπάρχει αν θέλει ΕΡΤ έσοδα σίγουρα... ΤΟ θέμα είναι μετέπειτα διαχείρηση!
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
betoni
Νεοφερμένος
Ntina_btfc
Νεοφερμένος
betoni
Νεοφερμένος
Grego
Νεοφερμένος
Αυτό μου κάνει κάπως σαν βεβιασμένη γενίκευση...Ή να κοπεί ή να μειώσουν στο 1/8 τα λεφτά που δίνουν κάθε χρόνο. ΔΕΝ αξίζει αφου και τα τραγούδια και οι τραγουδιστές ξεχνιούνται. Εξξάλου υπάρχει κανείς που να ακούει ακόμη εστω και ΕΝΑ από τα κομμάτια που έχουν κερδίσει σε προηγούμενους διαγωνισμούς???? Αν υπάρχει, να μου το πείτε δηλαδή να το ξέρω....!!!!!
Το ότι δεν ενδιαφέρεσαι εσύ δε σημαίνει οτι κ οι άλλοι κάνουν το ίδιο! Πρέπει κάαααποια στιγμή να γίνει κατανοητό πως όπως υπάρχουν σύλλογοι κ φαν κλαμπ για τα πάντα σ'αυτην τη χώρα έτσι υπάρχουν φαν κλαμπ κ γι'αυτόν το διαγωνισμό! Αυτο λοιπόν σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που το στηρίζουν κάθε χρόνο! Μπορώ λοιπόν να σου εγγυηθώ ότι υπάρχουν πολλοί στη σημερινή Ελλάδα που (ίσως κ καθημερινά) να ακουν παλαιότερα τραγούδια, να βλέπουν παλιές συμμετοχές, ξανά κ ξανά γιατι απλά είναι αυτό που τουσ αρέσει!Εγώ προσωπικά σίγουρα μέσα στη μέρα μου θα ακούσω ένα παλιό τραγούδι κ όχι πάντα επιτηδευμένα..
Υ.Γ. το γνωστό άσμα, που κέρδισε το 1995 με την Νορβηγία, Nocturne είναι ένα παράδειγμα που αποδεικνύει ότι τα νικητήρια τραγούδια μένουν!
betoni
Νεοφερμένος
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!Αυτό μου κάνει κάπως σαν βεβιασμένη γενίκευση...
Το ότι δεν ενδιαφέρεσαι εσύ δε σημαίνει οτι κ οι άλλοι κάνουν το ίδιο! Πρέπει κάαααποια στιγμή να γίνει κατανοητό πως όπως υπάρχουν σύλλογοι κ φαν κλαμπ για τα πάντα σ'αυτην τη χώρα έτσι υπάρχουν φαν κλαμπ κ γι'αυτόν το διαγωνισμό! Αυτο λοιπόν σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που το στηρίζουν κάθε χρόνο! Μπορώ λοιπόν να σου εγγυηθώ ότι υπάρχουν πολλοί στη σημερινή Ελλάδα που (ίσως κ καθημερινά) να ακουν παλαιότερα τραγούδια, να βλέπουν παλιές συμμετοχές, ξανά κ ξανά γιατι απλά είναι αυτό που τουσ αρέσει!Εγώ προσωπικά σίγουρα μέσα στη μέρα μου θα ακούσω ένα παλιό τραγούδι κ όχι πάντα επιτηδευμένα..
Υ.Γ. το γνωστό άσμα, που κέρδισε το 1995 με την Νορβηγία, Nocturne είναι ένα παράδειγμα που αποδεικνύει ότι τα νικητήρια τραγούδια μένουν!
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
Αυτό μου κάνει κάπως σαν βεβιασμένη γενίκευση...
Είναι άλλο τα φαν κλαμπ των τραγουδιστών που είναι ιδιωτες και, αν θες , τους ακούς, αν δεν θες , δεν τους ακους ή τα φαν κλαμπ των ηθοποιών κλπ, κλπ. Η Eurovision είναι κάτι για το οποίο εμείς πληρώνουμε. Προσωπικώς είμαι υπερ του να κοπεί από την ΕΡΤ, ειδικά τώρα που το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, το να δηλώνουμε συμμετοχή στη Eurovision μοιάζει (γελοία) πολυτέλεια. Δεν θα σταθώ τόσο στο οτι είναι κιτς, το οποίο άλλωστε είναι και προσωπική άποψη, αλλά στο γεγονός πως είναι παράλογο, ενώ αναγκάζεται ο μέσος Ελληνας να κόψει το μισθό του, να στέλνουμε αποστολή στη Eurovision. Τουλάχιστον για φέτος, προσωπικώς θεωρώ πως δεν πρέπει να στείλουμε τραγουδι στο διαγωνισμό.
Ntina_btfc
Νεοφερμένος
Συμφωνώ και ειδικά για το τραγούδι που βγήκε φέτος.....Ε.Λ.Ε.Ο.Σ Δεν ξέρω εσάς σας άρεσε????Είναι άλλο τα φαν κλαμπ των τραγουδιστών που είναι ιδιωτες και, αν θες , τους ακούς, αν δεν θες , δεν τους ακους ή τα φαν κλαμπ των ηθοποιών κλπ, κλπ. Η Eurovision είναι κάτι για το οποίο εμείς πληρώνουμε. Προσωπικώς είμαι υπερ του να κοπεί από την ΕΡΤ, ειδικά τώρα που το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, το να δηλώνουμε συμμετοχή στη Eurovision μοιάζει (γελοία) πολυτέλεια. Δεν θα σταθώ τόσο στο οτι είναι κιτς, το οποίο άλλωστε είναι και προσωπική άποψη, αλλά στο γεγονός πως είναι παράλογο, ενώ αναγκάζεται ο μέσος Ελληνας να κόψει το μισθό του, να στέλνουμε αποστολή στη Eurovision. Τουλάχιστον για φέτος, προσωπικώς θεωρώ πως δεν πρέπει να στείλουμε τραγουδι στο διαγωνισμό.
Ενας ξεχασμένος τραγουδιστης και ενα ψευτο-εθνικ τραγουδι για ντοματες (και για ολο το μαναβικο δηλ)
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θέμα βέβαια δεν είναι αυτό αλλά το ότι σε εποχές κρίσης,που ασχέτως των πολιτών,τα ΜΜΕ δεν παύουν να οδύρονται για τη δεινή οικονομική κατάστασή μας και το σκιαγραφημένο μέλλον, τολμούν να μπουν στη διαδικασία αυτού του καλοστημένου,πολυτελούς πανηγυριού που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω εκτός από κάποια επιπλέον εξοδάκια στον ήδη αυξημένο λογαριασμό του κράτους. Και συμφωνώ απόλυτα με τη Lita Athens!Δεν είναι δυνατόν όταν αποφασίζονται κρατήσεις μισθών των μεσαίων υπαλλήλων αυτής της -πλέον- αχρηστευμένης χώρας, ανθρώπων που προσπαθούν να δώσουν μια καλή ζωή στα παιδιά τους, δεν είναι δυνατόν να παίρνεις τον δικό τους μισθό, να απλουστεύεις και να περιττεύεις τα πάντα, να αυξάνεις τις τιμές και όμως, σα να μην έχει συμβεί τίποτα ούτε στο εσωτερικό, ούτε στο εξωτερικό, στέλνεις αποστολή στη Eurovision!! Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί το λιγότερο ειρωνικό για τους Έλληνες πολίτες και γελοίο στους ξένους που με τόση χάρη μας γελοιοποίησαν και έχουν αφορμές και πατήματα για ακόμη παραπάνω κοροϊδίες και όχι άδικα...
Η ίδια η χώρα μας απομακρύνει τόσο μα τόσο πολύ από αυτήν και από αυτό που συνήθιζε κάάάάάάποτε να είναι....
Μάτθα45561
Νεοφερμένος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
betoni
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
εδώ δεν αλλάξαμε τόσους αιώνες...θα αλλάξουμε τώρα το 2010;
(π.χ. μπορεί να είχαμε 400 χρόνια σκλαβιά και άλλα δεινά, αλλά οι Παπαφλέσσηδες κουτούπωναν καμία φεγγαρολουσμένη μικρή δίπλα στο σουβλιστό ψητό με μια δαμιτζάνα κρασί...ρίχνοντάς το έξω...)
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.